O zaman alkış size rabbim nazarlardan korusun tüm ilişkileri çünkü ben inanıyorum gerçekten cok nazar değdiriyo insanlar fesat düşünceye sahipseler birde aman birde benim eltim olcak biri var lanetin teki töbe ya hayatımda en nefret ettiğim insanlardan birisi gıcık şey
olucaksın pastammm olucaksın. herkes ıcın farklı ama bende sen gıbıyımm hevesımı kursamda bırakıyolar basarımı desteklemııncekızlar bana dua edin ne olur
bu toplantı da aradıgımı bulamadım... ben işimi cok seviyorum cok basarılı olmak istiyorum ama bugun bi de inat gibi gıcık oldugum kızı övdü patron... yıkıldım yani
nolur bana dua edin cok basarılı olayım, gercekten kendimi kötü hissediyorum utanmasam aglıcaktım yanımda askım da yok daha bi hafta yok
o olsa gidip omzunda aglardım ama o da yok...
patronun bana bişey dedigi yok ama ben en iyisi olmak istiyorum beceremicegimi dusunen o salak kızın gozune sokmak istiyorum bazı seyleri, dua edin bana
burayada ne yazdıgımı bilmiyorum suan uzuntuden umarım sacmalamamısımdır offf
kızlar bana dua edin ne olur
bu toplantı da aradıgımı bulamadım... ben işimi cok seviyorum cok basarılı olmak istiyorum ama bugun bi de inat gibi gıcık oldugum kızı övdü patron... yıkıldım yani
nolur bana dua edin cok basarılı olayım, gercekten kendimi kötü hissediyorum utanmasam aglıcaktım yanımda askım da yok daha bi hafta yok
patronun bana bişey dedigi yok ama ben en iyisi olmak istiyorum beceremicegimi dusunen o salak kızın gozune sokmak istiyorum bazı seyleri, dua edin bana
herkese kocaman öpçükkkk
nilim kuponları şubatta kullancam bernardo ve evimisterleri temmuza kadar bişiy almıcam çeyize ara verdi bernardo kuponumuda alan olsa satmak isterim alasım yok birşey eğer alacaksamda mantıklı birşeyler almak istiyorum canım görmedim ben korkmazları biraz araştırayım 2 tane seramik 1 tanede döküm tencere alabilirim hiç bilmiyorum
döküm kırmızı tencereleri gördünmü biryerde peki canım
ben yine yıkıcam cnm saçımı bi zararı olucanı düşünmüorm srımısk sonuçtakizlar sarimsakli sampuani her sac yikamamda kullaniyorum bi sakincasi yoktur dimi???
ya kızlar ben yokken doldurmussunuz da doldurmussunuz sayfaları oku oku bitiremedm
nasılsınız bakalmm
minnam tebrik ederm düğünün tez zamnda olsn inşş ananeciğe de geçmiş olsn hiç bişici çıkmaz inşşş
bende yarn aşkımı görücem ista gelio çok mutluyum ki hatta musmutluyummmm
kızlar bana dua edin ne olur
pelinim sana katılıyorum ben çağlaya geçen haftaki toplantısındada bunun aynını demiştim biliyordumda böle birşey olcağnı çünkü süreç en iyi olan çıkana kadar bu böle
çağlacım sen merak etme iyi yerlere gelcen inşallah
olucaksın pastammm olucaksın. herkes ıcın farklı ama bende sen gıbıyımm hevesımı kursamda bırakıyolar basarımı desteklemıınceazimlen kusum sen göze bat cok ıyı olucaksın ben emınım cok sevıyosun ısınııı cunku sevmesen sırf para ıcın calıssan bu kadar zaten umursamassınnn
canım o kadar okumuşsun tabikide en iyisi olucaksın allah okuyan kalbi temiz olanın duasını kabul eder sen çok pozitifsin buna iten bir düşünce olmasın patonun stratejik yaklaşıyor geçen haftaki gibi mesela o seni daha çok azimlendirsin diye balım
haftalardır işimde iyi gidiyorm ama aynı durum bizdede söz konusu patron rapor çekti ve ben 3 işin 2 de en iyiyim arkadaşm söledi bunu bana patron övmedi neden biliyonmu kötü olsaydım bak o kız geçti seni derdi ben senin en iyisi olmanı istiyorum derdi azarlardı bugün dedim kaç haftadır uyarıyorsunuz oda giz o kadar işim var onları uyarıyorum yapmıyolar senide arada işini iyi yapsamda sırf en iyisi ol die yermem lazı yoksa sen değişiyorsun biri sana kötü sölediğinde yıldız oluyorsun der
