minnak pufunuzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgelmiş o zamann du
hoşşbulduuummm kusuuummdoğalgazımızda baglanndıı ohhh keyfimee yooook diyeceeeekkk yoooook yemin etsemmm başım ağrımaz ağrımaaazz hobaaa
Minniiimmm hoşgeldin kujucummmm
Bendee geldim kiiiiiiiiii:76:
hoşşşgeeemişş beniiim balııımmm
Yağmuşşuuumm sende hiç gerilme hersey guzel geccek yeleğin dikimi bittimiii
Hoşbuldummm minnniiiimmmmmNapıosun kiiiiiiii?:76:
sürekklii temızlık yapoorum kusummbu evı temızledım aksama yenı evı temızlemeye gıtceem artık işsiz kalırsam ya nakliyeci yada gündelikçi olabilirim yani
hoşşşgeeemişş beniiim balııımmm
Yağmuşşuuumm sende hiç gerilme hersey guzel geccek yeleğin dikimi bittimiii
Canım ne toplantısı bu ve ne yeleğiiiii??? :44:dün provadaydım bu akşam vercek nazlım bakalım düğme falan seçtim bakalım..ama toplantı geriyor yaa
Canımm dualarım sizinle inşallah herşeyin hayırlısı...allaamm allaaamm ölcemm heycandannn sözlümün tayin işi belli olcak ankaraya gitti
hem tayini çıksın istiyorumm daha erken evlencez (ama hiçbişi yok daha ) ve şimdiden bişi yokken telaş heycan yapıyorumm
ama diyorumm biraz daha kalsaa burda ayrılık kaldıramam :18:
hayırlısı diyipp beklıyoruzz bakalımm oyhhh çatlıcam ama
dün provadaydım bu akşam vercek nazlım bakalım düğme falan seçtim bakalım..ama toplantı geriyor yaa
Yerimm seniiiiiKolay gelsin minnniiiimm hadi bakalımmm yeni evvv yeni hayatt
Canım ne toplantısı bu ve ne yeleğiiiii??? :44:
Canımm dualarım sizinle inşallah herşeyin hayırlısı...
gerılme bebegııım sıkma bısey ıcın canınıııı hiiiç lutfeen
sagol pamuguuumm cok mutluyum valla bu yuzden ama umarım ordakı komsular su yukardakı hatunu aratmaz bana
İnşallahh minnimm inşallah olmazsa ben taşınırım orayaa
sagol pamuguuumm cok mutluyum valla bu yuzden ama umarım ordakı komsular su yukardakı hatunu aratmaz bana
şirket senebası senes onu değerlendirmeleri hedefler falan filan tam 7 saat
yarın toplantıda siyah üstünden oturan alta biraz bollasan pantolon acık pembe gömlk siyah yelek giyeceğim de o yani
İnşallahh minnimm inşallah olmazsa ben taşınırım orayaa:76:
Güzel seçimler bebeğimmmSeni bilmesem de hayal ettim güzel olurr, başarılar diliyorum Yağmurumm:)
kılo zaten takılınca verılmıyoomus ben eskıden cok derdııım ya kapa agzını ver kılonu dıyee alakası yokmus meger 5 kılo yapıstı kaldı ustume benımde, hos sımdı 2 kılom kaldı ama zormus vallahisağol cnm benm ben buraya avatara koymustum resmimi zayıf halim vardı ama sen görmüştün sankim:44:
heh buldum bu baska yazlık resmimi bulamadım ama burda48 kilo falandım 2008 sonu o zamandan sonra rahatsızlıgım cıktı 2009 dan bu yana 15-18 kilo arası aldım bölee deilim şimdi yanı( ne yapalım alıstım agrılarıma da şükür kiloda yapıstı ne diyim..
İnşallahh minnimm inşallah olmazsa ben taşınırım orayaa:76:
Güzel seçimler bebeğimmmSeni bilmesem de hayal ettim güzel olurr, başarılar diliyorum Yağmurumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?