'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın nasılsınız

Sıcacık yataıgımdan kalkamadım bugün ayrı ayrı saatlere arkadas randevularm var ama evdende çıkasm yok hala üniversitedeki gibi hayat süryorum yahuuu

Pelinim yüzünün gülcegne çok eminim canım onla yada onsuz 8 ay öncesndede sen sendin o yüzden ki sen mutlu olcaksın

Güldenim biz senlen görüşemiyoruz canım nasılsın ne var ne yok rastlasamadık pek

Nilimin sevgilisl istanbula geliyor sanırsam ne güzel oldu 2 hafta üst üste görüşcek canım arkadasım mutlu olsun

canm mynetten yazıyorum mailine bakarsın
Tamam kuzucummmm
Pelinim yüzünün gülcegne çok eminim canım onla yada onsuz 8 ay öncesndede sen sendin o yüzden ki sen mutlu olcaksın

gizoşummm gunaydın su perisi:)
Mutluyum canımmm.. Arkadaşlarımmm canım kuzenimmm sizler varsınızz daha ne isterim kii.. Herşeyin başı sağlık mutlu olmak zorundayımmm:)

Hoşgeldin 2013 gelinciği, inşallah herşey gönlünüzce olur.

Bebikleeerrr kimlerr var
G Ü N A Y D I N
[/QUOTE]

hoşbuldummm tesekkur ederım..amın ınsallah hersey hepımıızn gonlune gore olur ya,bır an evvel evlensek mutlu mesut yaşasak ya..gunler nasıl gecıcek bılmıyorum..gercı 5 senelık bır ılıskım var,nasıl gectı anlamadım ama,ınsallah bu sayılı gunlerde cabuk gecer:)

Geriye kalan günleriniz de su gibi geçsin inşallah:)
5 sene güzel bi zaman, çok sabretmiş olmalısın:)
İsim ne bu arada? Nereden? :)

Tamam kuzucummmm

gizoşummm gunaydın su perisi:)
Mutluyum canımmm.. Arkadaşlarımmm canım kuzenimmm sizler varsınızz daha ne isterim kii.. Herşeyin başı sağlık mutlu olmak zorundayımmm:)

vuv bana su perisi diyen biri yerim ben seni ama yaaa

kızlar ya şu incir reçelini izlemedim ama sonunu biliyorum arkadaşlarım büyük kayıp diyolar izlesemmi ki ağlamam herhalde nede olsa sonu belli

vuv bana su perisi diyen biri yerim ben seni ama yaaa

kızlar ya şu incir reçelini izlemedim ama sonunu biliyorum arkadaşlarım büyük kayıp diyolar izlesemmi ki ağlamam herhalde nede olsa sonu belli
Derim kiiiii
Yakıştı sana da su perisi gizoşummm
Bence ağlarsınn bi de bu havada hiçç girmee o havayaaa derim kuzumm

slmlaaaarrrr kimlerrr varrr bakalımmmm

Hoşgeldinnn.:)
Ben varımmmm

kızlar ya ben şimdi evimisterde araştırma yapıyorumda şimdi şu kadar tava alsam yetermi hatta 1 adet döküm tavayı şimdi sürel marka alsammı diyorum bide sürelin döküm yada korkmazın döküm tenceresine bakıyorum şimdi paylaşacıklarım nasıllar yardımcı olurmsunuz

3adet teflon tava
1 adet döküm tava
1 adet seramik

acelemde yok ama indirim kuponunu kullanasım var yada şu cici seramikleri alcam ama kırmızı yok sanırsam sitede

Bende galba 2013 gelını olucam:) söz kısmetse mart sonu,e ancak 1 sene sonra evlenırız ve ben buyuk ıhtımal erkek arkadasım askere gıtmeden once evlenıcez,nasıl olcak bılmıyorum,bakıcaz artık:|

hoşgeldin yeni gelincikkk

anlaştıkkk ballı lokmaammm ben de zaman vermeye karar verdimm böle her seferinde cokersem zor yani, artık hiç bişeyi takmadan işime odaklancam, her seyin hayırlısı sonuncta

herkese selaaammm buarada ne güzel lapa lapa kar yağıyooo

Geriye kalan günleriniz de su gibi geçsin inşallah:)
5 sene güzel bi zaman, çok sabretmiş olmalısın:)
İsim ne bu arada? Nereden? :)

cook sabrettık coook:) canım ben ıstanbulda yasıyorum,adım da nazlı:) forum cok aktıf valla yetısemıyorum,takıp edemıyorum ya:)

Günaydınn
Böyle düğünüm olması dileğiyle

[video=youtube;l2ajFQPpjC8]http://www.youtube.com/watch?v=l2ajFQPpjC8[/video]
Yesinnlerr inşallah Cemremmmmm
cook sabrettık coook:) canım ben ıstanbulda yasıyorum,adım da nazlı:) forum cok aktıf valla yetısemıyorum,takıp edemıyorum ya:)
Nazlı'cım bende Pelin:) Memnun oldum. Evet hızlıdırr ben sadece bu topicle yetiniyorum diğer topiclere bulaşmak pek mümkün değil:1:
Çok zor hemde kurabiyemm, ferah ol. Oluruna bırak ki sen zaten başarılı birisin:) Ben buna inanıyorum. Çok daha başarılı olucaksın cevizli ballım

Son düzenleme:
aşkklarımm ben gelldiiim annanemde bişi cıkmadı cok sukur, bagırsakları susuz kalmış o yuzden agır duruyomus cok mutluu olduuumm sonada gıttım alısverıs yaptım az bişide bırıktırdıgım paradan tırtıkladım Gizim kızmaa emii cok cgüzel ciiciler aldım dayanamaaadııımm

Minnnimm çok sevindimmm Allah başınızdan eksik etmesin inşallah annanişiiii
Nelerrr aldınnn bakimmmm hemenn öğrenmek istiorumm

Minnnimm çok sevindimmm Allah başınızdan eksik etmesin inşallah annanişiiii
Nelerrr aldınnn bakimmmm hemenn öğrenmek istiorumm

Amiin bebegım yaaa

2 tane kot aldım kusuum bole sadece totoşu oturuyo gerısı etek gibi bol onları yerim bırı yırtıklı bırı buz mavısıı onu artık yaza gıyerım anca benım kotcum var bakırkoyde ıhracat fazlası satıolar bulgarıstandan fln getırıolar uyguna satıyo ama her bedenı bulmak zor ıste bordo dar paca pantul aldımm, renklı kazak aldım çizgili, siyah hırka aldım ıncı düğmelii, bej örgü kemer aldım, bıde trıko kazak aldım gene acık bej, yesıl trıko kazak aldım bayadır ıstıyodum o rengı ,mangodan grı kazak aldım kocaman bı kurdelesı var sona pazara gıttım bakırkoy pazarına orda gordum bıde yaa mangodan aldııgım kazagı hemde 10 tl daha ucuz toka , kolye falanda derkeeen sonuç olaraak battım cebımde kendı haftalıımdan 20 tl kaldı

Allahımmm harikaa bi motivasyonnn:) Çok güzel cicilerr almışsınn bebiiimmm hepsi gözümde şekillendi ki birer birer Güle güle giy inşallahh minnnniiimmm:)
Bakırköy pazarınınn hastasıyım yaa bi dönem İstanbul'da oturmuştukk dehşet güzel şeylerr var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…