'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:)) evt cnm o almıstı o gün bende alıcaktm ama sonra vazgeçtm resmde moneta yazmadığı için dur bende ayrıntıları öğreniym ondan, bana yeticek gibi su an çeklerm alıcaklarım belli olduğu için:)

Bende ona özelden msj attım ben beğendim dedi marka, monetanın üreticisi zaten falan dedi.

bencede kimsesikler yok vallaa :)) bende aksine cok girdim bugun
ders falanda çalışmıyorum iş de yok boş boş takılıorumm

Kızlar ya,telefondan gırdıgım ıcın cok takıp edemıyorum konuyuu sevgılım 29 Aralık aksamı bana evlenme teklıf ettı,heves ettım yuzugumun fotografını koycaktım ama beceremedım yaa offf :)

Kızlar ya,telefondan gırdıgım ıcın cok takıp edemıyorum konuyuu sevgılım 29 Aralık aksamı bana evlenme teklıf ettı,heves ettım yuzugumun fotografını koycaktım ama beceremedım yaa offf :)

Gerçekten mi? nasıl teklif etti ay ne güzel...Canım eklenti ekleden dosya ekle diyorsun sonra alt sağda temel yükleyici var oraya bas dosya seçten dosyayı bulup yükleye bas... Umarım anlatabilmişimdir. Ben böyle yapıyorum.

bugün akşam tiyatroya gidiyorum kızlarrr .. ne çok sosyalleştim ben beee maşallah banaa

ne güzel maşallah valla iyi yapıyosun kafan dağılır ne güzel...

ay tasınmak ne zor ısmıııs kızlar yaa geberıyorum yorgunlukkktaaan orda zorluk olmasın dıye dıdık dıdık edıyorum duzenlı koyuyorum herbıseyıı ama gebermek uzereyım kafayı sıyırcam bu gıdıslee bugun annemle koçtaşa gittik koli almak için özdileğin cok cici nevresim takımları vardı taçında vardı süperdi hepsiiiii

kızlar şirket hava muhalefeti nedeniyle 5 te bıraktı su anda kabatastan deni otossuyla bostancıya geçiyorum ama anadolu yakası trafik klit

Bugün 3 tüp kan verdim şirket doktorumuza herkesn işi 20 dakka srerkn benm 5 dakkada kanmı aldı bende hemen kalktım gkarardı baygınlık gecrdm sandalyemde yattım arkdasım seker verdi su içirdi yeni kendime geldim yorgun hissedyorm kendmi 2 ay önce kan baktırdıgmda degerlerim normaldi ama hep ellerim buz gibi bedenim sıcak ellerim buz öyle işte

Umarım herkes iyldir kızlar

Zordur tabi bilirim bizimde çok ev taşımışlığımız vardır :)) Allah kolaylık versin canım....

Bizde dün emirhanla ikea ya ve istanbul foruma gittik. Ayaklarım hala ağrıyor dolaş dolaş. Ama bir koltuk takımı ve yatak odası beğendik ki aşık olduk valla

Çok geçmiş olsun cnm hayırdır rutin kontrol için mi kan verdin..

Canım benım adımda nazlı memnun oldum..aslında tam olarak daha ısteme olmadıgından evlılık ıcın tarıh belırlemedık ama buyuk ıhtımal oyle olacak,en kotu ıhtımal 2014 mart veya nısan olur..eger 2013 olursa erkek arkadasım askere gıtmeden evlenmıs olucaz,o yuzden bırazcık daha uzayabılır ama ben ıstemıyorum 2014e kadar beklemek

bebegııım gecmıııs olsun yaaa dıkat et kendınee keske senle aynı yolda olan bırıde olsaydıı yaa

ooh iyi yapmıssınız kusuum su tasınmaları bitiriim bende alcam sevgilicimi kolumaaa eminönüne gittcem, ben alcam o taşıcak Herkül kurbaam benim

aaa adaşııım beniiim hayırlısı olsun tatlıııımmmm

Memnun oldum, Hayırlısı olsun canım bizimde daha söz nişan yok. 2013 istiyoruz ama bilemiyorum.

Dün teknosaya falan giriyoruz ben onu küçük ev aletlerine beyaz eşyalara çekiyorum o da beni lcd, PS3 oyunlarına falan. Çok komik bir görüntümüz vardır dışardan eminim . Sanırım biraz sıkılıyor onlara bakarken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…