Akşam onu bi kızla gördüm... Bizim her zaman gittiğimiz cafe! İlk buluştuğumuz cafe!
Gülüyodular, eğleniyodular... Kız arabasında her zaman benim oturduğum yere oturmuştu!!!Kimbilir belki de benim yaptığım bi cd'yi dinlediler beraber
Ve lanet olsun ki hala onu seviyorum hala canım acıyor, Allah'ım sen yardım et bana, nolursun...
Hayır o değildi. Bu kızı ben tanıyorum.Öğretmen... Daha once iş arkadaşı tanıştırmaya kalkmıştı... Tanışmış ve görüşmeye bile başlamışlar...
Ben her zaman o cafeye giderim, arkadaşlarımla gittim zaten.
Biz arkadaşın arabasından indik direk onları gördüm karşımda zaten... Önümden geçtiler kızla, bi yabancı gibi...
Bu şehri terk etmek istiyorum!!!
Ben acımı dışarıya yansıtmam. Bi an duruldum zaten sonra yanımda arkadaşlarım sağolsun güldürdüler. Onlara inat kahkahalar attım...Canımmm ya ne kadar zor bir durum Allah yardımcın olsun. Ama buradan bir kere daha anlaşılıyor ki değmezmiş, adam hayatına güle oynaya devam ediyor demek ki. Bundan sonra sende öyle yapmalısın. Değmeyen biri için kendini üzme canım elbette bugünler geçecek şu an ne desek boş. Senin kendin bunu atlatman lazım. Umarım senin için her şey iyi olur. Dua edicem senin için.
o değildi oo kaç tane insan görmüşte bunda mı karar kılmış!!! ya bu herif senden intikam falan mı alıyor yoksa kötü bir söz sölicem tutamıcam kendimi ya beraber gidilen cafeye nasıl olurda başka biriyle gidebilir seni orda gördüğü halde kalkıp gitmeyebilirrrrrrrrrrrr
ALLAH IM yardımcın olsun olsun dualarımız seninle pelinim bir daha o cafeye gitme canm lütfen bir süre gitmee
Ben acımı dışarıya yansıtmam. Bi an duruldum zaten sonra yanımda arkadaşlarım sağolsun güldürdüler. Onlara inat kahkahalar attım...
Çok teşekkür ederim canım nolursunuz dua edin
:))
Belki de benimle ilk gittiğinde de cafedeki kızlardan biri eski sevgilisiydi:)
Belki onlarda bana acıdı.
Ben ilk gittim cafeye çıktım dışarı sigara içmek için tam çaprazımda durdular, onun sırtı dönüktü bana yani kıza bakıyodu. Sonra cafeye girmek için önümden geçtiler, hemen yanımdan...
Kız da ondan büyük. Arkadaşlara dedim ki arabadan inince acaba görmüş müdür beni. Burak die bi arkadaşım var o da dedi ki Evren görmüştür ama kızdan şüpheliyim dediAfedersiniz ama kızlar bardak dibi gibi bi gözlük vardı kızda...
Ben acımı dışarıya yansıtmam. Bi an duruldum zaten sonra yanımda arkadaşlarım sağolsun güldürdüler. Onlara inat kahkahalar attım...
Çok teşekkür ederim canım nolursunuz dua edin
:))
Belki de benimle ilk gittiğinde de cafedeki kızlardan biri eski sevgilisiydi:)
Belki onlarda bana acıdı.
Ben ilk gittim cafeye çıktım dışarı sigara içmek için tam çaprazımda durdular, onun sırtı dönüktü bana yani kıza bakıyodu. Sonra cafeye girmek için önümden geçtiler, hemen yanımdan...
Kız da ondan büyük. Arkadaşlara dedim ki arabadan inince acaba görmüş müdür beni. Burak die bi arkadaşım var o da dedi ki Evren görmüştür ama kızdan şüpheliyim dediAfedersiniz ama kızlar bardak dibi gibi bi gözlük vardı kızda...
hey Allah ım yarabbim ya göz önünde nasıl yapar alenen ya hayret yaa pesssssssss...
heh gül işte değmezmiş onaaaa!
pelinimö hiç üzülme zaten seni haketmiyormuş biz yapsak ayrılıp ertesi gün bir erkekle her zaman gidilen cafede otursak vay halimize denmeyen kalmaz onun adını bile anma değmez gerçekten canım benim kıyamam ki ben sana
Benim verilmiş sadakam varmış canım, gerçekten bu boyle. Ne kadar içim acısa, canım yansa da Allahım bana gerçek yüzünü geç olmadan gösterdi...
