'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi akşamlar fıstıklar

iyii aksamlar bebegıııımmm nasısııın bakım heycan ne durumdaaa

ah keske onceden oraya gıtseymısım kusum bukadar batmazdım belkı

heyecan tavanlarda bebikim
anneannenin iyi olmasına çok sevindiimm
sizin düğün tarihi öne mi alındı, anlatsana ben kaçırdım oraları

heyecan tavanlarda bebikim
anneannenin iyi olmasına çok sevindiimm
sizin düğün tarihi öne mi alındı, anlatsana ben kaçırdım oraları

ay tahmın edıyoorum bebegııımmmm ıcın ıcıne sıgmıodur sımdııı

iviit kusummm öne aldık 30 hazıran dıye dusunuyoduk sımdı mayıs ortasına çektik nişanıda 12.12.12de dusunuyoduk dedık bızım ıcın daha anlamlı gunde olsun ıstemeyı onun dogum gununde , nişan yemegınıde benım dogum gunumde yapıcaz kasım ayında Allah'ın izniiyleee

çoktandır birşey almıyon die affeediyorum ama harcadığın parayı koymak ilk hedefin olsun nazım annecikten ayrı biriktirdiğim parada beningin parasını çıkardım kuzucuk sende biriktir beraber alcaz takımlarımızı ona göre

ama hep ihtiyaç şeler almışsın balım güle güle giyin yırtık kotunu modayı senden takip etcem bugün ne giysem die topik yapalım sana balım güle güle giyin cicilerini hepimiz bu ay cicilendik

nurayım son gün demi bugün hadi çok çok seviniyorum mutlu ol canım kavuşuyorsun darısı bizlere

Giziiimm beniiimmmm ahh beniinngiimiiizzi bian evel bulabilsek keşkem uygunaa kaymaam yaa başka hiç bişi beğenmiyorum inann bugun ne giydin cek görelim diye topik var kusum kkda ben evden apar topar cıkmasam her seferınde cekcem koycam ama hep elım ayaam dolanık cıkıyorum evden

ben varım pelinimmm

pastamm güle güle kullan herbiseyciklerini ben de bugun alısveriş yaptm bi pantolon alıcam die girdim magazayı topladım cıktım :44:

para biriktircektim güya hemde ben...

bu gidişle evlenmem zor degil imkansız

kızlar Sevgili Kitabı diye bir site var sinema izlerken gördüm nette linke tıkladım komik ve eğlenceli aşk kitapları var sevgilisine ilginç farklı hediye vermek isteyen kızlar böyle şeyler yapabilirsiniz

Herkez selamlar.. ara ara girip yorumlarinizi okuyorum cikiyorum:) muhabbetini bölmek istemiyorum
bi yaziyim dedim busefer daha öncede yazmistim ama 1-2 defa sonrada pek ugramadim malesef..
bende allahin izniyle 2013de evlenicem 2013 nisanda :) nikahimiz ekim eylül gibi olacak:) , 3 ay sonrada nisanin kacinda diye kararlastirilip
dügün salonumuz tutulacak insallah :) ceyiz alisverisi yapiyorum listeme göre insallah hizli gecer zaman kizlar..
nisanlimla 4 senemizi dolduracaz martta.. artik sabretmek daha zor geliyor insana bukadar yaklasmisken:) hayirlisi bakalim:)
allah hepimize bu güzel günleri yasatsin insallah..

vuv bana su perisi diyen biri yerim ben seni ama yaaa

kızlar ya şu incir reçelini izlemedim ama sonunu biliyorum arkadaşlarım büyük kayıp diyolar izlesemmi ki ağlamam herhalde nede olsa sonu belli
ben izledim gizoşm çok abartıldığı kdr deil ama güzel bi film tavsiye ederm ağlamazsnnnn

dün aşkım geldi tüm gün birlkteydik hava o kdr soğuktu ki kar bile yağdı dışarda gezemedk hiç ikeaya gittik özlemişiz
ben ona ciciler almıstm o da bana aldı bi sürü tam bi inditex manyağı oldk çantalarımıza sığmadı
gizoşm dün esseye de uğradım essensonun dışı koyu yeşil seramikleri çok güzel geldi gözüme fiyatı da 24cmlikler 39 28lkler de 49tlydi uygundu yani, bide diğerlerinden farkı içi böle teflonlarda olduğu gibi petek desenliydi ben öle daha çok seviormm

