Kızlar başlığı görünce anılarım canlandı birdenzaman su gibi akıp geçiyor inanın çok zor gelirdi o zamanlar geri saymak..KKda saydım bende 2010 kasım geliniyim Ama eylül ekim gelinleriyle dertleştik bizde
Şu anda bebişim kucağımda yazıyorum sizeAllah hepinizi hayırlısıyla tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun..Toz pembe hayalleriniz gerçek olsun..Kimseye aldırış etmeyin hiçbir konuda...Biraz cesaretlendireyim dedim zaman geçmiyor die üzülmeyin düğün bitince anaaaaaaaaaaaa diyosunuz Bir dua edip çıkayım dedim kolay gelsin sizlere
Kızlar başlığı görünce anılarım canlandı birdenzaman su gibi akıp geçiyor inanın çok zor gelirdi o zamanlar geri saymak..KKda saydım bende 2010 kasım geliniyim Ama eylül ekim gelinleriyle dertleştik bizde
Şu anda bebişim kucağımda yazıyorum sizeAllah hepinizi hayırlısıyla tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun..Toz pembe hayalleriniz gerçek olsun..Kimseye aldırış etmeyin hiçbir konuda...Biraz cesaretlendireyim dedim zaman geçmiyor die üzülmeyin düğün bitince anaaaaaaaaaaaa diyosunuz Bir dua edip çıkayım dedim kolay gelsin sizlere
Berfınımmm hosgeldııınnn fındıgım
Allah razı olsun canım bebegını esını sana bagıslasın ınsaskerlıkten bılıyorum zaman ıcındeyken gecmıyo gıbı gelsede su gıbı gecıyo ıns bıan evel kavusuruz, bızde bebeklerımızle gun sayan gelınlerımıze moral verırız senın gibi ınan yazını okuyunca cok mutlu oldum garıp bı ruh halındeydım ıyı geldı kendım adına dahada bı tesekkur ederım
AMİN canım benim inşallahçok güzel zaman su gibi akıp geçmiş bebişin olmuş hayırlısı inşallah bizde çok mutlu ve huzurlu yuvalar kurcaz bizde bizden sonra olcak gelinciklere öğütler vercez inşalllah
maşallah Allah bağışlasın
ben de böle diyebilcek miyim acaba bir gün evlendim bitti çabucak geçti falan
ayyyyaa ne güzel şeyler sölemişsiniz ya amin hayırlısıyla bizlerin de darısı başına inş.Allah bebeğinizi size bağışlasın ne güzel benimde inşçikizlerim olur yaa
oyyy maşallah vallaa yaadarısı hepimizin başına tabiki ve zaman gerçektenn gün sayıyo olsakta çok aça çokk çabukk geçiyo duların içinde teşekkürlerr sizede mutluluklarrr bebeğinizide sağlıcakla büyütn inşş
Çok sevindim mutlu edebildiğime...Biz kadınların derdi depresyonu hiç bitmezki zatenNişanlıyken ayrı stres,evlenirsin yeni gelin ayrı stres,hamile kalırsın o bambaşka bi stres,loğusalığı söylemeyim bile Gözünüz korkmasın önemli olan depresif halinizin olacağını bilin yeter...Düğün zamanına kadar nişanlınızla çok streste yaşayabilirsiniz karşılıklı geriliyor çiftler.Ama inanın sonra unutup gidiyorsunuz,boşa gerilmişim diyorsunuz..Ama tatlı telaşlar bunlar...Sendende Allah razı olsun
Kimse var mıııııı?
Naberrrr minnimmm?
yorgunum balım, ablam izin aldı bugun evi toparladık koliledik herşeyi adam haftaya ptesi teslim edicez kapılarda sorun oldu dedi yaa ben bian evel cıkmak ısterken sureklı ertelenıyo sınır oluyoruummmsen napıyosun bebegııımm
Kıyamamm Allah kolaylık versin bebeğimmm. Çok zordurr o işler bilirimm
İyi demek adet olmuş minimm:) İyi diyelimm iyi olalımm
bebegım benım dahada iyi olucaan günlerin geliceek bitanem. bugun bi huzursuzum bende ya gece uyuyamadım hiiç
Çok sevindim mutlu edebildiğime...Biz kadınların derdi depresyonu hiç bitmezki zatenNişanlıyken ayrı stres,evlenirsin yeni gelin ayrı stres,hamile kalırsın o bambaşka bi stres,loğusalığı söylemeyim bile Gözünüz korkmasın önemli olan depresif halinizin olacağını bilin yeter...Düğün zamanına kadar nişanlınızla çok streste yaşayabilirsiniz karşılıklı geriliyor çiftler.Ama inanın sonra unutup gidiyorsunuz,boşa gerilmişim diyorsunuz..Ama tatlı telaşlar bunlar...Sendende Allah razı olsun
AMİN canım benim inşallah
Diyeceksin emin ol ohoooo bi gün bakıcanki aradan yıllar geçmişDüğün günüm dün gibi aklımda ne oynamıştım Tadını çıkarın iyiki yapmışım....2. senemize girdik işte bende gülerek hatırlıyorum herşey nikah veya düğün başlayana kadar....
Upppsss ikizmiibi kere daha düşün istersen Şaka bi yana Allah isteyen herkese versin dünyanın en güzel şeyi anne olmak önce huzurunuz sağlığınız yerinde olsun sonra kucağınız nur topu gibi bebeklerle dolsun
Amin canım çok teşekkürler...
Ben arada bir gelip böyle topiğinizde moral günü düzenleyim o haldeAllah hepinize yardım etsin gelincikler...
hayatım canım ben ünide okurken sevgilim karşıma çıkıt ilk görüşte aşktı 5 yıl oldu bir kez aşık oldum hayatımda canım 5 yıllık süreçte olan ayrılığmızdan bahsettim ben 1 kişi oldu şimdi iyimi kötümü bilmiyorum nasipse ilk çıktığım insanla evlencem dualarım o şekilde hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?