'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nuraycım hoşgeldin canm nasılsın?
hayırlı cumalar bol bol dua edelim
iyiyim yağmuruumm. sen nasılsın. dua edelim hayatım. birbirimiz için de.. allah hepimizin gönlüne göre versin.

Nuray hg canım kaç gün kaldı
hoş bulduk canımm. atarsa 2 günümüz kaldıııı

çağlaammm bebeğim kayınvalidenle sorun mu var. geçmişe göz attım azcık ama anlayamadım.
buarada miniğim nazıımm erkene almış düğün tarihini. öyle sevindim ki yaaaa inşallah anneannecikte iyi olur bir an önce. mutluluklarına mutluluk eklenir

birde pelinciğime bişeyler olmuş. ayrılmış mı

Ayyyyy PEk mutlu oldummm canım yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelmiş olucakkkkk
Darısı benim başıma inş. Seneye yaza asker sevdiğim

telomer evleniyormusun 2 gün sonra yoksam :))

Ayyyyy PEk mutlu oldummm canım yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelmiş olucakkkkk
Darısı benim başıma inş. Seneye yaza asker sevdiğim

kuzuumm hiç dert etme şimdiden. evet çok zor geçiyo ama geçiyo bak bitti sonuna geldik biz. allah size de hayırlı teskereler nasip etsin :)

bi gelincik daha gelmiş, hoşgelmiş

kuzuumm hiç dert etme şimdiden. evet çok zor geçiyo ama geçiyo bak bitti sonuna geldik biz. allah size de hayırlı teskereler nasip etsin :)

bi gelincik daha gelmiş, hoşgelmiş

İnşallah canım yaa kısa dönem yapıcak ama diyo izin almasam hiç 5 ayda gitsem gelsem ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. İnşallah yakın bi yer olurda 2 3 haftada bir giderim. Şöyle izmir bile olsa her hafta sonu giderim çarşı izinine Ama doğuda falan olursa napıcam bilemiyorum

hiç üzülme canım.
bizim de kısa dönemdi biliyorsun üstelik ben 7 aydır hiç görmüyorum
askerden gelecek bir hafta beni görecek ve tekrar evine dönecek. bizim aramızda 1240 km mesafe var., ayda bir gelmeye calısacak artık

ohh 2 gün kaldı demeeek

yok canım minnağım genel olrak konustu öle su ara kaynanamla alakalı bi durum yok aman olmasında yasasın öle kendi halinde

öle olması gerekiyomus canım kendi tercihi....

Nurayımmm hosgeldinnn

ayyyy 2 ay önce filan vardi bitane selin iptal ettircem üyeligimi diyordu o´mu yoksa???[/QUOTE]

yok tatlım o değildir burdaki konu sahibemizin üyeliği aylarrdır cok uzun zamandır iptal

onu kendi haline bırakın çağlam siz eniştecikle mutlu mesut olunda onu boşverin amaan..
bu arada ben dün saçlarımı boyadım. koleston köpük boya koyu kahve.. sözüm ona bakırlar kapansın diye kahverengi aldım.. boyadım, yıkadım, taradım, aynaya bi baktım şoookk simsiyah. ya bildiğiniz ibrahim tatlıses saçı

Üstteki yorumuna bişiler yazıcaktım ama alttakini okuyunca öldüm gülmekten Ne yazıcagımıda unuttum allah iyiliğini versin nuray
açılır canım o beyaz sabunla yıka akar boyası bişicik olmaz

Üstteki yorumuna bişiler yazıcaktım ama alttakini okuyunca öldüm gülmekten Ne yazıcagımıda unuttum allah iyiliğini versin nuray
açılır canım o beyaz sabunla yıka akar boyası bişicik olmaz

cemrem ama gerçekten öyle ya. hiç sevmedim simsiyah oldu
gerçekten akar mı beyaz sabunla yıkasam

cemrem ama gerçekten öyle ya. hiç sevmedim simsiyah oldu
gerçekten akar mı beyaz sabunla yıkasam
[I]
Akar canım her gün yıka beyazsabunla açılır rengi bişicik olmaz bende öyle açtım akıttım canım yanlız keçe gibi olur saçın o yüzden ilk beyaz hacı şakirle yıka sonra sampuan veya saç kreminle yıkakı yumuşasın[/I]

nuray eminim yakışmıştır ibo saçı sana..

benim iş yerinde bi arkadaş ta aynı durumu yaşadı ama bi kaç yıkamada akıyo canım merak etme...

PRENSES TŞK EDERİM BENİDE ARANIZA KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN[/QUOTE]
rica ederim cnm daha tanisamadik biz ben selcan 22 yasindayim

yok tatlım o değildir burdaki konu sahibemizin üyeliği aylarrdır cok uzun zamandır iptal [/QUOTE]

ay canim benim ya istersen bikac gün bekle acik tonda bo boya alip boya sacini begenmediysen eger kiyamam sana

PRENSES TŞK EDERİM BENİDE ARANIZA KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN
rica ederim cnm daha tanisamadik biz ben selcan 22 yasindayim

yok tatlım o değildir burdaki konu sahibemizin üyeliği aylarrdır cok uzun zamandır iptal [/QUOTE]

ay canim benim ya istersen bikac gün bekle acik tonda bo boya alip boya sacini begenmediysen eger kiyamam sana[/QUOTE]

Yeni boyadığı için saçı yanar canım en az 1-2 hafta geçmesi lazım

bıraktık zaten canım....

dun benimkinin gayri ihtiyari sölemiş olduğu laf bile onu artık umursamama yeter cunku onemli olan benim böğürtlenimmmm

dün gercek ask nasıl bişeymiş böle yaa dedi, ben de nasılmıs dedim? anlatamıyorum ama aile sevgisinden bile önce geliyomus cok baska bişey dedi

heh dedim aferin şöle ay ne fenayımmm dimi

üzülme balım siyah kızıl gibi hemen akar hele altta acık renk varsa

[video]http://www.timsah.com/Super-bir-surpriz-dugun-dansi/ZTMrPBDGDgd[/video]

[video]http://www.timsah.com/Turk-gelin-damattan-super-dugun-dansi/prPPPvPIYX7[/video]

[video]http://www.timsah.com/Gelin-ve-damattan-dans-sov/CdQ0P40woXm[/video]

Kızlar bende böyle istiyorum hele sondakiii süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…