'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazım çok ama çok geçmiş olsun balım iyi olsun annanecin

kızlar nasıl geçiyor gününüz bizde cuma yoğunluğu var bugün hava güzel ama inşallah diğer 2 günde iyi olur herşey

sagol bebegıımm ıns daha ıyı olucak sımdı agrısı gıdınce uyudu gece pek uyuyamamıs

Hava cok guzeldı valla bızımde sansımıza dedım annaneme rahatca hemen gıttık geldık, kar topluyo dıyolar ama bakalım

ya kızlar benim aşkım tam varya eşek ya
tel.açtım alo iyi günler radyo programından arıyoruz size bir şarkı armağan edildi dedi hmm..öle mi neymiş peki dedim,kim etmiş dedim SÖYLEDİ şarkıyı açtı

Kapına güller koyan,
Telefonda dinleyip susan,
Gölgen gibi peşinden koşan,
Bendim ben, bendim ben
Camına taş atıp kaçan,
İçip içip ağlayan,
Yoluna sevdiğim yazan,
Bendim ben, bendim ben {ben ben ben ben}

ÖZELLİKLE NAKARATI SİZE DEDİ
Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam
Gözlerinden kalbine akıcam
Yar senin için bu şehri yakıcam
Senin aklını aklını alıcam.....

YA VARYA AŞKIM SEN DELİSİN YAAAAAAA

Son düzenleme:
bende artik aranizdayim kizlar

az önce kaynanam aradi oturma odasi takimi yaptiriyormus kendine bana sordu hangi renkten istedigimi

cok güzellll olmus iste

çok şaşırdım güzel olmuş tabi uzun zamandır yapmıyordu yaa delii yaaaaa evet diyelimde canm bize çabuk nazar değebiliyor

Aşkk sarhoşları sizi
41,5 kere maşalahhkiii:)

bende artik aranizdayim kizlar

az önce kaynanam aradi oturma odasi takimi yaptiriyormus kendine bana sordu hangi renkten istedigimi
Sana da maşallah prenses:)

O zaman alkış size rabbim nazarlardan korusun tüm ilişkileri çünkü ben inanıyorum gerçekten cok nazar değdiriyo insanlar fesat düşünceye sahipseler birde aman birde benim eltim olcak biri var lanetin teki töbe ya hayatımda en nefret ettiğim insanlardan birisi gıcık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…