canım cok cok tesekkurler,allah hepımıze en hayırlısı neyse onu nasıp etsın
sagol cnm,bızımde soz en yakın zamanda olacak ınsallah,gerısı allah kerım dıyorum:)
Memnun oldum, Hayırlısı olsun canım bizimde daha söz nişan yok. 2013 istiyoruz ama bilemiyorum.
Dün teknosaya falan giriyoruz ben onu küçük ev aletlerine beyaz eşyalara çekiyorum o da beni lcd, PS3 oyunlarına falan. Çok komik bir görüntümüz vardır dışardan eminim. Sanırım biraz sıkılıyor onlara bakarken .
amiiin adaşş
erkekk milletii iştebenım kurbaada bana dıyo ben senle anneme verırım parayı sız gıdın alın ne gerekıyosa bide sipariş ediyo lila agırlıklı olsun renkler diyee bilmıyoookii ben onuun başının etini yeriim öle bi durumda
turkuazım üşüyodu ellerm bende ne oluyo dye merak ettim baktırdım bakalım ne olcak besinlere vitamnlarene bakarak yiyorum genelde ama üşüyor ellerm hep
Nazım var arkadaslarım beraber gitti5im
Yavvv herkesn sevglsi aynıymıs ama benmki beyaz esyalarda meraklı biz hep gezerz bakarız fyatlara ama benmkide lcd ps3 felan bakar genelde
Janx hosgeldn aramıza 2013 2014 farketmyor mutlu olalım yeter canım insalllah tez vakit kavusma olur
Valla ya erkek milleti, aynen benim kide aynı kafa da da bende biraz sürüklüye sürüklüye götürürüm artık. Gerçi onun yanında daha da kararsızlaşıyorum ben bir şeyi elime alıyorum suratına bakıyorum sence nasıl diye ses çıkmazsa ondan iyi yönde, vazgeçiyorum. Öyle olunca da bütün gün gezmek zorunda kalıyoruz. Her zaman zevklerimiz tutmuyor malesef.
turkuazım üşüyodu ellerm bende ne oluyo dye merak ettim baktırdım bakalım ne olcak besinlere vitamnlarene bakarak yiyorum genelde ama üşüyor ellerm hep
Nazım var arkadaslarım beraber gitti5im
Yavvv herkesn sevglsi aynıymıs ama benmki beyaz esyalarda meraklı biz hep gezerz bakarız fyatlara ama benmkide lcd ps3 felan bakar genelde
Janx hosgeldn aramıza 2013 2014 farketmyor mutlu olalım yeter canım insalllah tez vakit kavusma olur
...
ve
nuraycık aşkına kavuşur
...
ve
nuraycık aşkına kavuşur
Günaydın...
biz de 2013'te artık evlenmiş olmayı umuyoruz. tabi ortada ne nişan var ne söz ama olsun:)
Günaydın...
Günaydın güzel bi gün olsunn :))
kuzum inan sana ne dicemi nası teselli edicemi bilmiyorum ama zaman hakikaten ilaç zamanla düzelmeye başlicaksın gör bak.. :))
Akşam onu bi kızla gördüm... Bizim her zaman gittiğimiz cafe! İlk buluştuğumuz cafe!
Gülüyodular, eğleniyodular... Kız arabasında her zaman benim oturduğum yere oturmuştu!!!Kimbilir belki de benim yaptığım bi cd'yi dinlediler beraber
Ve lanet olsun ki hala onu seviyorum hala canım acıyor, Allah'ım sen yardım et bana, nolursun...
o resimde gördüğün kızmıydı pekiiiii??????
ve sen niye o cafe ye gittin acabaa????
sonra arabada nasıl gördün sen nerdeydin ki??:44:
LANET OKUMA!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?