Kuzeninin attığı maili gördüm. Aynı kızın 3-4 resmi vardı. Sözde kuzeninin kız arkadaşının kardeşiymiş. Arkadaşça bir yaklaşım olması için kuzeni öyle mail atmış.
Önceki akşam da kuzeni demişki kızın öyle süslü püslü fotoları yok, faceye resim koyma huyu da yok. ama söyledi yarın resim gönderecek.
Ve ertesi gün 3-4 tane resim:)
Sen olsan ne anlarsın Yağmurum ya da şöyle söyleyeyim ne yaparsın?
Beni şuan isteyen tam 3 kişi var. Hepsi de aile yollu haber göndermiş, işi gücü gayet güzel ve oturmuş kişilikli insanlar.
Peki ben niye onu aldatmadım! Ben niye onların resimlerini görmek istemedim. Çünkü ben SEVDİM.
pelincim ya maili gorcegini bile bile de bırakır mı ki öle ama :44: yni gercekten öle bi durum olsa senin görcegini bile bile maili orda tutmazdı ya da senin görebildigin bi adresine attırmazdı diye dusunuyorum, cok sacma olmazmıydı yani bile bile lades demesi :26:
Canım acıyor, bilmiyorum. Hiçbişey bilmiyorum. İyi niyetli bişey olsa neden fotoğraf istesin ki?
Ben niye kimseden istemiyorum!
Bişey demesine gerek var mı Yağmurum? Herşey bitmiş işte. Sarıldı bırakma falan dedi. İşte az önce söylediğim gibi yemin etti. Hatta ve hatta ileri gitti ve doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim dedi. Bende bağırdım, ne diyosun sen dedim. Kendine gel dedim. bizim hiçbir zaman çocuğumuz olmayacak dedim.Ayy canım yaa bişey söleyemem enişteyi tanımıyorum
ama kuzeninin arkadasının kız kardeşi seninkinde ne arıyor ya alala
sordunmu ne dedi??ve ayrılıyorum esyaları al dediğinde ne dedi???
Gizemim tüm sözlerin için teşekkür ederim. Şüphe kadar lanet birşey var mı? Ben ona saf ve katıksız bir sevgi büyütüyordum içimde. Hayatımın merkeziydi. 3. bir kişi yüzünden hiç bir zaman kavga etmek istemedim. Ama bu 3. kişi de değil. Ne idüğü belirsiz biri yüzünden bizi mahvetti. Beni mahvetti. Ben kalkar yürürüm, hayatıma devam ederim. Arkadaşlarım var, sizler varsınız. Ailem var!!!pelinim canım bazı şeler yaşanıyor ben bu konuda yorumsuz kalmak istiyorum yargılayıcı olamam ama biliyormusun birşeyler temeldir birşeyler için
kim ne derse desin aşk sevgi ölüyor saygı kalıyor (ailemde sevgi ölmedi nasip olursa bizde görelim ilerde) ama o gönderiyorsa sanada sölicek belirticek sana açıklıcak, benim aklımda şüphhe olur canım biraz gerçekçi yaklaşıyorum hiçbir zaman bir arkadaşıma seviyorsun sonuçta sakın ha ayrılma demedim hep şunu söledim yüzüne bakılmıcak şelerin yapıldığını hissetiğin anda bitir aklına şüphenin düştüğü anda bitir yoksa o şüphe kemirir önünü göremezsin mutluklardan hüzünler çıkarırsın pelincim sende benim arkadaşımsın ve inan burdaki gelincikler mutluluğu hakediyor çünkü yürekten seviyoruz baksana endişlerimize içimizde kötülük yok aşırı boğucu bir sevgimiz var
inşallah kara bulutlarını kovup mutlu olursun pelincim sen bunu çok atlattın demek isterdim yine atlatırsın demek inan çok isterdim ben kendim böle hiç hissetmedim görmedim yine atlatmazdım canım kararın inşallah mutluluğun olur balım
CemremPelinimmm canımmmm
Noldu hayatım sana
Bişey demesine gerek var mı Yağmurum? Herşey bitmiş işte. Sarıldı bırakma falan dedi. İşte az önce söylediğim gibi yemin etti. Hatta ve hatta ileri gitti ve doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim dedi. Bende bağırdım, ne diyosun sen dedim. Kendine gel dedim. bizim hiçbir zaman çocuğumuz olmayacak dedim.
