'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bunu ben aşkıma beni ne kadar istiyorsun seviyorsun söle duymak istiyorum hep derdim o bana aynen" Allahu Teala".. der ki die devam ederdi canım biliyormusun ama çok doğru..

Aynen canım.
Pelinimmm Hayırlısı neyse o olsun diye dua et canımmm. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin bebeğim

hakkınızda hayırlısı ne ıse o öle olsun ne desek şuan için boş sabır verin rabbim sana canm bekle biraz bakalım...
Beklicem, ama dönüşüm olucağını sanmıyorum Yağmurum...

Hakkımızda hayırlısı tatlım.

İyi ki varsınız gelinciklerim, çok seviyorum sizi, çok...

cemre kps hazırlanıodun dımı. facede online kpss üye ol istersen.sorular soruyorlar:)

Face kullanmıyorum ki tatlım. Şuan aöf sınavlarına verdim yoğunluğumu canm. O bitsin nisan mayıs gibi düzgünce çalışmaya başlıycam. 2 ders çalışıcam sadece zaten tarihle anayasa Diğerleri cepte çok şükür.

canım çok doğru çok güzel bir söz üstüne birşey söyleyemem

yaşanıyoru yaşanmasına acıyla üzüntüyle ben onla yürümek istiyorum yürüyeceğimede inanıyorum genelde arkadaşlarım için düşüncelerim oluyor ama bende kendimin sevdiceğimle yürüceğine inanıyorum inşallah hepimiz mutlu oluruz

BİZDE seni çok seviyoruz canm kendine dikkat et beraber görcez bakalım n olacak..
arıyormu suan nasıl bugün?
:)
Yooo aramıyor. Aramaması benim yararıma. Ne kadar az görür ve sesini duyarsam o kadar az canım acır. :)
Canım benim sende iyiki varsın sarışınım Merak etme tatlım geçicek hepsi

[video=youtube;1wk7YuAlkps]http://www.youtube.com/watch?v=1wk7YuAlkps[/video]
Benden sana gelsin kuzusuuuuuu:)

Evet canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

neyse boşwerelim onu şimdi sen çok güçlüsün maşallah ne güzel ilk ilişkimde bende çok güçlüyfüm 3 yılımıı bititirken bir dk.mı aldı bitirmek hee sonrası çok çektim amaaaaaa şimdi o kadar güçlü değilim o kadar gözüm kara değil daha da yapıcıyım bu iliişkimde öncekinde oydu hersey zamanlaymıs demekki:44:

ne güzel sözmüş...

ben artık kimse icin onsuz yapamam demiyorum... canımın diğer yarısı da olsa...

insan ne acılara alısıyor... ne kayıplar gun geliyor hiç yasanmamıs gibi geliyor, böle bir doğamız var

ben hep Rabbim bir tek sen beni bırakma, sana herkesten çok ihtiyacım var diyorum, çünkü öyle, herkesten herşeyden çok O'na muhtacız....

Güçlü olmak zorundayım, güçlü değilsem bile güçlü görünmek zorundayım...
Az önce görümcem mesaj atmış:)

Bende demiyorum kurabiyem. Kimse için onsuz yaşayamam dememek gerekio...

Güçlü olmak zorundayım, güçlü değilsem bile güçlü görünmek zorundayım...
Az önce görümcem mesaj atmış:)

Bende demiyorum kurabiyem. Kimse için onsuz yaşayamam dememek gerekio...

Merhaba Kızlar,

Bugün biraz yoğundum giremedim pek. Pelincim gerçekten çok üzüldüm. Umarım her şey hayırlısıysa hal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…