cidden öle tarih hocalarım hep 1 görürdü dersaneler arasında hep herkesi geçerdim adam harikasın şölesin aslansın derdi pat düşerdim birgün arkadaşım yerdi giz sen çok kötü durumdasn ya herkes geçti seni sen en iyidin dedi pat bir yükseldim şok oldular dahada hırslandırdı
kendimden örneklere ara verip kısa ve net çağlacım patron o kızda gelecek felan görmüyo içimden geçende o bizim patron gibi oda senin iyi olmanı ve bu yolla olcağna inannıyor gelecek görseydi övmezdi hangi patonun birini övdüğünü gördün canım
bu yolda hızlı adımlarla olmaz sindire sindire öğrenerek darbeler yiyip yılmadan usanmadan hırsınla değil iş aşkın ve mantığınla hedefe kitlenip yükselmen lazım ki mutluluk o zaman gelir
Kurabiyemm kıyamam ki sanaO durum berbat bişey Bizim şirkette idari binada bayan olarak ilk işe başlayan bendim... Patronlar içinde alışma süremiz çok kısa sürmüştü çünkü daha önce böyleydi şöyledi gibi kuralları olmadı hiçbi zaman. Bütün kuralları kendim yarattım diyebilirim, otoritemi koydum yani. Bundan 1 sene once bi tane daha personele ihtiyacımız oldu ve onlar bayanın titizliğinden memnun kaldıkları için bi tane daha bayan personel alalım dediler... Netice de alındı, kız CV'siyle epey göz kamaştıran ve standartın çok çok üstündeydi:) Beni korkular bile sarmıştı işimden olursam die Ama hepsi tatlı telaşmış, şuan çok iyi anlaşıyoruz. Ama CV'sinde olduğu gibi göz kamaştıran bir çalışma performansı yok, elbette zamanla korkuyor insan ya benden daha iyi olursa diye. ben terazi burcuyum açıkçası biraz da kıskancım. İlk etapta patronların ondan bişeyler istemesini epey yadırgamıştım fakat daha sonra bu durum hoşuma gitti Çünkü anladım ki onu deniyorlar:) Bu bir süreç varsın olsun onu övsünler. Patronun bunu yapmasındaki tek bir amaç var o da, diğer personeli kışkırtmak! Çünkü herkes her zaman en iyisi olmak ister. Ama tek bir kişi "en iyi" olur bunu da patron zaten dile getirmez. Sen üzülme hiç kafana takma. Dediğim gibi sadece sizin işle ilgili motivasyonunuzu yükseltmek istedi patronlar biraz bunu farklı dillerde anlatarak yapıyorlar peteğimm:)
pelinim sana katılıyorum ben çağlaya geçen haftaki toplantısındada bunun aynını demiştim biliyordumda böle birşey olcağnı çünkü süreç en iyi olan çıkana kadar bu böle
çağlacım sen merak etme iyi yerlere gelcen inşallah
Standart patron tiplemesinden biraz farklı senin patronun o zaman kurabiyemm:)gizoşumm pastammm pelinimmm bitanelerimmm yerim szi bennn yazdıklarınızı okumak cok mutlu etti benii iyiki varsınızz
acıkcası kıskırtma fikrinde hemfikir olmussunuz ben de ole dusunebilirdim ama bizim patron cok acık sozlu bir adam... yani her an herkesi övebilir, hepimizden memnun oldugunu sık sık dile getirir yani öle klasik bir patron tiplemesi değil, birinin performansı dusmusse acıkca soler bunu ya da birinin isini begeniyosa bunu da acıkca ole söler ole biri...
haklısınız ama ben cok aceleci davranıyorum... sabretmem gerek, dediginiz gibi daha da azimlenmem gerek..
ben cok sakin ve sabırlı bi insandım ya varya inanamazdınız, ne olduysa son bikaç yılda böle oldum işte, akısına bırakmam gerek biraz
Bende galba 2013 gelını olucam:) söz kısmetse mart sonu,e ancak 1 sene sonra evlenırız ve ben buyuk ıhtımal erkek arkadasım askere gıtmeden once evlenıcez,nasıl olcak bılmıyorum,bakıcaz artık:|
GüNaYDıNNNNN:118::118::118::118::118::119::119::119::119::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?