Dün akşam kuzenim var benim onu aradım saat 12'yi geçiyodu ağlamaya başladım zaten direk. Anlattım olayları nasıl şaşırdı bu benim tanıdığım Evren mi dedi. Hayır dedim kesinlikle onu tanımıyoruz. Sakın bana bişey söyleme ben şimdi onu arıcam dedi ve telefonu kapadı suratıma...
Konuştular, Çisem(kuzenim) demişki napıyosun ya seen? o da demiş napıyomuşum... Pelini mi soruyosun demiş, Evren bizim seninle başka ne ortak noktamız olabilirki demiş. Evren de boyle bi kıvırmaya başlamış işte ben sabah erken kalkıcam falan filan. Çisem de demiş yaa demiş Pelinin anlattıklarına inanmadım ve ben seninle konuşmak istedim ama görüyorum ki Pelin haklıymış. Herkesi şaşırttın seni tebrik ederim böyle de devam et, afferim sana hadi iyi akşamlar demiş o da iyi akşamlar demiş ve kapamış.
Ben giderim canım hiç gocunacak birşeyim yok. O gelmesin ya da o da gelsin. Artık ölüden ne farkı var ki?Bence cafeye gitmek istiyorsan da git o gelmesin ya hallahallah sanki sen suçluymuşsun gibi asıl onun şu an çok pişman olması özürler dilemesi, mesajlara boğması gerekirdi eğer gerçekten bitmesini istemeseydi. Sen de inadına gül kahkaha at o da çatlasın. Zannediyorlar ki bir tek onlar var, ne yapsalar biz cepteyiz. Tabi ki yanılıyorlar. Tamam kızlar erkeklerden daha duygusal ve bağlılar ama biz bir kere sildik mi onun geri dönüşü çoooook zor olur.
pelinimö hiç üzülme zaten seni haketmiyormuş biz yapsak ayrılıp ertesi gün bir erkekle her zaman gidilen cafede otursak vay halimize denmeyen kalmaz onun adını bile anma değmez gerçekten canım benim kıyamam ki ben sana
Benim verilmiş sadakam varmış canım, gerçekten bu boyle. Ne kadar içim acısa, canım yansa da Allahım bana gerçek yüzünü geç olmadan gösterdi...
Dün akşam kuzenim var benim onu aradım saat 12'yi geçiyodu ağlamaya başladım zaten direk. Anlattım olayları nasıl şaşırdı bu benim tanıdığım Evren mi dedi. Hayır dedim kesinlikle onu tanımıyoruz. Sakın bana bişey söyleme ben şimdi onu arıcam dedi ve telefonu kapadı suratıma...
Konuştular, Çisem(kuzenim) demişki napıyosun ya seen? o da demiş napıyomuşum... Pelini mi soruyosun demiş, Evren bizim seninle başka ne ortak noktamız olabilirki demiş. Evren de boyle bi kıvırmaya başlamış işte ben sabah erken kalkıcam falan filan. Çisem de demiş yaa demiş Pelinin anlattıklarına inanmadım ve ben seninle konuşmak istedim ama görüyorum ki Pelin haklıymış. Herkesi şaşırttın seni tebrik ederim böyle de devam et, afferim sana hadi iyi akşamlar demiş o da iyi akşamlar demiş ve kapamış.
Ben giderim canım hiç gocunacak birşeyim yok. O gelmesin ya da o da gelsin. Artık ölüden ne farkı var ki?
Bence de adını bile anmamalıyım. Allahım sen büyüksün, en doğrusunu sende bilirsin. İnşallah onun da canını yakarlar inşallah o da aldatılır. Keşke ben yaksaydım onun canını ama İlahi adalet bulur yerini, bulur...
Haklısın kurabiyem...pelin sakın üzülme...
bu kadar alçabilen bir insan için üzülmek değil arkasından kahkahalarla gülmek gerekir!
ya yok böyle birşey ya boşwer anlatma onu artık cnm çok sinirlendim sende için içini yemesin sakın artık sözün bittiği yerdir ötesi yok yani canm dualarımız seninle
Haklısın kurabiyem...
Tamam kuzum tamam
kuzum gizemcim nasılsın cnm?görüşemiyoruz
canım yoğun çalışıyorum şirketten pek giremiyorum eve gidincede muhakak birşey çıkıyor dışarda arkadaşlarla buluşuyorum doğal olarak yazamıyorum ama iyim çeyiz pek almıyorum bu aralar
umarım sende iyisindir
agzımm acıkk kalldıııımmm vallahı pelınııııımmm yaa belkı gercek yuzunu gormesın dıye o gozlukluyu bulmustur askımuzulmene dayanamıyorum ama ınan o uzulmeyı hakeden bırı degıl
Yağmuşuum buldunmuu bebiim istediin gibi gömlek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?