Gizemim tüm sözlerin için teşekkür ederim. Şüphe kadar lanet birşey var mı? Ben ona saf ve katıksız bir sevgi büyütüyordum içimde. Hayatımın merkeziydi. 3. bir kişi yüzünden hiç bir zaman kavga etmek istemedim. Ama bu 3. kişi de değil. Ne idüğü belirsiz biri yüzünden bizi mahvetti. Beni mahvetti. Ben kalkar yürürüm, hayatıma devam ederim. Arkadaşlarım var, sizler varsınız. Ailem var!!!
Dün işyerinden 1 yıl önce evlenip 2 ay önce boşanmış bir abim geldi yanıma. Bana öyle güzel konuştuki. Bu hayatta ailen varsa sende varsın dedi. Eğer onlar yoksa sende yoksun. Her zaman güçlüsün ve güçlü olmak zorundasın. Gözyaşlarını sil ve gülmeye devam et çünkü senden güçlü değil o dedi.
Cemrem
Bişey demesine gerek var mı Yağmurum? Herşey bitmiş işte. Sarıldı bırakma falan dedi. İşte az önce söylediğim gibi yemin etti. Hatta ve hatta ileri gitti ve doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim dedi. Bende bağırdım, ne diyosun sen dedim. Kendine gel dedim. bizim hiçbir zaman çocuğumuz olmayacak dedim.
Gizemim tüm sözlerin için teşekkür ederim. Şüphe kadar lanet birşey var mı? Ben ona saf ve katıksız bir sevgi büyütüyordum içimde. Hayatımın merkeziydi. 3. bir kişi yüzünden hiç bir zaman kavga etmek istemedim. Ama bu 3. kişi de değil. Ne idüğü belirsiz biri yüzünden bizi mahvetti. Beni mahvetti. Ben kalkar yürürüm, hayatıma devam ederim. Arkadaşlarım var, sizler varsınız. Ailem var!!!
Dün işyerinden 1 yıl önce evlenip 2 ay önce boşanmış bir abim geldi yanıma. Bana öyle güzel konuştuki. Bu hayatta ailen varsa sende varsın dedi. Eğer onlar yoksa sende yoksun. Her zaman güçlüsün ve güçlü olmak zorundasın. Gözyaşlarını sil ve gülmeye devam et çünkü senden güçlü değil o dedi.
Cemrem
Canım acıyor, bilmiyorum. Hiçbişey bilmiyorum. İyi niyetli bişey olsa neden fotoğraf istesin ki?
Ben niye kimseden istemiyorum!
Öyle bile olsa neden izin verdi? Neden merak etti o kızı?of ama yaa bişey yapmamıştır o kuzeni varya nerden atmış o resimleri yaa off sinir oldum yaa
ağlama ya canm yaa
canım kıyamam ben sanazamansız yapılanhatalarımız yüzünden önümüzü göremiyoruz. Veya 5 dakika sonra ne olucağını bilemiyoruz. Sanırım gelen maili silmeyi unuttu. Gizlikapaklı birşeyler yapmak istedi ama Allah okadar büyükki bazı şeyleri görmemizi sağlıyor. Toparlan canım dik durman lazım üzülme ağlama desemde sen üzülmeye ağlamaya devam ediceksin. Ancak kendini salma dik dur. Biraz zaman ayrı kendine ve olanları hem onun tarafından hemde kendi tarafından düşün. Ancak onu da dinle. Hemen önyargılı davranma tatlım.
Tabikide inkar edicek yeminler edicek ancak ispatla de. Gerekirse kuzeniyle onun kardeşiyle konuş. Ne amaçla böyle bir mail atmış.Sonuçta bilmiyor mu seninle birlikte olduğunu.
Öyle bile olsa neden izin verdi? Neden merak etti o kızı?
Canım mail silme huyu hiç yoktur ki. Yani gizli kapaklı bişey de hiç yapmaz. Tabi bu konuda yapmak zorunda:) Ama beceriksizlik:)
Kuzeni beni tabiiki de biliyor. Hatta Yağmur'da bilir daha 2 ay önce kuzeninin abisinin düğününe beraber gittik, İstanbul'a. Benim yediremediğim tek şey ona ne az geldi? Benim neyim yetmedi?
