'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun balım yaaa

dısarda da hava felaketmiş az önce gelip erken cıkın yollar kapanabilir dediler... birazdan cıkıcaz biz :26:

geçmiş olsun balım yaaa

dısarda da hava felaketmiş az önce gelip erken cıkın yollar kapanabilir dediler... birazdan cıkıcaz biz :26:

bizim bura çooook soğuk ama kar yok attıstırdı ama ufak tedek 10 dk.durdu alala karşı kötü heralde sen ne taraftasın canm suan??b.düzü kayabası tuzla felaketmıs

yağmurcum sağol canım ben evime vardım çok şükür yarın nasıl çıkcam kim bilir ama şirkettkiler servis bekliyorlar hala gelmeyen servisler var istanbul felaketti metro deniz otosu tıklım tıklımdı çok çok aşırı yüklenme vardı inşallah durur kar yağsın diyordum ama hayatı felç etti vallla

nurayım canım çok ama çok sevimiyorum bütün günleriniz huzurla geçsin birdaha ayrılık görmeyin kavuşun birinize canım

minnaaa ya senin tlefona bittim bittim yaaa çok güzel ama çok pahalı o kadar alamam şimdi...

kız bayadır bakmamıstım fiaatına ben yaklasık 2 sene evel 500e aldım ya nıe dusmemıskı hala fıyatları suanda 300 cıvarıdır dıye dusundum

şafak doğan güneş Yaşaaaassıııınnnnnnnnn

yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Darısı dıger bekleyenlerın basına kuşuuumm

iyi gecelerrrr şekerrlerrr
ders çalışmalrımı fazlalaştırdımmm bu aralarr işlerimdee yoğundu hiç giremedimm gündüzlerii
iyimi herkes sözlüümünn tayin durumu çıktı iyimi kötümü bilmiyorum yani bu yaz bile evlenebilirim beeen
ani durumlardan nefret ediyorummm

bizim bura çooook soğuk ama kar yok attıstırdı ama ufak tedek 10 dk.durdu alala karşı kötü heralde sen ne taraftasın canm suan??b.düzü kayabası tuzla felaketmıs

yagmurum ben zeytinburnu tarafındayım, dun zeytinburnundan karşıya gitmeye calıştım işte tam bir REZİLLİKTİ!

3 saatte gectim karsıya ve üsküdardan araba bulamadık, avm ye sıgındık mahsur kalınca eve 11 de gittim

şafak doğan güneş Yaşaaaassıııınnnnnnnnn

Gözün aydın nurayımmmmm canımmm arkadasımmm cok sevindimmm

darısı bekleyen herkesin basına insallah

Herkese günaydınlar

gönaydın mıllet şu kar bı bızım mahalleye gelmedı galbaa yaa

günaydın pastammm

avrupa yakasında belli bi yerden sonra yok kar canım... bizim o tarafta kardan zor yürüdüm ben dizime kadar kara battım sabah buraya bi geldim günlük güneslik yerde azcık bişe ince tabaka halinde tutmus o da yer yer cogu yer de hiçbişey yok

sanki iki farklı ulke iki farklı iklim yani ne kadar değişiyo bölge bölge

sabah evden iskeleye inmek ve metrobüslten inince gayrettepeye yürümek feciydi düşen kalkan bir dünya insan gördüm botlarımı iyikide giymişim ama sabah at köpek ve dik yokuşa rağmen kazasız belasız iskeleye vardım

eskiden kar yağsın isterken yağacaksa cuma yağsın tatil günüme denk gelsin haftaiçi kaos oluyo dün arkadaşlarım 10 da gitmişler evlerine millete espirisine bize gelin demiştim çok komik ama bize gelseler 7 de evde olcaklardı millet mahsur kalmış şirketin önünde kar savaşı yapmışlar

hala donuyorum kızlar yarın kan aldırcam donuyorum çok kötü oldum

gönaydın mıllet şu kar bı bızım mahalleye gelmedı galbaa yaa

Gönaydınnnnnnn
bize de sabah kaltıgımda gördüm uğramış ama sabah heryer dondu yaaa kaya kaya puff..yağsın dedikte lapa lapa gizemim yaa doya doya yürüyelim oynıyalım die böle değilki
Allah dışarda çalışanlara yardım etsin ya

bizde dun aksam ofiste kalmayı dusunduk ki bir daha bole bişey olursa direk öle yapıcaz .... burdan karsıya gitmek zaten ölüm her gun bir de böle olunca olmuyo gecenin o saati basımıza gelmeyen kalmadı dun sokaklarda..

canlarımm nasılsınızz?? ne var ne yok?? giremiyorum bikaç gündür.. sizleri özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…