'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım cok cok tesekkurler,allah hepımıze en hayırlısı neyse onu nasıp etsın

sagol cnm,bızımde soz en yakın zamanda olacak ınsallah,gerısı allah kerım dıyorum:)

amiiin adaşş

erkekk milletii işte benım kurbaada bana dıyo ben senle anneme verırım parayı sız gıdın alın ne gerekıyosa bide sipariş ediyo lila agırlıklı olsun renkler diyee bilmıyoookii ben onuun başının etini yeriim öle bi durumda

turkuazım üşüyodu ellerm bende ne oluyo dye merak ettim baktırdım bakalım ne olcak besinlere vitamnlarene bakarak yiyorum genelde ama üşüyor ellerm hep

Nazım var arkadaslarım beraber gitti5im

Yavvv herkesn sevglsi aynıymıs ama benmki beyaz esyalarda meraklı biz hep gezerz bakarız fyatlara ama benmkide lcd ps3 felan bakar genelde

Janx hosgeldn aramıza 2013 2014 farketmyor mutlu olalım yeter canım insalllah tez vakit kavusma olur

Valla ya erkek milleti, aynen benim kide aynı kafa da da bende biraz sürüklüye sürüklüye götürürüm artık. Gerçi onun yanında daha da kararsızlaşıyorum ben bir şeyi elime alıyorum suratına bakıyorum sence nasıl diye ses çıkmazsa ondan iyi yönde, vazgeçiyorum. Öyle olunca da bütün gün gezmek zorunda kalıyoruz. Her zaman zevklerimiz tutmuyor malesef .

Allahtan beyaz eşyalara oda bakıyor tek ilgisini çeken genelde buzdolabı oluyor . Çamaşır,bulaşık,fırın pek ilgilendirmiyor ya onu onlardan da sıkılıyor. Sadece görüntüye bakıyor yada....

ayyyyyyy sormaaa bide cıks diyo sadecee ölüüp bittiğim şeyden bianda nefret ediyorum

aynenn olee valla giziiimm hepiciiği aynıı sevgiliciklerimizin

ayy benımkı de oyle ya,ısın ıcınden sıyrılmak ıcın,ben senın zevkıne sonsuz guvenırım dıyoo,ne begenırsem kabuluymus:) ben sana kredı kartımı verırım,yaparsın alısverıs dıyoo ya,pis

Giz08 tesekkur ederım cnm,oyle tabı bızler yeterkı mutlu olalım,dedıgın gıbı sene cook onemlı degıl

biz de 2013'te artık evlenmiş olmayı umuyoruz. tabi ortada ne nişan var ne söz ama olsun:)

kuzum inan sana ne dicemi nası teselli edicemi bilmiyorum ama zaman hakikaten ilaç zamanla düzelmeye başlicaksın gör bak.. :))

Akşam onu bi kızla gördüm... Bizim her zaman gittiğimiz cafe! İlk buluştuğumuz cafe!
Gülüyodular, eğleniyodular... Kız arabasında her zaman benim oturduğum yere oturmuştu!!! Kimbilir belki de benim yaptığım bi cd'yi dinlediler beraber
Ve lanet olsun ki hala onu seviyorum hala canım acıyor, Allah'ım sen yardım et bana, nolursun...

o resimde gördüğün kızmıydı pekiiiii??????
ve sen niye o cafe ye gittin acabaa????
sonra arabada nasıl gördün sen nerdeydin ki??:44:
LANET OKUMA!

o resimde gördüğün kızmıydı pekiiiii??????
ve sen niye o cafe ye gittin acabaa????
sonra arabada nasıl gördün sen nerdeydin ki??:44:
LANET OKUMA!

Hayır o değildi. Bu kızı ben tanıyorum.Öğretmen... Daha once iş arkadaşı tanıştırmaya kalkmıştı... Tanışmış ve görüşmeye bile başlamışlar...
Ben her zaman o cafeye giderim, arkadaşlarımla gittim zaten.
Biz arkadaşın arabasından indik direk onları gördüm karşımda zaten... Önümden geçtiler kızla, bi yabancı gibi...
Bu şehri terk etmek istiyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…