'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yurtdısındamısın canımmmm olesı daha kolay olcaksa tabı onceden yapılması ıyı , mayısın basına alırsak dugun tarıhını bende yıldonumde nıkahı yapabılırım valla bellı olmaz hiç hazırlıklara dalınca hemen gecırcez zamanı ıns canımmmm

evet canim almanyada yasiyorum:) ceyiz alisverisim biraz zor oldu cünkü cogu istedigim seyler burda yok
ama cok sükür türkiyeden aldik bir cok sey:)
insallah gecicek zaman canim haklisin hazirliklar bir baslasinda:))
ben pek bir mahsur görmüyorum nikah ha 5 ay önce ha 5 ay sonra ne fark ederki sonucta öylede böylede olacak:)
o yüzden nisanlimla bu sene nikahimizi kiydirmaya karar verdik.. benim ailem onayladi nisanlim ailesiyle pek biseyi paylasmaz
o yüzden 3 ay sonra dügün tarihi kararlastirildiginda söyleyecek onlara.. onaylamak düser onlarada.. herkezin bir plani var sonucta
zaten bugünlere kadar bekledik planlarimizi hep ertelemek zorunda kaldik artik bizim istedigimize göre olsun istiyoruz bakalim hayirlisi:)

mahsur gorulcek bısı yok tabıkı tatlım durum neyı gerektırıyosa onu yapmak en ıyısı kımene dımı eniştenin aileside sorun cıkarmaz bence zaten paylaşmıyosa pek lafta ettirmez en guzelleri en hayırlıları olsun hepimiz içiin inşş

evet haklisin kime ne , evet fazla birsey anlatmaz.. sanirim kücüklükten öyle büyüdü icine kapanik..
yani herseyi paylasacak kadar sicak bir ortam görmüyor belkide.. sordugumda niye anlatayimki diyor bende üstüne gitmiyorum..
ama bana herseyi anlatir hepimiz insallah canim..:)

kuzular ben geldim ki bu akşam kapanstm gelince bi duş aldm yemek yedm hemn burda aldm soluğu ama tahmin ettiğim gibi kimseler yok(
yarn sabahtan erkenden mağazada olucam sayımımız var gece dönücem hepinizi çok özlicem salı günü tatilim bol bol konusabilicez kocaman mucxxxx papatyalarımaaa

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR :))

YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…