Öyle bile olsa neden izin verdi? Neden merak etti o kızı?
Canım mail silme huyu hiç yoktur ki. Yani gizli kapaklı bişey de hiç yapmaz. Tabi bu konuda yapmak zorunda:) Ama beceriksizlik:)
Kuzeni beni tabiiki de biliyor. Hatta Yağmur'da bilir daha 2 ay önce kuzeninin abisinin düğününe beraber gittik, İstanbul'a. Benim yediremediğim tek şey ona ne az geldi? Benim neyim yetmedi?
slm bebikler
23yaşındayım anladım aşk sevgi boşkariyer en mantıklısı
pelinim inş hayırlısı olur. hayırsızsa inş hiç barışmazsın
Kurabiyem güçlü olmak zorundayım. Ben kendimden öyle eminimki. Hayatımın neredeyse 8 ayı ona endeksliydi. Ailem bile bu duruma öyle alıştı ki... ailelerimizin tanışıyor olması benim için en büyük dezavantajinan bilemiyorum tatlım... ama gercekten seni aldatıyor olsa bu kadar beceriksizce yapmazdı sonucta gorecegini bile bile
ama cok seler yasandı kısa zamanda yıprattık zaten birbirimizi diosan belki de en dogrusunu yaptın canım... dilerim her neoluyorsa hayrına oluyordur, böle guclu olman da ayrıca takdire sayan, en iyisini hak ediyorsun ve umarım hep en iyisini bulursun...
bizler hep yanındayız
evet biliyorum Pelinim ya konuşmuştuk ya ahh ah..
sen güçlüsün suan neden biliyormusun bir yanın ona güveniyor barışıcaksınız siz aldatmamıştır ama bedeli ağır olur çünkü neden baksın yani neden kuzen ark.kardeısnın resimlerine neden enişteeeeeeeeeeeeeeebikaç gün sessiz kal açıklama yapacaktır hatta icrate geçicektir umarım!
İnsan en çokta onu yediremiyo kendine, ben erkekolsam seni kaybetmemek için herşeyi yapardım. Ayrıldıktan sonra ve ya bu konu olduktan sonra konuşmasına hiç izin verdin mi canım ,?
Kurabiyem güçlü olmak zorundayım. Ben kendimden öyle eminimki. Hayatımın neredeyse 8 ayı ona endeksliydi. Ailem bile bu duruma öyle alıştı ki... ailelerimizin tanışıyor olması benim için en büyük dezavantajDün mesela annesi bize gelmiş, hiçbirşeyden haberleri yok tabii. Akşam da beni aradılar bize gelsene oturalım dediler Nasıl diyeyim ben onlara yaa ama güçlüyüm işte eğilmicem hiç bi zaman onun önünde.
Yetmiyor yağmurum yetmiyor. Bir yanım şüphede. Yürüyemez ki! Ben ona baktığım zaman güvenemem artık. Hep içimden başkası da var mı diye geçer
Canım benim sağ ol. İzin verdim, olmadığını söylüyo. Yanlış düşündüğümü söylüyo. tamamen arkadaşçaymış! :)
Sende mi ayrıldın canım
cmre nasılsın:)
ayrılmadım ben canım.. ama böyle düşünüyorum. yeri geldi zamanında hycanlar oldu.. güzel şeyler yaşandı illaki.. bunlar için nankörlük edip gizleyemem.ama kimse kimseden degerli değil..
bnm fikrim.. birinin uğruna feda ediceğimiz 2. bi hayatımız yok.. hayat bize ikinci kez yaşama hakkı vermeyebilir...
onun için karşıdakinden çok kendimizi düşünmemiz lazım.. bunun adın bencillik değil..
bencllik insanın kendini düşünmemesidir belkide.. erkek arkadaşlarımız 3 4 5 yıldır hayatlarımızda..
İyiyim canım sen nasılsın?
Haklısın canım tabikide kimse bizden değerli değil geçen günbir yazı okumuştum çok doğru geldi.
Ve Allahu teala der ki ;
'Kimi benden çok seversen O'nu senden alırım.'
Ve ekler;
'Asla O'nsuz yaşayamam deme.Seni O'nsuz da yaşatırım...'
bu söz benm felsefem oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?