'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyyy ne güzelll minnimmm çok mutluu oldumkiiiiii
41 kere maşallahhhh bittanemmmm

pelinnn nerden buldunn vallaaa süpermişşş bayıldımmm ne güzel yapmışlarr
herkesee bölee nicee nice mutlu senelerr vallaaa
Değil mi canım harikaa:)
Allah herkese boyle bi aşk nasip etsin...

2012'de kıyamet kopmazsa bızde 2013'de düşünüyoruz

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda:) Hoşgeldin gelincik? Neyi bekliyorsunuz bakalım?

Sagool balııım pamuguuum Bende çok mutlu oldum valla

Belimi incittim bugun temızlık yaparken yaa

Minniiimmm kıyamam ki sanaaa( Geçmiş olsun balımm Dikkat et lütfen kendine olur mu minniktoşumm:)
Kızlar herkeseee iyi pazarlar diliyorummm
Bu da benim bugünkü parçamm, acıya gülmeyi çoktan öğrendim...

[video=dailymotion;xn779x]http://www.dailymotion.com/video/xn779x_ferhat-gocer-unutmuy-coktan_music#rel-page-1[/video]

ne guzelmıs bu sarkıda kurstan geldım sımdı bende bırazdan burda kalan son parçaları kolılıcem yarın sabah tasınıyoruz ıns . Bikaç gun gıremıcem neteee coook ozlicem siziii

mrb kızlar nasılsınızzzz
işten geldm bende, geçmiş olsn minnaam bi yerleşinde dinlen bol bol yaw ben yoruldm senin yerine

ahh nilim sürüne sürünee uyanıyoorum resmen artık yaaa işler bitsin minnakk yatışlara geçicek valla kalkmam yerimden bikaçgün

günaydın kızlar size iki gecedir gördüğüm rüyalrı anlatayım belki yorumlayabilirsiniz :))

önceki gece rüyamda gelinlik bakıyorum ablam evleniyomuş onun yerine gelinliği ben alıyorum sonra ona getiriyorum o bi giyiyo gelinlik çok güzel ama kısa geldi ona değiştirmeye falan götürüyoruz hatta damadıda görüyorum nası beyfendi kibar biri diyorum içimden ablam çok şanslı bi yandan bende süsleniyorum falan böyle bişey..

diğeride böyle teras gibi bi yerdeyim hava böyle ne karanlık ne aydınlık sonra karşıya bakarken kocaman bi güneş görüyorum ama nasıl rengi gözlerimi alıyoo bi doğuyo sonra hemen geri batıyo.. ben böyle şaşkın şaşkın bakarken bi bakıyorum güneşin gözleri var o da bana bakıyo hatta gülümsüyo ben hemen heycanla birilerine sesleniyorum gelin gelin diye .. ben güneşin doğup batışın defalarca görüyorum...

valla ben de 2013 te evleneceğim... nişanlımla birlikte aynı şirkette çalışıyoruz... biraz para biriktirip biraz da emin olmak için eylül 2013 te evlenmeye karar verdik. yani 1,5 sene sonra... ama böylesi de güzel... en azından emin olacağız sonrasından pişman olmaktansa geç evlenmeyi tercih ediyorum :)

çaaaaağlaaaammmmmmmmm günaydııınnn

nazımmmm nasılsınnn?

Gönaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım

maşallah hayatcım bence çok güzel bir rüya görmüşsün tam olarak anlamlarını bilemesem de hepsi cok guzel şeyler hayrolsun inşallah

hoşgeldin aramıza canım, acele etmemek cok daha iyi haklısın... hayırlısı olsun hakkınızda

hoşgeldinnn illaki bi maddii birikim gerekiyo bence mantıklı bişey yapıyosunuz
hayırlısı olsun adınıza

naber çağlacımmm

iyiyimmm valla bugun cok iyiyimmmmm dün kayınvalidemlerdeydimm.. bana hediye almış ahşap boyama piyano seklinde bi takı kutusu çok hoşuma gitti güzel de bi akşam gecirdik hep beraber

bi de durduk yerde torun konusu acmasaydı daha iyi olcaktı kız torun istiyolarmıs malum kızları yok ya, ilk torun kız olsun istiolarmıs... içimden once bi evlenseydik de ondan sonra baslasaydınız bu muhabbetlere dedim yani malesef daha cok beklicekler torun icin ohooo

sen nasılsın cnmm

Son düzenleme:

güle gülee kullan cnm ne güzel yani düşüncelii bizimkilerdee hiç böle bişi yok vallaa
bebek içinde erken bi konuşma olmuş gerçekten hayrlısı olsun canımm yani
bende iyiyim tatlım grip oldumm fena şekildee hastalıkla uğraşmaktayımm

iyiim çağlaam annemleri beklıyorum yoldalar naklıyatcıyla gelıyolar bırazdan gelcekler inş sen nasısııınn

benimki de yapmaya calısıyo iste, olmaya calısıyo hala hayalimdeki kayınvalide degil olması da cok zor bu saatten sonra ama işte... içinden gelerek yapıyordur umarım

geçmiş olsun canım cok bu ara herkes hasta zaten

iyiim çağlaam annemleri beklıyorum yoldalar naklıyatcıyla gelıyolar bırazdan gelcekler inş sen nasısııınn

ohh hadi bakalım yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun pastamm

iyiyimm iyiyim cumadan pazara aşklaydım... dün de onlardaydık bebeklik cocukluk resimlerine baktık kocişimin ay ben onu yerimmmm kuckken de cok yakısıklıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…