'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol canm ama beyaz siyah pantolon yelek daha iyiydi pembeyle güzel olurmu ki aslında mavi pembe olur soft renkler ama nebiliyim

olur cnm olmamıı hiiiiçç nede güzel olur pekte güzel olurr
Ben su emlakcıyıı ariim bi paraliiimm sona kahvaltı hazırlımm gelcem gene cnmm

pelincim bu nası bi insandır söyler misin bana.. seni hak ediyo mu? hayır etmiyo hemde hiç... sen şanslısın ondan kurtuldun olaya böyle bak bide.. o şimdi kendini avutuyo mutlu olabileceğini sanıyo ama herkes hak ettiğini mutlaka yaşar mevlana'nın güzel bi sözü var bende çok inanırım buna...

İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın, İnsanın gönül sadakasını her iki dünyada da ödeyemezsin!!!​

ne kadar güzel bir sözmüş....

Rabbim gönül borcu olanlardan eylemesin hiçbirimizi... varsa da affetsin :26:

ne kadar güzel bir sözmüş....

Rabbim gönül borcu olanlardan eylemesin hiçbirimizi... varsa da affetsin :26:

geldım biileeemm

hayatım son derecee haklısın, ne dogru bi sööz öyle...

MEVLANA'nın bütün sözleri o kadar güzel ki... anlam verip o sözlerin yolunda ilerleyebilmek asıl marifet...

bana o kadar ışık tuttu ki şu zor günlerimden bi nevi onun sayesinde çıkıyorum ne zaman içim sıkılsa açıp mevlana ile ilgili kitap okuyorum o kadar iyi geliyo ki tarif edemem..

peliiinnn sana da tavsiye edeim.. :))

Benim Mevlana ve Şems ile tanışmam Aşk acısıyla olmustu.. Bana ışık tutan Aşk'ın aslında ne oldugunu anlatan yegane kişiler

ne güzel bir sözmüş cnm ya..Bende mevlana kitabı istiyorum bi alamadım yaa

slm kızlar nasılsınz bakalm bu gün tatil günm benm de gece geç geldm hiç giremedm etiket yaptk son indrimimize de girdik %70:119:
umarm herkes iyidir, pelinm gerçekten çok şaşırdm ona yakıştıramadm demicem çünkü bırak seni biz bile kafamızda sana layık bi evren yaratmıstk aynen kendine yakışanı yapmıs, kendini avutmak için yapıo ama nafilee..zaten köpek gibi sana geri dönücek emin ol keşke ona acıyı ben çektiriym demişssin o zman geldiğinde elbet sende yapıcaksn gerekeni hiç mrk etme yanına da bırakma kesnlkle bunu, ben tüm sevgililerimden intikamımı aldm içimde o kdr rahatki iyiki de yapmısım diorm hatta kötü olursan daha da kıymetli olursun su an 2 tanesinin içinde kalmısım hatta hala da biliormki unutamazlar yaptklarımla felekleri şaşmıştı kim olsa unutamaz onlar ancak buna layık kuzum..hiç canını sıkma hayırlısı deilmiş demekii..biz hep yanındayız seni çok seviorm biliosn ilerde çorluya taşınırsam hep yanında da olurum ki..yeni boyfriendinle o cafeye de gideriz düşman çatlatırız evellallah

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlımm sende hoşgeldinn nasılsınn ??

İyiyim canım teşekkürler...sen?

Canım çok doğru söylüyorsun bence de köpek gibi pişman olacak ama ne fayda...Bu arada nasılsın? nasıl geçiyor günün ???

bebikler napoosunuzz bakiiimmmm? sonunda tadılat bıtmıss yarın temızlıge gıdıyooruuuz yenı eveee cok mutluyuuumm

yahu bir yanım eksik gibi hissediyorum nill neredesin yaa haftasonu görüşelm dicem ama sen çalışcan herhalde demi ben seni çok ama çok özledim offff

bebeğim bütün mağazalar 2. indirime girdilerimi şimcik ben zaradaki o montu hala alamadım mağdurum

ayyy yazdıklarını yerim bak intikam dememişim ki boşlukları sen doldurdun içimden evrenin sürünerek geri dönüceği ve pelinin onu affetmeyeceği geçiyor sürünmeyi hakeden erkeklerin içinde oda artık dua ediyorum ki pelinimin kalp acısı çarçabucak geçsin çok mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…