telefonla canlı yayın yaparsın kuusum orayı temızlee bak mutfak rafları ıyı temızlenmemıs falan dıye
tabi olarrr ben oturduğum yerden sana müdahale ederim m.etme sen
emiiiniimm zatennn minik kaynana yapılanı begenmessın sen
selam kızlar
biraz öyleyimdir
selaam fındııım napıosunnnnnnn?
senin gelin yandı desene kusum
dur geline geline kadar senin görümceliğin fena olur diyor herkes yaffabim var da
ay abişşii unuttum benyandı kızccaaz cidden
deme öle deme ölefatmagülün abisi gibi didim bende
yeniden geldm kızlar bu gün kuzenmdeydm pek giremedm, turkuazm iyiym kuzum sen nasılsn hepinizden ayrı kaldm ben yaa(
gizoşm benmde bi yanım eksik gibi inanki ama hep aklında olduğumu da biliorm çnkü benm hep geliosn
dün bayılmıssın geçmiş olsn umarm kan değerlerinde yine normal çıkar, hafta sonu cumartesi 3te çıkıorm gelsene bakırköye:))
gezeriz orda belkim pazara bile giderizzzz minaaam da gelir belki..gelebilen gelsn yahuuuu özledm hepiniziiiiii
evt kuzum berska zara pull hepsi girdi bizimle birlkte montun bedeni kalmıssa koşşş çabıııkkk:)))
yeniden geldm kızlar bu gün kuzenmdeydm pek giremedm, turkuazm iyiym kuzum sen nasılsn hepinizden ayrı kaldm ben yaa(
gizoşm benmde bi yanım eksik gibi inanki ama hep aklında olduğumu da biliorm çnkü benm hep geliosn
dün bayılmıssın geçmiş olsn umarm kan değerlerinde yine normal çıkar, hafta sonu cumartesi 3te çıkıorm gelsene bakırköye:))
gezeriz orda belkim pazara bile giderizzzz minaaam da gelir belki..gelebilen gelsn yahuuuu özledm hepiniziiiiii
evt kuzum berska zara pull hepsi girdi bizimle birlkte montun bedeni kalmıssa koşşş çabıııkkk:)))
canım gerçekten hep aklımdasın çok özledim kaç ay oldu görüşemedik nilimmmmm cumartesi gelebilmeye çalışcam bugünlerde çok yoruluyorum canım benim
vuv yarın hemen cevahire gideceğim canım bir bakayım öğle aramda alırım belkim yaz indirimi ne zamanben para biriktirmeye başlıyım hazirandaydı galiba hatırladığım kadrıyla ama yinede bilir kişi olan sana sormam gerek
minnaam kıyamam bi an evvel yerleşin sonra görüşürüz nasıl olsa
cnm sorma yaw bende yoruluorm su dönem 3 gün üst üste mağazayı açıcam hep erken kalkmam gerekicekgelirsen görşürüz ama sana ayırıcak hep zmanım varki gelemessen de ben anlıorm seni sende çok yoruluosn yine görüşürüz sonra sorun deil benm için..
temmuzdu sanırm yaz indrmi bu yıl da öle olur heralde
bende bi sürü ciciler aldm kendime çeyiz işleri biraz beklesn acelesi yok nasıl olsa sadece bu gün eve 25lk çekimle baskül aldm felixin yeşil olanı dijital ve bana 4,90 tlye geldiii
Minnimm sen bi de beni görseydin. Bi alışveriş yapışları var biri başka yöne biri başka. Çok iyi kareografi oluşturmuşlar, eğlendim aslındaagzımm acıkk kalldıııımmm vallahı pelınııııımmm yaa belkı gercek yuzunu gormesın dıye o gozlukluyu bulmustur askımuzulmene dayanamıyorum ama ınan o uzulmeyı hakeden bırı degıl
Hayatcımm benimm bu nasıl bir insandır demişsin ya... Yanılıosun bebeğim o bi insan değilpelincim bu nası bi insandır söyler misin bana.. seni hak ediyo mu? hayır etmiyo hemde hiç... sen şanslısın ondan kurtuldun olaya böyle bak bide.. o şimdi kendini avutuyo mutlu olabileceğini sanıyo ama herkes hak ettiğini mutlaka yaşar mevlana'nın güzel bi sözü var bende çok inanırım buna...
İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın, İnsanın gönül sadakasını her iki dünyada da ödeyemezsin!!!
Canımmmm ona çektiren bende olsam başkası da olsa sadece Allaha havale ediyorum. Beddua falan etmicem çünkü bu benim tarzım değil ama olur da bir gün yolunu şaşırıp kapıma gelirse yapıcağım 2 şey varslm kızlar nasılsınz bakalm bu gün tatil günm benm de gece geç geldm hiç giremedm etiket yaptk son indrimimize de girdik %70:119:
umarm herkes iyidir, pelinm gerçekten çok şaşırdm ona yakıştıramadm demicem çünkü bırak seni biz bile kafamızda sana layık bi evren yaratmıstk aynen kendine yakışanı yapmıs, kendini avutmak için yapıo ama nafilee..zaten köpek gibi sana geri dönücek emin ol keşke ona acıyı ben çektiriym demişssin o zman geldiğinde elbet sende yapıcaksn gerekeni hiç mrk etme yanına da bırakma kesnlkle bunu, ben tüm sevgililerimden intikamımı aldm içimde o kdr rahatki iyiki de yapmısım diorm hatta kötü olursan daha da kıymetli olursun su an 2 tanesinin içinde kalmısım hatta hala da biliormki unutamazlar yaptklarımla felekleri şaşmıştı kim olsa unutamaz onlar ancak buna layık kuzum..hiç canını sıkma hayırlısı deilmiş demekii..biz hep yanındayız seni çok seviorm biliosn ilerde çorluya taşınırsam hep yanında da olurum ki..yeni boyfriendinle o cafeye de gideriz düşman çatlatırız evellallah
yaa peliniiiim senii çokkk seviyooorum ben heee
Minniiiimmmm bende seni çok seviyorumki
Pozitiff enerji kaynağımmm
bal yummaaaam gel sarılalııım sıkı sıkııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?