Ayyyy ne güzelll minnimmm çok mutluu oldumkiiiiiisüpermiiiş peliniiiimmmm
Kızlar cok mutluyum aşkım bana akşam süpriizz yapptııdun telefonla konustuk kardesı 2 tane zayıf getırmıs cok mutlu olduk ailece, kutlama yapıcaklardı bunun için neysem bende içerlendiim keşke yakın otursaydık beraber olsaydık falan diye ciddende çok zoruma gidiyoo ( öle konusup kapattık telefonu. bikac saat sona telefon geldı kapıya cık dıye gelmısler burayaa sonra tabı dayanamadık hadı sende gel karsıya gecelım dedıler kuzeni annanemi ikna etti gittim bendee sabahta ordan kursa geldim simdide kurstan izin aldım eve geldim yeni eve temizliğee gidiceez İremlee ruyada gibiyim dunden beriii
Değil mi canım harikaa:)pelinnn nerden buldunn vallaaa süpermişşş bayıldımmm ne güzel yapmışlarr
herkesee bölee nicee nice mutlu senelerr vallaaa
2012'de kıyamet kopmazsa bızde 2013'de düşünüyoruz
Ayyyy ne güzelll minnimmm çok mutluu oldumkiiiiii
41 kere maşallahhhh bittanemmmm
Sagool balııım pamuguuumBende çok mutlu oldum valla
Belimi incittim bugun temızlık yaparken yaa
Minniiimmm kıyamam ki sanaaa( Geçmiş olsun balımm Dikkat et lütfen kendine olur mu minniktoşumm:)
Kızlar herkeseee iyi pazarlar diliyorummm
Bu da benim bugünkü parçamm, acıya gülmeyi çoktan öğrendim...
[video=dailymotion;xn779x]http://www.dailymotion.com/video/xn779x_ferhat-gocer-unutmuy-coktan_music#rel-page-1[/video]
mrb kızlar nasılsınızzzz
işten geldm bende, geçmiş olsn minnaam bi yerleşinde dinlen bol bol yaw ben yoruldm senin yerine
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
çaaaaağlaaaammmmmmmmmgünaydııınnn
Gönaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar size iki gecedir gördüğüm rüyalrı anlatayım belki yorumlayabilirsiniz :))
önceki gece rüyamda gelinlik bakıyorum ablam evleniyomuş onun yerine gelinliği ben alıyorum sonra ona getiriyorum o bi giyiyo gelinlik çok güzel ama kısa geldi ona değiştirmeye falan götürüyoruz hatta damadıda görüyorum nası beyfendi kibar biri diyorum içimden ablam çok şanslı bi yandan bende süsleniyorum falan böyle bişey..
diğeride böyle teras gibi bi yerdeyim hava böyle ne karanlık ne aydınlık sonra karşıya bakarken kocaman bi güneş görüyorum ama nasıl rengi gözlerimi alıyoo bi doğuyo sonra hemen geri batıyo.. ben böyle şaşkın şaşkın bakarken bi bakıyorum güneşin gözleri var o da bana bakıyo hatta gülümsüyo ben hemen heycanla birilerine sesleniyorum gelin gelin diye .. ben güneşin doğup batışın defalarca görüyorum...
valla ben de 2013 te evleneceğim... nişanlımla birlikte aynı şirkette çalışıyoruz... biraz para biriktirip biraz da emin olmak için eylül 2013 te evlenmeye karar verdik. yani 1,5 sene sonra... ama böylesi de güzel... en azından emin olacağız sonrasından pişman olmaktansa geç evlenmeyi tercih ediyorum :)
valla ben de 2013 te evleneceğim... nişanlımla birlikte aynı şirkette çalışıyoruz... biraz para biriktirip biraz da emin olmak için eylül 2013 te evlenmeye karar verdik. yani 1,5 sene sonra... ama böylesi de güzel... en azından emin olacağız sonrasından pişman olmaktansa geç evlenmeyi tercih ediyorum :)
naber çağlacımmm
iyiyimmm valla bugun cok iyiyimmmmm dün kayınvalidemlerdeydimm.. bana hediye almış ahşap boyama piyano seklinde bi takı kutusuçok hoşuma gitti güzel de bi akşam gecirdik hep beraber
bi de durduk yerde torun konusu acmasaydı daha iyi olcaktıkız torun istiyolarmıs malum kızları yok ya, ilk torun kız olsun istiolarmıs... içimden once bi evlenseydik de ondan sonra baslasaydınız bu muhabbetlere dedim yani malesef daha cok beklicekler torun icin ohooo
sen nasılsın cnmm
güle gülee kullan cnm ne güzel yani düşüncelii bizimkilerdee hiç böle bişi yok vallaa
bebek içinde erken bi konuşma olmuş gerçekten hayrlısı olsun canımm yani
bende iyiyim tatlım grip oldumm fena şekildee hastalıkla uğraşmaktayımm
iyiim çağlaam annemleri beklıyorum yoldalar naklıyatcıyla gelıyolar bırazdan gelcekler inşsen nasısııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?