canlarımm nasılsınızz?? ne var ne yok?? giremiyorum bikaç gündür.. sizleri özledimm
güldencim mailini sildim yanlıslıkla yada birdaha atarmısın k.bakma cvplıcaktım sildim
atarım tabiisii canımm
gelmemişki mailn mynete:44:
birdaha kontrol at bence cnm alala
hoşgeldin tatlımm nasılsınn
İyiyimm kurabiyemm sen nasılsınnn?
arkadaslar hayirli gün dilerim hepinize
turplu suyun tarifini bilen varmi ve nasil uygulayacagim???
selam kızlar.. nasılsınız..
dün tlfu aldım diğer teli bana ayrıldığım ex almıştı nası zor geldi telfunumu değiştirmek varya içim sızladı resmen 2,5 yıl kullandım o telfonu ne mesajlar ne konuşmalar yaptım çok tuhafım çok... şuu durumum bi geçse artık ama bi yandan da iyi oldu artık onu hatırlatan bi şey daha eksildi hayatımdan.. gece yine ağlayarak uyudum hala nasıl böyle oldu diyorum sanki gün boyu yüzüme gülen suratlı :)) maske takıyorum gece yatağıma yatınca çıkarıyorum gibi.. içimin acısı geçmiyoooo(
Gönaydınnnnnnn
bize de sabah kaltıgımda gördüm uğramış ama sabah heryer dondu yaaa kaya kaya puff..yağsın dedikte lapa lapa gizemim yaa doya doya yürüyelim oynıyalım die böle değilki
Allah dışarda çalışanlara yardım etsin ya
günaydın pastammm
avrupa yakasında belli bi yerden sonra yok kar canım... bizim o tarafta kardan zor yürüdüm ben dizime kadar kara battım sabah buraya bi geldim günlük güneslik yerde azcık bişe ince tabaka halinde tutmus o da yer yer cogu yer de hiçbişey yok
sanki iki farklı ulke iki farklı iklim yani ne kadar değişiyo bölge bölge
Bende gece ağlayarak uyudum...selam kızlar.. nasılsınız..
dün tlfu aldım diğer teli bana ayrıldığım ex almıştı nası zor geldi telfunumu değiştirmek varya içim sızladı resmen 2,5 yıl kullandım o telfonu ne mesajlar ne konuşmalar yaptım çok tuhafım çok... şuu durumum bi geçse artık ama bi yandan da iyi oldu artık onu hatırlatan bi şey daha eksildi hayatımdan.. gece yine ağlayarak uyudum hala nasıl böyle oldu diyorum sanki gün boyu yüzüme gülen suratlı :)) maske takıyorum gece yatağıma yatınca çıkarıyorum gibi.. içimin acısı geçmiyoooo(
ben de iyiim balım.. yorgun veuykusuzum onun dısındaiyiyim
hayırdırr barıstınız mııı canım sizzz bişeyler kacırdım galiba
ya pelinim hayatcım ağlamayın demicem çok zor biliyorum ağlayın açılırısınız ama uff Allah sabır versin ne denir ki yaa
Hayat'ında dediği gibi gündüz bi maske var yüzümde, herkese gülüyorum, hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor, eğleniyorum. Ama gece, ya gece... O kadar üstüme geliyorki herşey. Nasıl hayaller kurduk, ne hale geldik... Ben yanıma ondan başkasını yakıştıramazken o nasıl yaptı bunu nasıl
Facebook'una benim çektiğim bi fotoyu profil resmi yapmış, tatildeydik... O günler geldi aklıma
Geçen gün onun bana hediye ettiği parfümden aldım. Kokladıkça canım acıyor, kokladıkça hep o aklımda... Pişman oldum neden aldım ki dedimAma insan herkesten kaçsa kendinden kaçamıyor...
offffff be canım bilmezmiyim yaa alala yaa aklım ermiyor şu erkeklere of
canm benm ya
Hayat'ında dediği gibi gündüz bi maske var yüzümde, herkese gülüyorum, hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor, eğleniyorum. Ama gece, ya gece... O kadar üstüme geliyorki herşey. Nasıl hayaller kurduk, ne hale geldik... Ben yanıma ondan başkasını yakıştıramazken o nasıl yaptı bunu nasıl
Facebook'una benim çektiğim bi fotoyu profil resmi yapmış, tatildeydik... O günler geldi aklıma
Geçen gün onun bana hediye ettiği parfümden aldım. Kokladıkça canım acıyor, kokladıkça hep o aklımda... Pişman oldum neden aldım ki dedimAma insan herkesten kaçsa kendinden kaçamıyor...
Bugün annelerimiz beraber:) Ama artık bizim için hiçbir şey ifade etmiyor bu... Annemi uyardım zaten, sakın bizim hakkımızda konuşmayın dedim...
şafak doğan güneşYaşaaaassıııınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?