adada olupta karda yürüseydiniiz keşke dün gece arkadaşlarla yürüdük harikaydı dedim romantikliği sizle yaşamasaydım ama neyse

ohh canım benim fazla hasret kalmadan 1 hafta araylan görüştünüz çok güzel oldu

essensonun beyazı var sanırsam yeşilini göremedim ben canım fotosunu eklesene

bende evimisterle sürel marka demir döküm tava alcam markayı çok araştırdm eskişehirde italyanlara sattıktan sonra tekrar piyasaya geri dönmüşler büyük markalara yan üretim yapmakla beraber demir dökümdede iyilermiş parça üretim, ben gerçek demir döküm istiyorum aleminyum dökme istemiyorum her ocak tipiede uygunmuş, korkmazında wok seramik tava ve demir döküm tenceresini alacağım inşalllah esseye bakmıştım bunlar için ama pek memnun yorumlar okumadım arkadaşıma aldırdığım o aleminyum dökme kırmızılardan inşallah memnun kalır kısmetse pilav tenceremi bile dökme istiyorum

ayrı ayrı almak mantıklımı olcak kalan 2 kuponumla o dökme tavaları alsam ilerdede 2 tencere alsamda olur herhalde nilim kafam karıştı artık büyük parçalarımı alasım var

bence kafan bu kdr karışıkken tavalarla daha da karıştırma giz yaa..
yemek takımlarını al mesela çkblarını al karar verdiysen hemde bunlar büyük parçalar dediğin gibi
sonra karar verirsin tencere ve tavalara
bende korkmazın naturalarndan alabilirm 24 28 ve 26lık wok tavasından 1 50lik bi 25lik çek kullanıcam
geri kalan 50llikle de telveyi yada <braunun katımeyve sıkacağını alırm, eğer tefal indrme girerse classica minik tencere setini alırm ama martın 15i son gününe kdr beklicem

Hoşgeldin tatlım:)
İnşallah herşey gönlünüzce olur canım ve zaman hızlı geçer... :)

çok sevindim canıımmmm.
hazırlıklara başlarsın yakında :)

nurayım son gün demi bugün hadi çok çok seviniyorum mutlu ol canım kavuşuyorsun darısı bizlere
amin canım darısı sizlere.
bugün çarşı izninde. yarın son günü canım askerlikte :)
kavuşuyoruz sonunda

asa yukarı aynı tarıhte baslamış ılıskılerımız bızımde nisanda 4 senemız bıtıceek nikahı neden cok erken yapıyosunuz canım?

çok sevindim canıımmmm.
hazırlıklara başlarsın yakında :)

amin canım darısı sizlere.
bugün çarşı izninde. yarın son günü canım askerlikte :)
kavuşuyoruz sonunda

Cok sukur bıttı gunler he nurayım
bohca hazırlıgına yazın başlıcaz kusumm cunku elbısemı fln ben yapıcam ancaa kumasımı sevgılıcık alcakmıs aşkımın reisi, evimin reisi olcak

Nurayımm balımmmm gözün aydınnnn sevgilicikle hasret giderin bol bol

senden de minnak gibi bi dugun tarihi bekliyoruz artık

selammmmm gelincikler

Nuray hayırlı olsun diyorum darısı benim başıma demeyi de unutmuyorum canım

minnağım güle güle kullan kuzum cicilerini

Hoşgeldin tatlım:)
İnşallah herşey gönlünüzce olur canım ve zaman hızlı geçer... :)

hosbulduk tskler :) amin insallah canim cok sagol

asa yukarı aynı tarıhte baslamış ılıskılerımız bızımde nisanda 4 senemız bıtıceek nikahı neden cok erken yapıyosunuz canım?

aa evet gercektende öyle olmus :) nisanlimla aramizda 4 saatlik yol var canim..
zaten alisveris ev bakma, mobilya vs kina derken baya bi git gel olacak
hic degilse nikah aradan ciksin.. kar kis olmadan ailemle beraber gidip nikahimizi kiyariz diye düsündük nisanlimla :)
nisanlimin sehrinde kiyilacak nikahimiz allahin izniyle insallah.. o yüzden eylül ekim gibi düsündük
türk konsoloslukta kiyilirsa zaten islem süresi 1-1,5 ay süryormus.. öyle demisti bir tanidik
alman konsolosluktami yoksa türk mü daha belli degil henüz ama almanlarda islemler sürmüyormus hic hemen veriyorlarmis tarih
bakalim hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…