'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlar.. nasılsınız..

dün tlfu aldım diğer teli bana ayrıldığım ex almıştı nası zor geldi telfunumu değiştirmek varya içim sızladı resmen 2,5 yıl kullandım o telfonu ne mesajlar ne konuşmalar yaptım çok tuhafım çok... şuu durumum bi geçse artık ama bi yandan da iyi oldu artık onu hatırlatan bi şey daha eksildi hayatımdan.. gece yine ağlayarak uyudum hala nasıl böyle oldu diyorum sanki gün boyu yüzüme gülen suratlı :)) maske takıyorum gece yatağıma yatınca çıkarıyorum gibi.. içimin acısı geçmiyoooo (

yavas yavas kalbındende eksilicek bişeyler hayatım kendini bişiler için zorlama canım...

sokakta kalanlarada yardım etsın ınss benımde cogunda gozum yok az bısı yagsın bı oynım yeter bana yaa

evet yaa az ılerımde yagıyo bu sokaga ugramadı hıc azcık bısı yagsaydıda oynasaydık ya sevgılıcık bana kar getırcek

Bende gece ağlayarak uyudum...

ben de iyiim balım.. yorgun veuykusuzum onun dısındaiyiyim

hayırdırr barıstınız mııı canım sizzz bişeyler kacırdım galiba

Hayır canım barışmadık, ama o benim hala mandalinam ve hep mandalinam olarak kalıcak Acı çekiyorum, onu özlüyorum o yüzden öyle yazdım...

ya pelinim hayatcım ağlamayın demicem çok zor biliyorum ağlayın açılırısınız ama uff Allah sabır versin ne denir ki yaa

ya pelinim hayatcım ağlamayın demicem çok zor biliyorum ağlayın açılırısınız ama uff Allah sabır versin ne denir ki yaa

Hayat'ında dediği gibi gündüz bi maske var yüzümde, herkese gülüyorum, hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor, eğleniyorum. Ama gece, ya gece... O kadar üstüme geliyorki herşey. Nasıl hayaller kurduk, ne hale geldik... Ben yanıma ondan başkasını yakıştıramazken o nasıl yaptı bunu nasıl
Facebook'una benim çektiğim bi fotoyu profil resmi yapmış, tatildeydik... O günler geldi aklıma
Geçen gün onun bana hediye ettiği parfümden aldım. Kokladıkça canım acıyor, kokladıkça hep o aklımda... Pişman oldum neden aldım ki dedim Ama insan herkesten kaçsa kendinden kaçamıyor...

offffff be canım bilmezmiyim yaa alala yaa aklım ermiyor şu erkeklere of
canm benm ya

ben daha ayrılığın ilk günlerinde bütün fotoları attım bi kaç hediyesi kaldı sadece onlara kıyamıyorum henüz ama zaman gelince artık onlara baktığımda benim için bişey ifade etmediklerinde atıcam onları da içimin soğumsını bekliyorum... ahh pelin benim 2 ay oldu hala kafamda NEDEN NEDEN NEDEN??? ben başka bi insanla geleck düşünmedim bile bunu nası yaptı bana diyorum ona hiç bi zaman sıradan bi erkek bundan da herşey beklenir gözüyla bakmadım o yapmaz asla beni bırakmaz bana aşık dedim... tamam beni hiç sevmedi diyemem ama böyle ayrılığı hak etmedim ben.. inşallah o da beni bi gün anlar...

şafak doğan güneş Yaşaaaassıııınnnnnnnnn

güneş çoktan doğdu nuraym hadi gözün aydınn çok bekledn ve hepsine değicek inşşşş
hayatcm ve pelinm çok zor bişi yaptıklarınzda çok normal bunun için kendinizi suçlamayın bi zaman sonra belki hiç bişi ifade etmicek ama o zman daha yakınlarda deil ne yazikkkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…