merhaba tatlımmm
ne yogun bi gun yaaa :26:
çok yoğun kasıldım boynum epeydir ağırmıyordu çağlam agrıyor bugün birde yılbaşı toplantımız var otel de bu yıl yurdısına çıkamaıcaz istanbulda oda cuamrtesi sabah girip akşam çıkıyoruz biraz ona geriliyorum napcam bilmem
geçmiş olsun balım yaaa
dısarda da hava felaketmiş az önce gelip erken cıkın yollar kapanabilir dediler... birazdan cıkıcaz biz :26:
şafak doğan güneşYaşaaaassıııınnnnnnnnn
minnaaa ya senin tlefona bittim bittim yaaa çok güzel ama çok pahalı o kadar alamam şimdi...
benimde 2013e kaldı inşallah 2014e kalmaz 27 yaşında evde kalmış olmak istemiyorum.
bizim bura çooook soğuk ama kar yok attıstırdı ama ufak tedek 10 dk.durdu alala karşı kötü heralde sen ne taraftasın canm suan??b.düzü kayabası tuzla felaketmıs
gönaydın mıllet şu kar bı bızım mahalleye gelmedı galbaa yaa
Bizim 2013 yalan oldu.. 2014 topiğine geçme vaktidir heralde
gönaydın mıllet şu kar bı bızım mahalleye gelmedı galbaa yaa
sabah evden iskeleye inmek ve metrobüslten inince gayrettepeye yürümek feciydi düşen kalkan bir dünya insan gördüm botlarımı iyikide giymişim ama sabah at köpek ve dik yokuşa rağmen kazasız belasız iskeleye vardım
eskiden kar yağsın isterken yağacaksa cuma yağsın tatil günüme denk gelsin haftaiçi kaos oluyo dün arkadaşlarım 10 da gitmişler evlerine millete espirisine bize gelin demiştim çok komik ama bize gelseler 7 de evde olcaklardı millet mahsur kalmış şirketin önünde kar savaşı yapmışlar
hala donuyorum kızlar yarın kan aldırcam donuyorum çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?