- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
pastaaaaaaaaammm nasılsınnn
hayatcım LG nin telefonlarına bakabilirsinn
hellöööööööööö
ben geldim ayhh çok yoğunum anca gelebildim kızlar kimler var nasılsınız bakalım????:118::118::118::118::118:
Ben buradayım canım ben iyiym sen nasılsın?
çok şükür iyiyimmmmmm
ne olsun mutabakatlar var yılsonu öldüyorum onlarla uğraşıyorumm birde günlük işler ancak girebildim bir bakıyım dedim kendime mola verdim sen ne yapıyorsun bakalım?
bende ne yapayım çalışıyorum bir yandan da efforrtless english setlerini indiriyorum internetten.
hmm...
sen nerde oturuyordun cnm? Karşıdamıydın?Kar varmı?
Canım ben b.düzünde oturuyorum emirhan kar yağmaya başladı dedi ama g.osmanpaşa da henüz yok.
bende şuan z.burnundayım yok..ama haberler diyor akşama doğru..
dün bekledik aşkımla o kadar yağsın da gezelim die ama yok yok yağmadı
emirhan kim??
Erkek arkadaşım canım...Yarında biz buluşmayı planlıyoruz...
merhabalar güzel gelin adayları... nasılsınız...
ben bugün kocamın yanında çalışmaya başladım. kendi işimi bıraktım. ortak oldum eşimle. inşallah güzel olur hem işte hem evde birlikteyiz sorun çıkmasından korkuyorum
güzeldir tabiki başlarda da sonrada sıkılmayın hep derler ya özlem azalır vekonuscak birsey kalmaz die ondan iyi düşünseydiniz..
ben iyiyim çok şükür hee tabiki heran yanında olması çok güzel birsey kimse hayır demez ama mantıklı düşününce işte gelgitler olabiliyor hayırlısı olsun sizin için cnm
ben kıramadım eşimi. napim çok istiyodu. çocuk gbi sevindi kabul edince. sürekli dipdibe değiliz. ben odamdayım o odasında. o dışarda çok bulunuyor zaten. o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum. elimden geldiğince dikkat etcem
ben kıramadım eşimi. napim çok istiyodu. çocuk gbi sevindi kabul edince. sürekli dipdibe değiliz. ben odamdayım o odasında. o dışarda çok bulunuyor zaten. o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum. elimden geldiğince dikkat etcem
balım bizim patronunda odası esiyle yanyana hatta odayı duvarla degil camla ayırmıslar, surekli birbirlerini goruyorlar yani, kaç yıllık da evliler biri 17 biri 6 yaslarında dunyalar tatlısı kızları var...
o bu bahane yani... siz muhabbetinizi saygınızı bozmadıktan sonra bişeycik olmaz...
zaten 5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi herkes bir değil iyi örneklerde var kötü de... tedbiri elden bırakmamak en iyisidir derim çağlacımbu arada sana merhaba
kızlar selam kara kış geldi sabah beri sevdiceğim zonguldakta kar oynuyo orda yağıyosa burdada yağsın dedim aldım başıma şu anda gayrettepe dolayları kar tipi herşey var panik halinde insanlar nasıl gitcez die ben ne edicem peki napmam lazım hiç bilmiyorum umarım eve varabilirim
adada kurtköyde felan sabahtan beri yağmış ama avurpa yakasına gelmedi kar şimdi başladı
yurttan kar haberlerni sunuyorum
neler kaynatıyorsunuz eve gidebilirsem okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?