Belki yanlış bi zamanda aramışsındır ondan bebeğimmm:26:
Tamam kuzucummmmcanm mynetten yazıyorum mailine bakarsın
Pelinim yüzünün gülcegne çok eminim canım onla yada onsuz 8 ay öncesndede sen sendin o yüzden ki sen mutlu olcaksın
hoşbuldummm tesekkur ederım..amın ınsallah hersey hepımıızn gonlune gore olur ya,bır an evvel evlensek mutlu mesut yaşasak ya..gunler nasıl gecıcek bılmıyorum..gercı 5 senelık bır ılıskım var,nasıl gectı anlamadım ama,ınsallah bu sayılı gunlerde cabuk gecer:)
Tamam kuzucummmm
gizoşummm gunaydın su perisi:)
Mutluyum canımmm.. Arkadaşlarımmm canım kuzenimmm sizler varsınızz daha ne isterim kii.. Herşeyin başı sağlık mutlu olmak zorundayımmm:)
Derim kiiiiivuv bana su perisi diyen biri yerim ben seni ama yaaa
kızlar ya şu incir reçelini izlemedim ama sonunu biliyorum arkadaşlarım büyük kayıp diyolar izlesemmi ki ağlamam herhalde nede olsa sonu belli
slmlaaaarrrr kimlerrr varrr bakalımmmm
Günaydınn
Böyle düğünüm olması dileğiyle
[video=youtube;l2ajFQPpjC8]http://www.youtube.com/watch?v=l2ajFQPpjC8[/video]
Bende galba 2013 gelını olucam:) söz kısmetse mart sonu,e ancak 1 sene sonra evlenırız ve ben buyuk ıhtımal erkek arkadasım askere gıtmeden once evlenıcez,nasıl olcak bılmıyorum,bakıcaz artık:|
Standart patron tiplemesinden biraz farklı senin patronun o zaman kurabiyemm:)
O halde biraz daha sabır, herşey zaman rayına oturacaktır. Hırs yapmak güzeldir ama kendine ve sağlığına dikkat ett kurabiyem.
Anlaştık mıııı
Geriye kalan günleriniz de su gibi geçsin inşallah:)
5 sene güzel bi zaman, çok sabretmiş olmalısın:)
İsim ne bu arada? Nereden? :)
woowww çok güzel çook eğlenceliii yaaa
Yesinnlerr inşallah Cemremmmmm
Günaydınn
Böyle düğünüm olması dileğiyle
[video=youtube;l2ajFQPpjC8]http://www.youtube.com/watch?v=l2ajFQPpjC8[/video]
Nazlı'cım bende Pelin:) Memnun oldum. Evet hızlıdırr ben sadece bu topicle yetiniyorum diğer topiclere bulaşmak pek mümkün değil:1:cook sabrettık coook:) canım ben ıstanbulda yasıyorum,adım da nazlı:) forum cok aktıf valla yetısemıyorum,takıp edemıyorum ya:)
Çok zor hemde kurabiyemm, ferah ol. Oluruna bırak ki sen zaten başarılı birisin:) Ben buna inanıyorum. Çok daha başarılı olucaksın cevizli ballım
hoşgeldin yeni gelincikkk
anlaştıkkk ballı lokmaammmben de zaman vermeye karar verdimm böle her seferinde cokersem zor yani, artık hiç bişeyi takmadan işime odaklancam, her seyin hayırlısı sonuncta
herkese selaaammm buarada ne güzel lapa lapa kar yağıyooo
aşkklarımm ben gelldiiim annanemde bişi cıkmadı cok sukur, bagırsakları susuz kalmış o yuzden agır duruyomuscok mutluu olduuumm sonada gıttım alısverıs yaptım az bişide bırıktırdıgım paradan tırtıkladım Gizim kızmaa emii cok cgüzel ciiciler aldım dayanamaaadııımm
Minnnimm çok sevindimmm Allah başınızdan eksik etmesin inşallah annanişiiii
Nelerrr aldınnn bakimmmm hemenn öğrenmek istiorumm
Amiin bebegım yaaa
2 tane kot aldım kusuum bole sadece totoşu oturuyo gerısı etek gibi bol onları yerim bırı yırtıklı bırı buz mavısıı onu artık yaza gıyerım ancabenım kotcum var bakırkoyde ıhracat fazlası satıolar bulgarıstandan fln getırıolar uyguna satıyo ama her bedenı bulmak zor ıste bordo dar paca pantul aldımm, renklı kazak aldım çizgili, siyah hırka aldım ıncı düğmelii, bej örgü kemer aldım, bıde trıko kazak aldım gene acık bej, yesıl trıko kazak aldım bayadır ıstıyodum o rengı ,mangodan grı kazak aldım kocaman bı kurdelesı var sona pazara gıttım bakırkoy pazarına orda gordum bıde yaa mangodan aldııgım kazagı hemde 10 tl daha ucuz toka , kolye falanda derkeeen sonuç olaraak battım cebımde kendı haftalıımdan 20 tl kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?