hosbulduk tskler :) amin insallah canim cok sagol
aa evet gercektende öyle olmus :) nisanlimla aramizda 4 saatlik yol var canim..
zaten alisveris ev bakma, mobilya vs kina derken baya bi git gel olacak
hic degilse nikah aradan ciksin.. kar kis olmadan ailemle beraber gidip nikahimizi kiyariz diye düsündük nisanlimla :)
nisanlimin sehrinde kiyilacak nikahimiz allahin izniyle insallah.. o yüzden eylül ekim gibi düsündük
türk konsoloslukta kiyilirsa zaten islem süresi 1-1,5 ay süryormus.. öyle demisti bir tanidik
alman konsolosluktami yoksa türk mü daha belli degil henüz ama almanlarda islemler sürmüyormus hic hemen veriyorlarmis tarih
bakalim hayirlisi:)
yurtdısındamısın canımmmmolesı daha kolay olcaksa tabı onceden yapılması ıyı , mayısın basına alırsak dugun tarıhını bende yıldonumde nıkahı yapabılırım valla bellı olmaz hiç hazırlıklara dalınca hemen gecırcez zamanı ıns canımmmm
evet canim almanyada yasiyorum:) ceyiz alisverisim biraz zor oldu cünkü cogu istedigim seyler burda yok
ama cok sükür türkiyeden aldik bir cok sey:)
insallah gecicek zaman canim haklisin hazirliklar bir baslasinda:))
ben pek bir mahsur görmüyorum nikah ha 5 ay önce ha 5 ay sonra ne fark ederki sonucta öylede böylede olacak:)
o yüzden nisanlimla bu sene nikahimizi kiydirmaya karar verdik.. benim ailem onayladi nisanlim ailesiyle pek biseyi paylasmaz
o yüzden 3 ay sonra dügün tarihi kararlastirildiginda söyleyecek onlara.. onaylamak düser onlarada.. herkezin bir plani var sonucta
zaten bugünlere kadar bekledik planlarimizi hep ertelemek zorunda kaldik artik bizim istedigimize göre olsun istiyoruz bakalim hayirlisi:)
mahsur gorulcek bısı yok tabıkı tatlım durum neyı gerektırıyosa onu yapmak en ıyısı kımene dımıeniştenin aileside sorun cıkarmaz bence zaten paylaşmıyosa pek lafta ettirmez en guzelleri en hayırlıları olsun hepimiz içiin inşş
ben buralardayim cnm nasilin?
İyiyim canım sen nasılsın?
bende iyim cnm isler bugün yogun Arada bir bakabiliyorum ancak kusura bakma :)
günayydıınlar bebiikooolarrr
Bende arada bakabiliyorum zaten cnm ne kusura bakması...
Günaydın şekerrrrnasılsın?
iyiiimm balııımmmmmmmmsen nasılsııınnnn
günaydın güzel gelinciklerimmm
MERHABA KIZLAR :))
YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???
günaydın bebiiiiiiiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?