'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu ayki alısveriş limitimi doldurmama ragmen hala cevoya gittm şimdi dönüyorum eve la senza ve oyshodan kendime cici çamasırlar alcam haftaya karar verdim çeyizlik degil bernardo ve evimister kupono kullanır temmuza kadar bırakırım die düşünyorum

Kızlar bizde var arçelik telve daha önce arzum ar 343 mirra türk kahvesi robotu vardı inanın bir fark yok.
İkiside aynı köpük yapıyo aynı fincan alıyo tek fark birisi ortada dururken diğeri katlanıp rafa konuluyo.
Ben bu yüzden aarzum almayı düşünüyorum. Çok daha uygun fiyat çünkü.

Pelinim ne diyo canım benim görümcen

nili bişi sorcam geldiğinde baksana korkmazın seramiklerini paylaştım ama siyah ve beji varmış hiç gördünmü bunları beji nasıl siyahı bu paylaştığım herhalde dimi bide moneta marka tava almayı düşünüyorum indirim kuponlarımla korkmazında ya bu paylaştığımdan 2 adet yada dökülerinden alcam kuponlar bunlara gitsin bari

yada bu şirin döküm tencereleri alıcam biri 23 diğeri 28 cm sizce nasıldır kızlar bana akıl verin

Son düzenleme:
ne yazmış???
bak hala görümcem diyebiliyorsan bitirmemişssin demektir!
Canım lafın gelişi dedim.:)
Pelincim gerçekten çok üzüldüm. Umarım her şey hayırlısıysa hal olur.
Teşekkür ederim tatlım, hakkımızda hayırlısı...
pelincm üzülmene üzüldm geçmiş olsn dielm simdilk umarm hayırlısı olurr
Hayırlısı Nilim, söylenecek çok bişey yok.
soklardayım yaa peliniiimm cok uzulldumm ınankii
Ballı böcüğümm, hakkımızda böylesi hayırlıymış ne diyelim. Ben kötü bişey demiyorum, o beni sevgisine inandırdı, belki de inanmaya ihtiyacım vardı. Herşey çok da güzeldi. Haa kötü şeyler atlatmadık mı, evet atlattık. 8 ay da bu ilişki haddinden fazla yoruldu, ama buraya kadardı...
Pelinim ne diyo canım benim görümcen
Görüşmek istemiş canım. Bende kısaca abisiyle ayrıldığımızdan bahsettim, benden duymuş ol dedim. Ama seninle ve annenle görüşmeye tabiki devam edicem dedim. O da kesinlikle falan dedi öyle işte. Ama görüşmedik, başka bi akşam...

kuponlarn son kullanımı 15 mart gizemcm temmuza kdr kalmıcak yani

ben yakından gördm beğendm bu siyahları çok kaliteli gerçekten

nilim kuponları şubatta kullancam bernardo ve evimisterleri temmuza kadar bişiy almıcam çeyize ara verdi bernardo kuponumuda alan olsa satmak isterim alasım yok birşey eğer alacaksamda mantıklı birşeyler almak istiyorum canım görmedim ben korkmazları biraz araştırayım 2 tane seramik 1 tanede döküm tencere alabilirim hiç bilmiyorum

döküm kırmızı tencereleri gördünmü biryerde peki canım

dogru dıyosun balım haktan hep hayırlısını ıstemek lazım, hiç bilmeyebilirdinde olayları, Allah karsına cıkarmıs sevdigi kulusun daha farklı bı sekıldede ogrenebılırdın bu durumu

dogru dıyosun balım haktan hep hayırlısını ıstemek lazım, hiç bilmeyebilirdinde olayları, Allah karsına cıkarmıs sevdigi kulusun daha farklı bı sekıldede ogrenebılırdın bu durumu

Allahıma şükürler olsun ki çıkardı, evet balım. Umarım değmiştir ama...

g ü n a y d ı n . . . . .

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

NOT: Gülümse Hayata.... nolursa olsun gülümse...

onu istiorm cnm bende bide katı meyve sıkacağı
ama alamıcam kredi kartı borcum çoklaşıo sonra biraz ara verdm ceyizlklere farketmişssinizdir artk hergün yeni bişiyle gelmiorm

Seramik tencerelerden vazgeçtin yani ben hala alabilirim belki... Ama değiştirebilirim de fikrimi...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Günaydın gülümse bence de

Son düzenleme:

günaydın .....
oooooooooow gülümseyelim bitanem haydiiiiiiiii sen gülersin de ben gülmezmiyim:118::118::118::124::124::124::124::124::124:

Bir gülümseme ; sevginin ve insan olmanın anahtarıdır.

Bir gülümseme ; iç dünyamızın güzelliklerini , dışa yansıtır.

Bir gülümseme ; bir külfeti yoktur , fakat çok şey kazandırır.

Bir gülümseme ; evde saadet , iş yerinde muvaffakiyet.

Bir gülümseme ; başkalarına ikramda bulunmak demektir.

Bir gülümseme ; vereni fakirleştirmeden , alanı zenginleştirir.

Bir gülümseme ; bir an sürer , bazen ise ebediyen yaşar.

Bir gülümseme ; yorgun olan insanı dinlendirir.

Bir gülümseme ; ümitsiz olana neşe ve hayat bahşeder.

Bir gülümseme ; karanlık bir çehreyi aydınlatabilir.

Bir gülümseme ; satın alınmaz , rica ile elde edilemez.

Bir gülümseme ; ödünç verilmez , çalmak da mümkün değildir.

Bir gülümseme ; kendiliğinden verilmedikçe işe yaramaz.

Bir gülümseme ; ona ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir.

Bir gülümseme ; sevgi köprülerini sağlamlaştırır.

Bir gülümseme ; bazen bir hayat kurtarır.

Bir gülümseme ; bazen bir savaşı da önler.

Bir gülümseme ; bazen gülümsemeyemeyeni gülümsetir.

Bir gülümseme ; sadaka yerine geçer , sevap kazandırır.

Bir gülümsemeyi , gülümsemeye ihtiyacı olana bol bol verin.

Bir gülümsemeye, gülümseyemeyenlerin ihtiyacı olduğunu unutmayın!

Bir gülümseme ; için hiç kimse , ona ihtiyaç duymadan yaşayacak kadar zengin ve kuvvetli değildir.​

İKİ İNSAN ARASINDAKİ EN KISA MESAFE GÜLÜMSEMEKTİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…