iyi akşamlar fıstıklar
Allahımmm harikaa bi motivasyonnn:) Çok güzel cicilerr almışsınn bebiiimmm hepsi gözümde şekillendi ki birer birerGüle güle giy inşallahh minnnniiimmm:)
Bakırköy pazarınınn hastasıyım yaa bi dönem İstanbul'da oturmuştukk dehşet güzel şeylerr var orda
heyecan tavanlarda bebikim
anneannenin iyi olmasına çok sevindiimm
sizin düğün tarihi öne mi alındı, anlatsana ben kaçırdım oraları
aşkklarımm ben gelldiiim annanemde bişi cıkmadı cok sukur, bagırsakları susuz kalmış o yuzden agır duruyomuscok mutluu olduuumm sonada gıttım alısverıs yaptım az bişide bırıktırdıgım paradan tırtıkladım Gizim kızmaa emii cok cgüzel ciiciler aldım dayanamaaadııımm
Amiin bebegım yaaa
2 tane kot aldım kusuum bole sadece totoşu oturuyo gerısı etek gibi bol onları yerim bırı yırtıklı bırı buz mavısıı onu artık yaza gıyerım ancabenım kotcum var bakırkoyde ıhracat fazlası satıolar bulgarıstandan fln getırıolar uyguna satıyo ama her bedenı bulmak zor ıste bordo dar paca pantul aldımm, renklı kazak aldım çizgili, siyah hırka aldım ıncı düğmelii, bej örgü kemer aldım, bıde trıko kazak aldım gene acık bej, yesıl trıko kazak aldım bayadır ıstıyodum o rengı ,mangodan grı kazak aldım kocaman bı kurdelesı var sona pazara gıttım bakırkoy pazarına orda gordum bıde yaa mangodan aldııgım kazagı hemde 10 tl daha ucuz toka , kolye falanda derkeeen sonuç olaraak battım cebımde kendı haftalıımdan 20 tl kaldı
çoktandır birşey almıyon die affeediyorum ama harcadığın parayı koymak ilk hedefin olsun nazım annecikten ayrı biriktirdiğim parada beningin parasını çıkardım kuzucuk sende biriktir beraber alcaz takımlarımızı ona göre
ama hep ihtiyaç şeler almışsın balım güle güle giyin yırtık kotunu modayı senden takip etcem bugün ne giysem die topik yapalım sana balım güle güle giyin cicilerini hepimiz bu ay cicilendik
nurayım son gün demi bugün hadi çok çok seviniyorum mutlu ol canım kavuşuyorsun darısı bizlere
ben izledim gizoşm çok abartıldığı kdr deil ama güzel bi film tavsiye ederm ağlamazsnnnnvuv bana su perisi diyen biri yerim ben seni ama yaaa
kızlar ya şu incir reçelini izlemedim ama sonunu biliyorum arkadaşlarım büyük kayıp diyolar izlesemmi ki ağlamam herhalde nede olsa sonu belli
dün aşkım geldi tüm gün birlkteydik hava o kdr soğuktu ki kar bile yağdı dışarda gezemedk hiç ikeaya gittik özlemişizkızlar ya ben şimdi evimisterde araştırma yapıyorumda şimdi şu kadar tava alsam yetermi hatta 1 adet döküm tavayı şimdi sürel marka alsammı diyorum bide sürelin döküm yada korkmazın döküm tenceresine bakıyorum şimdi paylaşacıklarım nasıllar yardımcı olurmsunuz
3adet teflon tava
1 adet döküm tava
1 adet seramik
Eki Görüntüle 326372
Eki Görüntüle 326373
acelemde yok ama indirim kuponunu kullanasım var yada şu cici seramikleri alcam ama kırmızı yok sanırsam sitede
Eki Görüntüle 326378
ben izledim gizoşm çok abartıldığı kdr deil ama güzel bi film tavsiye ederm ağlamazsnnnn
dün aşkım geldi tüm gün birlkteydik hava o kdr soğuktu ki kar bile yağdı dışarda gezemedk hiç ikeaya gittik özlemişiz
ben ona ciciler almıstm o da bana aldı bi sürü tam bi inditex manyağı oldk çantalarımıza sığmadı
gizoşm dün esseye de uğradım essensonun dışı koyu yeşil seramikleri çok güzel geldi gözüme fiyatı da 24cmlikler 39 28lkler de 49tlydi uygundu yani, bide diğerlerinden farkı içi böle teflonlarda olduğu gibi petek desenliydi ben öle daha çok seviormm
bence kafan bu kdr karışıkken tavalarla daha da karıştırma giz yaa..adada olupta karda yürüseydiniiz keşke dün gece arkadaşlarla yürüdük harikaydı dedim romantikliği sizle yaşamasaydım ama neyse
