'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

deme öle deme öle fatmagülün abisi gibi didim bende

Allah iyiliğini versin yağmuşum deme öle deme demee

Annanişimi yıkadıım bi güzel şimdi dinleniyoorum yapcak cok sey var yaa bızım tasınma umdugumdan zor oluyo yazlıktan gelcek esyalar var yazlıga gıtcek esyalar herseyı bıanda nası yapcaz bakalım

Son düzenleme:
yeniden geldm kızlar bu gün kuzenmdeydm pek giremedm, turkuazm iyiym kuzum sen nasılsn hepinizden ayrı kaldm ben yaa(
gizoşm benmde bi yanım eksik gibi inanki ama hep aklında olduğumu da biliorm çnkü benm hep geliosn
dün bayılmıssın geçmiş olsn umarm kan değerlerinde yine normal çıkar, hafta sonu cumartesi 3te çıkıorm gelsene bakırköye:))
gezeriz orda belkim pazara bile giderizzzz minaaam da gelir belki..gelebilen gelsn yahuuuu özledm hepiniziiiiii
evt kuzum berska zara pull hepsi girdi bizimle birlkte montun bedeni kalmıssa koşşş çabıııkkk:)))

Son düzenleme:

kusuumm ya bız tasınıooruuzz yarın evı teslım edıcekler aksam temızlıge gıdıcez ctesıde temızlık yapıcam mecbur ama fırsat bulursam ararım kaçarım yanınızaa

canım gerçekten hep aklımdasın çok özledim kaç ay oldu görüşemedik nilimmmmm cumartesi gelebilmeye çalışcam bugünlerde çok yoruluyorum canım benim

vuv yarın hemen cevahire gideceğim canım bir bakayım öğle aramda alırım belkim yaz indirimi ne zaman ben para biriktirmeye başlıyım hazirandaydı galiba hatırladığım kadrıyla ama yinede bilir kişi olan sana sormam gerek

minnaam kıyamam bi an evvel yerleşin sonra görüşürüz nasıl olsa

cnm sorma yaw bende yoruluorm su dönem 3 gün üst üste mağazayı açıcam hep erken kalkmam gerekicek gelirsen görşürüz ama sana ayırıcak hep zmanım varki gelemessen de ben anlıorm seni sende çok yoruluosn yine görüşürüz sonra sorun deil benm için..
temmuzdu sanırm yaz indrmi bu yıl da öle olur heralde
bende bi sürü ciciler aldm kendime çeyiz işleri biraz beklesn acelesi yok nasıl olsa sadece bu gün eve 25lk çekimle baskül aldm felixin yeşil olanı dijital ve bana 4,90 tlye geldiii

bakırköy toriumdan kat kat daha yakın ve 2 vesait motor ve deniz otosu toplam 50 dakkada yanında olurum ama işte nilim bu aralar öyle yoruluyorum ki ada dışına bile çıkamıyorum haftasonları ama ama senide çok özledim eskisi kadarda giremiyorum topikimize canım

nilim çeyize bende ara verdim canım tava ve bernardo çekimi kullanıp temmuz ayına kadar ciddi ara vermem lazım bu ay kendime çok cici aldım kışlık yarında kısmetse şu kaz tüyü montu alırsam iyi olcak aslında alırdım onu ama illa insin diyorum buda inekli tencereye döncek sonra içime gömülüp kredi kartı borcu şubat annecik mart babacık mayıs sevgilicik haziran kardeşçik doğum günlerini atlatıp yılın ilk 6 ayında tüm önemli günleri yaşayıp temmuzdan sonra çeyize geri döncem herhalde bide kendime yaz için ciciler ve babet felan almamda lazım o yüzden şubat ayından itibaren acil bir durumla toparlancam bu arada birikimde yaptım bu ay aslında gidişatım iyi ama çok azıttım çok

agzımm acıkk kalldıııımmm vallahı pelınııııımmm yaa belkı gercek yuzunu gormesın dıye o gozlukluyu bulmustur askım uzulmene dayanamıyorum ama ınan o uzulmeyı hakeden bırı degıl
Minnimm sen bi de beni görseydin. Bi alışveriş yapışları var biri başka yöne biri başka. Çok iyi kareografi oluşturmuşlar, eğlendim aslında
Hayatcımm benimm bu nasıl bir insandır demişsin ya... Yanılıosun bebeğim o bi insan değil Konuyu boylece toparlayayım.
Mevlana ile ilgili öğütünü de dinlicem tatlım, çok sağ ol ki

Canımmmm ona çektiren bende olsam başkası da olsa sadece Allaha havale ediyorum. Beddua falan etmicem çünkü bu benim tarzım değil ama olur da bir gün yolunu şaşırıp kapıma gelirse yapıcağım 2 şey var Gelirse paylaşırım.
Dipnot: Bu akşam beni aramış :) Acaba derdi neydi:) Her neyse çok da mühim değil.

Bu da banaaaa gelsinnnnnn facebookumda da paylaştım
[video=youtube;dayg80b1ung]http://www.youtube.com/watch?v=dayg80b1ung&feature=share[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…