'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Minniimm seni görüorum aşağıda ne oldu anannişin durumu, yi değil miiiii ballııı böcükkk?

geldık kızlar Allah razı olsun dualarınız ıcın mıdesınde bı agrı var annanemın basta gazdır falan dedık normalınde doktordan kaçar benım gıbı bugun cok kotuyum goturun benı dıyınce cok panıkledım ya gıttık doktora doktorda ılk gazdan supelendı ama annanem dolanıyo mıdemde bısı dıyınce belkı kurt bıle olabılır dedı ultrasona sokucaktık bugun ama ac karna ve ıdrara sıkısık olması gerekıyomus o yuzden yarın 11 bucuga randevu aldık gene yarın gıtcez sımdılık mıdesını rahatlatıcak bı ılac verdı orda daha ıyı sımdı ıns kotu bısı olmaz ya bıde artık ruyayla gercek hayatı hafıften karıstırmaya basladı gızlıden sordum doktora dedı nrolojıye yonlendırıcem zaten sızı

yagmurum taksıcı bıraz manyaktı ya duydunmu aradıgında calan muzıgı yolda bayılıoduk az daha arabeksın dıbıne vurdurdu adam resmen yaa

Çok geçmiş olsun minnim. İnşallah kötü bişey çıkmaz ki

Çok geçmiş olsun canım...

cok gecmis olsun bebisim

@kizlar: oje rengimi secemedim hangi renk tercih edersinz??

pastammm cok cok cok gecmiş olsunnnn ananecigineeeee

aaaa benim işyerime 10dk.aaaah nazlı ahhhhhhhhh niye gelmedinnnn

nazım çok ama çok geçmiş olsun balım iyi olsun annanecin

kızlar nasıl geçiyor gününüz bizde cuma yoğunluğu var bugün hava güzel ama inşallah diğer 2 günde iyi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…