İyiyim canım sen nasılsın?
Haklısın canım tabikide kimse bizden değerli değil geçen günbir yazı okumuştum çok doğru geldi.
Ve Allahu teala der ki ;
'Kimi benden çok seversen O'nu senden alırım.'
Ve ekler;
'Asla O'nsuz yaşayamam deme.Seni O'nsuz da yaşatırım...'
bu söz benm felsefem oldu artık
ne güzel demiş dımı..
‎"""Sen âşık olduğunu sandığın kişiye bağlanıyorsun , ''onsuz yapamam, çok seviyorum'' diyorsun... Düşünmez misin onu sana sevdiren kim?.. Ben, seni bana sevdireni sevmişim... (Hz. Mevlana)"""
Aynen canım.
Pelinimmm Hayırlısı neyse o olsun diye dua et canımmm. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin bebeğim
Beklicem, ama dönüşüm olucağını sanmıyorum Yağmurum...hakkınızda hayırlısı ne ıse o öle olsun ne desek şuan için boş sabır verin rabbim sana canm bekle biraz bakalım...
Birazdan onun tarafından düşünmeklazım aslında belkide öyledir. 2 taraflı düşünmek gerekiyo canım beklemede kal bakalım napıcak. Ona göre hareket edersin sende tatlım üzülme balım geçicek bunlarda dönüp düşündüğünde sadece bir tebessüm olucak yüzünde buna eminim..
cemre kps hazırlanıodun dımı. facede online kpss üye ol istersen.sorular soruyorlar:)
Beklicem, ama dönüşüm olucağını sanmıyorum Yağmurum...
Hakkımızda hayırlısı tatlım.
İyi ki varsınız gelinciklerim, çok seviyorum sizi, çok...
Beklicem, ama dönüşüm olucağını sanmıyorum Yağmurum...
Hakkımızda hayırlısı tatlım.
İyi ki varsınız gelinciklerim, çok seviyorum sizi, çok...
İyiyim canım sen nasılsın?
Haklısın canım tabikide kimse bizden değerli değil geçen günbir yazı okumuştum çok doğru geldi.
Ve Allahu teala der ki ;
'Kimi benden çok seversen O'nu senden alırım.'
Ve ekler;
'Asla O'nsuz yaşayamam deme.Seni O'nsuz da yaşatırım...'
bu söz benm felsefem oldu artık
:)BİZDE seni çok seviyoruz canm kendine dikkat et beraber görcez bakalım n olacak..
arıyormu suan nasıl bugün?
Canım benim sende iyiki varsın sarışınımMerak etme tatlım geçicek hepsi
canım çok doğru çok güzel bir söz üstüne birşey söyleyemem
yaşanıyoru yaşanmasına acıyla üzüntüyle ben onla yürümek istiyorum yürüyeceğimede inanıyorum genelde arkadaşlarım için düşüncelerim oluyor ama bende kendimin sevdiceğimle yürüceğine inanıyorum inşallah hepimiz mutlu oluruz
:)
Yooo aramıyor. Aramaması benim yararıma. Ne kadar az görür ve sesini duyarsam o kadar az canım acır. :)
[video=youtube;1wk7YuAlkps]http://www.youtube.com/watch?v=1wk7YuAlkps[/video]
Benden sana gelsin kuzusuuuuuu:)
Güçlü olmak zorundayım, güçlü değilsem bile güçlü görünmek zorundayım...neyse boşwerelim onu şimdi sen çok güçlüsün maşallah ne güzel ilk ilişkimde bende çok güçlüyfüm 3 yılımıı bititirken bir dk.mı aldı bitirmek hee sonrası çok çektim amaaaaaa şimdi o kadar güçlü değilim o kadar gözüm kara değil daha da yapıcıyım bu iliişkimde öncekinde oydu hersey zamanlaymıs demekki:44:
ne güzel sözmüş...
ben artık kimse icin onsuz yapamam demiyorum... canımın diğer yarısı da olsa...
insan ne acılara alısıyor... ne kayıplar gun geliyor hiç yasanmamıs gibi geliyor, böle bir doğamız var
ben hep Rabbim bir tek sen beni bırakma, sana herkesten çok ihtiyacım var diyorum, çünkü öyle, herkesten herşeyden çok O'na muhtacız....
Güçlü olmak zorundayım, güçlü değilsem bile güçlü görünmek zorundayım...
Az önce görümcem mesaj atmış:)
Bende demiyorum kurabiyem. Kimse için onsuz yaşayamam dememek gerekio...
Güçlü olmak zorundayım, güçlü değilsem bile güçlü görünmek zorundayım...
Az önce görümcem mesaj atmış:)
Bende demiyorum kurabiyem. Kimse için onsuz yaşayamam dememek gerekio...
Bu arada evimister den arçelik telveyi aldım. 130 a düşmüştü dayanamadım.
slm kızlar ben geldimmm
pelincm üzülmene üzüldm geçmiş olsn dielm simdilkumarm hayırlısı olurr
güle güle kullan kuzum bende istiorm ama alamıcammm
Sen ne alıcaksın karar verebildin mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?