'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Daha ilk gün eve gidip hemen bütün eşyalarını bir kutuya koyup kendisine teslim ettim. Kuzeninin düğününde çekildiğimiz fotoğrafı falan... Onları koyarken içim resmen cayır cayır yandı ama 10 dk. sonra baktım... Odamda ona ait bi iz kalmamıştı. Teslim ettikten sonra eve geldim, odama girdim, yatağa uzandım ve tam karşımda, duvarda... Büyük fotör şapkam... Ayvalık hatırası hediyem, tam karşımda duruyordu, o an duramadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım...
inanmıyorummm cidden mi..
annen ne diyor bu konu hakkında tepkisi ne oldu??:26:

Evet canım...
Annem mi? İnanamıyor, nasıl yapmış olabilir diyor. O senin ağzının içine bakardı diyor... Hiçbirimiz inanamıyoruz, hiçbirimiz anlayamıyoruz...

canım seni çok iyi anlıyorum maske takmak zorundasın benim 1 ilişkim oldu ama onda yaşadım aldıklarını hep koydum köşelere ayrıldık 5 yıl içinde ama ayrıldığımızda çok canım yanardı 3 günlük ayrılıktı ama olsun kaldırıyordum bazen kaldırmıyordum canım yanıyordu herkes mutsuz olduğumu biliyordu ama maskeyle dolaşıyordum geçiyordu 3 gün üzülüyodum sonra alışıyodum alışıncada benimki hayatıma hiçbirşey olmamış gibi giriyordu biz kavga pek etmeyiz o yüzden sonu böle oluyodu şimdi ise biterse sebep kötü olursa kökten biter diyorum herşekilde silerim benim için silmek çok kolay acı çektiğimi saklamak kolay o yüzden gecede yastığa başımı rahatça koyar ve uyurdum sen ve pelin için dua edicem en başında sizi hakeden biri çıksın karşınıza die

beni anladığın için bizi anladığın için teşekkür ederim öncelikle,, bende şu an bu kadarcık da olsa iyiysem dua larım sayesinde.. alalhıma sığınıyorum sadece :))

hayırlısı buysa bunu yaşıycaz başka yolu yok.. bunun altında da bi hayır gizlidir elbet...

canım çok ama çok anlıyorum çok zor birşey canım dediğin insan duygularıyla cana kast ediyor seviyorum demesini yalan hissediyorsun karışık duygu oluyor o değilmiydi lafını çok kullanıyorsun keşkelerin oluyor uzunca bir vakit kör dolaşıyorsun ama sonra hayat sana güzel süprizler yapıyor illa biri girsin diye demiyorum sen o yokkende vardın dik durucaksın ağlıcaksın kan kusup kızılcık şerbeti içiceksin ama sen kendini en başında mutlu ediceksin inşallah mutlu olursun o içindeki sevgi kızgınlık öfke ona ait ne varsa gitsin ben şanslıyım belki yaşadığım yer acımı taşıyordu öfkem denize bakınca martıya simit atınca sahilde kitap okuyup bisiklete binince geçiyordu benim hep öyle şeylerle mutlu ediyordum insanlarda şaşırıyordu ama düzelmiyordum buda iradeyle ilgili kişinin kendi elinde oldum olası melankolik biri oldum istesem yapardım ama işte dışa yansıtmasanda içimde fırtınalar çok koptu fırtınalarnızı dindirisiniz umarım canım

bende şu an bi zamanlar senin yaptığın şeyleri yapıyorum hayatımı bi yerden yakalamaya çalışıyorum kendimle ilgileniyorum artık üzülmek istemiyorum.. çünkü ben üzülürsem ailemde üzülüyo ve onları üzmeye hiç hakkım yok mutlu olmak zorundayımmmm mecburennn:))

ve gizem sen sonuçta 5 yılı unuttun gitti dimi o zaman bende 3 yılı unutabilirim sanırsam.... :13:

canım benim tek ilişkim oldu oda 5 yıllık acısıyla tatlısıyla yaşadığım halada hayatımda onsuz hayat anlamsız çünkü, ama yazdığım gibi her seferinde barıştım ama çok ayrılmadık ayrılan kavga eden çift değiliz ama fazla guruluyuz özelliklede ben çok gamsızım ona göre, benim sevgilim benden çok acı çeker canım affetim çünkü biz birimize kızıyorduk ve hani normal çiftler gibi birimize kızmadğımız için pat bitti diyordum bitiyordu yani öyle büyük kavgalar büyük sözler etmedik işte bende deve kini var canım asla unutmam düşün ayrılıp 1 hafta geçiyo o geliyo yanıma çocuk sarılmak istiyo ben o kadar soğuğum istemiyorum seni gözlerinde yabancı görüyorum diyip kesitirip atıyordum iyi değil tabi pişman oldum

Son düzenleme:

ya gizem anlayamadım şimdi pişman mısın ne pişmanlığı.. bide arkadaşmı kaldınız yani ???

yapabilirsin unutabilirsin benim unutma fırsatım olmadı yaşanan şeyler çocukçaydı ele dokunur bir kızgınlık söliyemicem o derece ama haya bu ne göstericeği neyle sınıyacağı bilinmez canım acı çektiklerimizde başımıza gelicek olan mutlulukları düşünerek hayata tutunabiliriz kalp ağrısı kötüdür ama oda geçiyor dönüp baktığında napmışım kendime diyorsun

ya gizem anlayamadım şimdi pişman mısın ne pişmanlığı.. bide arkadaşmı kaldınız yani ???

kuzum ben ayrılırken kindar olduğum için pişmanım derken acımasız davranıyorum diye canım, ayrılmadık biz taş çatlasa 1 hafta ayrı kalıyorduk ama ben normal hayatımı yaşıyordum bir defa 1,5 ay boyunca ayrı kaldı o ay hayatımın en kötü günüydü ilk ayrılığımızdı 4 sene önce o yüzden o günlerde yaşadığım şeleri yazdım 6 hafta boyunca yemek yemedim 5 kilo verdim hızla zayıflıyordum kusuryordum benimki karşısında beni öyle kötü görünce inanamadı kendime kıyıyordum resmen canım allah birdaha yaşatmasın ben harab olmuştum o yüzden ayrılıpta sürekli acı çekenleri unutamaynları çok iyi anlıyorum bizim o ayrılığımız uzasaydı benim durumum kötü olurdu sağlık bakımından annemler hasta olcağmı düşünmüşlerdi yemek yemiyordum kafayı sıyırdığımı düşünmüşlerdi zaten ondan sonra anneme hiçbirşey anlatmadım taki 1 ay öncesine kadar

nese kötü günler geride kalmış şimdi aşkınla mutlusun ne güzel ,,, hiç ummadığın bi anda mı karşına çıktı yeniden aşk

hayatım canım ben ünide okurken sevgilim karşıma çıkıt ilk görüşte aşktı 5 yıl oldu bir kez aşık oldum hayatımda canım 5 yıllık süreçte olan ayrılığmızdan bahsettim ben 1 kişi oldu şimdi iyimi kötümü bilmiyorum nasipse ilk çıktığım insanla evlencem dualarım o şekilde hep

ayy maşallahh sizee Rabbim nazarlardan korusun ....
Gizemim canım nasılsınn??? görüşemiyoruzz.. :26::26:

maşallaahh bende hep ilk le istedim ama olmadı hayat işteee herşeyy nasip kısmet
canımm nasılsınn??
iyiyimm güldencimm sen nasılsınn pek giremiorumm bu aralar topiğe nasıl gidiyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…