öle olması gerekiyomus canım kendi tercihi....
Nurayımmm hosgeldinnn
iyiyim yağmuruumm. sen nasılsın. dua edelim hayatım. birbirimiz için de.. allah hepimizin gönlüne göre versin.Nuraycım hoşgeldin canm nasılsın?
hayırlı cumalar bol bol dua edelim
hoş bulduk canımm. atarsa 2 günümüz kaldııııNuray hg canım kaç gün kaldı
iyiyim yağmuruumm. sen nasılsın. dua edelim hayatım. birbirimiz için de.. allah hepimizin gönlüne göre versin.
hoş bulduk canımm. atarsa 2 günümüz kaldıııı
çağlaammmbebeğim kayınvalidenle sorun mu var. geçmişe göz attım azcık ama anlayamadım.
buarada miniğim nazıımm erkene almış düğün tarihini. öyle sevindim ki yaaaainşallah anneannecikte iyi olur bir an önce. mutluluklarına mutluluk eklenir
birde pelinciğime bişeyler olmuş. ayrılmış mı
olmaz tabi canım
pastam dualarım sizinlee merak etmee canım korkma yoktur bişeycigii
konu sahibi sitede değil artık canım.... üyeliğini iptal ettirdi
iyiyim yağmuruumm. Sen nasılsın. Dua edelim hayatım. Birbirimiz için de.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Hoş bulduk canımm. Atarsa 2 günümüz kaldıııı
çağlaammmBebeğim kayınvalidenle sorun mu var. Geçmişe göz attım azcık ama anlayamadım.
Buarada miniğim nazıımm erkene almış düğün tarihini. öyle sevindim ki yaaaaInşallah anneannecikte iyi olur bir an önce. Mutluluklarına mutluluk eklenir
birde pelinciğime bişeyler olmuş. Ayrılmış mı
Ayyyyy PEk mutlu oldummm canım yatcan kalkcan yatcan kalkcan gelmiş olucakkkkk
Darısı benim başıma inş. Seneye yaza asker sevdiğim
telomer evleniyormusun 2 gün sonra yoksam :))
kuzuumm hiç dert etme şimdiden. evet çok zor geçiyo ama geçiyo bak bitti sonuna geldik biz. allah size de hayırlı teskereler nasip etsin :)
bi gelincik daha gelmiş, hoşgelmiş
İnşallah canım yaa kısa dönem yapıcak ama diyo izin almasam hiç 5 ayda gitsem gelsem ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. İnşallah yakın bi yer olurda 2 3 haftada bir giderim. Şöyle izmir bile olsa her hafta sonu giderim çarşı izinine Ama doğuda falan olursa napıcam bilemiyorum
çağlaammmbebeğim kayınvalidenle sorun mu var. geçmişe göz attım azcık ama anlayamadım.
buarada miniğim nazıımm erkene almış düğün tarihini. öyle sevindim ki yaaaainşallah anneannecikte iyi olur bir an önce. mutluluklarına mutluluk eklenir
:
öle olması gerekiyomus canım kendi tercihi....
Nurayımmm hosgeldinnn
hiç üzülme canım.
bizim de kısa dönemdi biliyorsun üstelik ben 7 aydır hiç görmüyorum
askerden gelecek bir hafta beni görecek ve tekrar evine dönecek. bizim aramızda 1240 km mesafe var., ayda bir gelmeye calısacak artık
onu kendi haline bırakın çağlamsiz eniştecikle mutlu mesut olunda onu boşverin amaan..
bu arada ben dün saçlarımı boyadım. koleston köpük boya koyu kahve.. sözüm ona bakırlar kapansın diye kahverengi aldım.. boyadım, yıkadım, taradım, aynaya bi baktım şoookksimsiyah. ya bildiğiniz ibrahim tatlıses saçı
Üstteki yorumuna bişiler yazıcaktım ama alttakini okuyunca öldüm gülmektenNe yazıcagımıda unuttum allah iyiliğini versin nuray
açılır canım o beyaz sabunla yıka akar boyası bişicik olmaz
[I]cemrem ama gerçekten öyle ya. hiç sevmedim simsiyah oldu
gerçekten akar mı beyaz sabunla yıkasam
ohh 2 gün kaldı demeeek
yok canım minnağım genel olrak konustu öle su ara kaynanamla alakalı bi durum yok aman olmasında yasasın öle kendi halinde
ayyyy 2 ay önce filan vardi bitane selin iptal ettircem üyeligimi diyordu o´mu yoksa???
onu kendi haline bırakın çağlamsiz eniştecikle mutlu mesut olunda onu boşverin amaan..
bu arada ben dün saçlarımı boyadım. koleston köpük boya koyu kahve.. sözüm ona bakırlar kapansın diye kahverengi aldım.. boyadım, yıkadım, taradım, aynaya bi baktım şoookksimsiyah. ya bildiğiniz ibrahim tatlıses saçı
rica ederim cnm daha tanisamadik biz ben selcan 22 yasindayimPRENSES TŞK EDERİM BENİDE ARANIZA KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN
yok canım :) benim sevgilim askerde. 2 günümüz kaldı da bitmesine. kavuşmamıza..
bu arada adım nuray. sen de hülya olmalısın geçmişten anladıgım kadarıyla. hoşgeldin tekrar aramızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?