'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pastaaaaaaaaammm nasılsınnn

hayatcım LG nin telefonlarına bakabilirsinn

evet canım LG nin telefonları daha uygun fiyatlı.. ablamın kide LG oda çok memnun bugün iş çıkışı bakarız birlikte bacımla :)) bu kullandığım cep telimi ayrıldığım şahıs hediye etmişti o yüzden değiştirmek istiyorum yoksa lüx telefon merakım yokdur..

hellöööööööööö
ben geldim ayhh çok yoğunum anca gelebildim kızlar kimler var nasılsınız bakalım????:118::118::118::118::118:

kizlar acil yardim edin

turp suyu ile sac uzatma formülü varmis sizce saci gercekten uzatirmi yoksa fake´midir??
aranizda deneyen varmi?

çok şükür iyiyimmmmmm
ne olsun mutabakatlar var yılsonu öldüyorum onlarla uğraşıyorumm birde günlük işler ancak girebildim bir bakıyım dedim kendime mola verdim sen ne yapıyorsun bakalım?

bende ne yapayım çalışıyorum bir yandan da efforrtless english setlerini indiriyorum internetten.

merhabalar güzel gelin adayları... nasılsınız...

ben bugün kocamın yanında çalışmaya başladım. kendi işimi bıraktım. ortak oldum eşimle. inşallah güzel olur hem işte hem evde birlikteyiz sorun çıkmasından korkuyorum

Son düzenleme:

güzeldir tabiki başlarda da sonrada sıkılmayın hep derler ya özlem azalır vekonuscak birsey kalmaz die ondan iyi düşünseydiniz..
ben iyiyim çok şükür hee tabiki heran yanında olması çok güzel birsey kimse hayır demez ama mantıklı düşününce işte gelgitler olabiliyor hayırlısı olsun sizin için cnm

ben kıramadım eşimi. napim çok istiyodu. çocuk gbi sevindi kabul edince. sürekli dipdibe değiliz. ben odamdayım o odasında. o dışarda çok bulunuyor zaten. o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum. elimden geldiğince dikkat etcem

hmm.o zaman tamam canım dikkat edin ayy ne güzel

balım bizim patronunda odası esiyle yanyana hatta odayı duvarla degil camla ayırmıslar, surekli birbirlerini goruyorlar yani, kaç yıllık da evliler biri 17 biri 6 yaslarında dunyalar tatlısı kızları var...

o bu bahane yani... siz muhabbetinizi saygınızı bozmadıktan sonra bişeycik olmaz...

zaten 5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi herkes bir değil iyi örneklerde var kötü de... tedbiri elden bırakmamak en iyisidir derim çağlacım bu arada sana merhaba

kızlar selam kara kış geldi sabah beri sevdiceğim zonguldakta kar oynuyo orda yağıyosa burdada yağsın dedim aldım başıma şu anda gayrettepe dolayları kar tipi herşey var panik halinde insanlar nasıl gitcez die ben ne edicem peki napmam lazım hiç bilmiyorum umarım eve varabilirim

adada kurtköyde felan sabahtan beri yağmış ama avurpa yakasına gelmedi kar şimdi başladı

yurttan kar haberlerni sunuyorum

neler kaynatıyorsunuz eve gidebilirsem okucam

ya bizde kar istiyoruz kayabasında ark.var aradı şimdi lapa lapa diyor h.sonunda beri tuttmus göz gözü görmüyor diyor yaa alala..o denli de olmasında şöyle bi zevkine varalım yahu lapa lapa h.sonu yağsaydı süper olurdu yaa aşkoşumla gezerdik amanasip değilmiş yine gizemim...öpüyorum seni inş.eve biran önce varırsın kendine dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…