Canım lafın gelişi dedim.:)ne yazmış???
bak hala görümcem diyebiliyorsan bitirmemişssin demektir!
Teşekkür ederim tatlım, hakkımızda hayırlısı...Pelincim gerçekten çok üzüldüm. Umarım her şey hayırlısıysa hal olur.
Hayırlısı Nilim, söylenecek çok bişey yok.pelincm üzülmene üzüldm geçmiş olsn dielm simdilkumarm hayırlısı olurr
Ballı böcüğümm, hakkımızda böylesi hayırlıymış ne diyelim. Ben kötü bişey demiyorum, o beni sevgisine inandırdı, belki de inanmaya ihtiyacım vardı. Herşey çok da güzeldi. Haa kötü şeyler atlatmadık mı, evet atlattık. 8 ay da bu ilişki haddinden fazla yoruldu, ama buraya kadardı...soklardayım yaapeliniiimm cok uzulldumm ınankii
Görüşmek istemiş canım. Bende kısaca abisiyle ayrıldığımızdan bahsettim, benden duymuş ol dedim. Ama seninle ve annenle görüşmeye tabiki devam edicem dedim. O da kesinlikle falan dedi öyle işte. Ama görüşmedik, başka bi akşam...Pelinim ne diyo canım benim görümcen
kuponlarn son kullanımı 15 mart gizemcm temmuza kdr kalmıcak yanibu ayki alısveriş limitimi doldurmama ragmen hala cevoya gittm şimdi dönüyorum eve la senza ve oyshodan kendime cici çamasırlar alcam haftaya karar verdim çeyizlik degil bernardo ve evimister kupono kullanır temmuza kadar bırakırım die düşünyorum
nili bişi sorcam geldiğinde baksana korkmazın seramiklerini paylaştım ama siyah ve beji varmış hiç gördünmü bunları beji nasıl siyahı bu paylaştığım herhalde dimi bide moneta marka tava almayı düşünüyorum indirim kuponlarımla korkmazında ya bu paylaştığımdan 2 adet yada dökülerinden alcam kuponlar bunlara gitsin bari
Eki Görüntüle 325427 Eki Görüntüle 325428
Canım lafın gelişi dedim.:)
Teşekkür ederim tatlım, hakkımızda hayırlısı...
Hayırlısı Nilim, söylenecek çok bişey yok.
Ballı böcüğümm, hakkımızda böylesi hayırlıymış ne diyelim. Ben kötü bişey demiyorum, o beni sevgisine inandırdı, belki de inanmaya ihtiyacım vardı. Herşey çok da güzeldi. Haa kötü şeyler atlatmadık mı, evet atlattık. 8 ay da bu ilişki haddinden fazla yoruldu, ama buraya kadardı...
Görüşmek istemiş canım. Bende kısaca abisiyle ayrıldığımızdan bahsettim, benden duymuş ol dedim. Ama seninle ve annenle görüşmeye tabiki devam edicem dedim. O da kesinlikle falan dedi öyle işte. Ama görüşmedik, başka bi akşam...
dogru dıyosun balım haktan hep hayırlısını ıstemek lazım, hiç bilmeyebilirdinde olayları, Allah karsına cıkarmıs sevdigi kulusun daha farklı bı sekıldede ogrenebılırdın bu durumu
Allahıma şükürler olsun ki çıkardı, evet balım. Umarım değmiştir ama...
onu istiorm cnm bende bide katı meyve sıkacağı
ama alamıcam kredi kartı borcum çoklaşıo sonra biraz ara verdm ceyizlklere farketmişssinizdir artk hergün yeni bişiyle gelmiorm
g ü n a y d ı n . . . . .
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
NOT: Gülümse Hayata.... nolursa olsun gülümse...
g ü n a y d ı n . . . . .
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
NOT: Gülümse Hayata.... nolursa olsun gülümse...
ne mutlu bi sabah olmuş.. herkes gülüyor
Gülücüklü Günaydınlaaaar
dimi ben okudugumda cok mutlu oldum
nasilsin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?