ohh canım benim fazla hasret kalmadan 1 hafta araylan görüştünüz çok güzel oldu
essensonun beyazı var sanırsam yeşilini göremedim ben canım fotosunu eklesene
bende evimisterle sürel marka demir döküm tava alcam markayı çok araştırdm eskişehirde italyanlara sattıktan sonra tekrar piyasaya geri dönmüşler büyük markalara yan üretim yapmakla beraber demir dökümdede iyilermiş parça üretim, ben gerçek demir döküm istiyorum aleminyum dökme istemiyorum her ocak tipiede uygunmuş, korkmazında wok seramik tava ve demir döküm tenceresini alacağım inşalllah esseye bakmıştım bunlar için ama pek memnun yorumlar okumadım arkadaşıma aldırdığım o aleminyum dökme kırmızılardan inşallah memnun kalır kısmetse pilav tenceremi bile dökme istiyorum
ayrı ayrı almak mantıklımı olcak kalan 2 kuponumla o dökme tavaları alsam ilerdede 2 tencere alsamda olur herhalde nilim kafam karıştı artık büyük parçalarımı alasım var
Herkez selamlar.. ara ara girip yorumlarinizi okuyorum cikiyorum:) muhabbetini bölmek istemiyorum
bi yaziyim dedim buseferdaha öncede yazmistim ama 1-2 defa sonrada pek ugramadim malesef..
bende allahin izniyle 2013de evlenicem 2013 nisanda :) nikahimiz ekim eylül gibi olacak:) , 3 ay sonrada nisanin kacinda diye kararlastirilip
dügün salonumuz tutulacak insallah :) ceyiz alisverisi yapiyorum listeme göreinsallah hizli gecer zaman kizlar..
nisanlimla 4 senemizi dolduracaz martta.. artik sabretmek daha zor geliyor insana bukadar yaklasmisken:) hayirlisi bakalim:)
allah hepimize bu güzel günleri yasatsin insallah..
çok sevindim canıımmmm.
ay tahmın edıyoorum bebegııımmmm ıcın ıcıne sıgmıodur sımdııı
iviit kusummm öne aldık 30 hazıran dıye dusunuyoduk sımdı mayıs ortasına çektiknişanıda 12.12.12de dusunuyoduk dedık bızım ıcın daha anlamlı gunde olsun ıstemeyı onun dogum gununde , nişan yemegınıde benım dogum gunumde yapıcaz kasım ayında Allah'ın izniiyleee
amin canım darısı sizlere.nurayım son gün demi bugün hadi çok çok seviniyorum mutlu ol canım kavuşuyorsun darısı bizlere
Herkez selamlar.. ara ara girip yorumlarinizi okuyorum cikiyorum:) muhabbetini bölmek istemiyorum
bi yaziyim dedim buseferdaha öncede yazmistim ama 1-2 defa sonrada pek ugramadim malesef..
bende allahin izniyle 2013de evlenicem 2013 nisanda :) nikahimiz ekim eylül gibi olacak:) , 3 ay sonrada nisanin kacinda diye kararlastirilip
dügün salonumuz tutulacak insallah :) ceyiz alisverisi yapiyorum listeme göreinsallah hizli gecer zaman kizlar..
nisanlimla 4 senemizi dolduracaz martta.. artik sabretmek daha zor geliyor insana bukadar yaklasmisken:) hayirlisi bakalim:)
allah hepimize bu güzel günleri yasatsin insallah..
çok sevindim canıımmmm.
hazırlıklara başlarsın yakında :)
amin canım darısı sizlere.
bugün çarşı izninde. yarın son günü canım askerlikte :)
kavuşuyoruz sonunda
Cok sukur bıttı gunler he nurayım
bohca hazırlıgına yazın başlıcaz kusumm cunku elbısemı fln ben yapıcam ancaa kumasımı sevgılıcık alcakmısaşkımın reisi, evimin reisi olcak
[/B]
selammmmm gelincikler
Nuray hayırlı olsun diyorum darısı benim başıma demeyi de unutmuyorum canım
minnağım güle güle kullan kuzum cicilerini
oooh maşallah
Hoşgeldin tatlım:)
İnşallah herşey gönlünüzce olur canım ve zaman hızlı geçer... :)
asa yukarı aynı tarıhte baslamış ılıskılerımız bızımde nisanda 4 senemız bıtıceeknikahı neden cok erken yapıyosunuz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?