'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya kafama takmıyorum toparlandım die ben bu resimdeki halimi sevmiyordum zayıf çok ama biraz versem iyi olcak ilacı bırakırım die spora yazılmadm ama geçmıyo(
doktor basından spor ve ılac dedı ben gitmemiştim zayıfım dıe bu kadar alıcagımı bilmıyorduk herkes gören sasırdı bu benmiyim diee ama şükür sağlık düzelirse verirlir ne yapıyım ya

Görmemiştim canımm şimdi ilk defa görüyorum:)
Ağrımasın da kilolar yine bi şekilde verilir tatlımmm

Ayyyy minnimmm silivri tarafında değil miiii o? biliorum yakınn bize tahmn ettiğim yerseee

önemli olan sağlık kilo ölede bölede verilir kuşum bosver

Görmemiştim canımm şimdi ilk defa görüyorum:)
Ağrımasın da kilolar yine bi şekilde verilir tatlımmm

Ayyyy minnimmm silivri tarafında değil miiii o? biliorum yakınn bize tahmn ettiğim yerseee

iviiitt kusuuumm hatta corluya bı ara yol baglıyoo tekırdaga falan sılıvrıden daha yakın, marmara ereglısını gectıkten sona yeniceyle arada kalıyoo yenii çiifliiiim

ben kendimi böle seviyorummmm ve beğeniyorum önemli olan bu sefiyorum kendimi sizide

Eneeee çok yakınsın kiiiii çooookkk yazın görüşüyoruzz o zaman minnimmm
ben kendimi böle seviyorummmm ve beğeniyorum önemli olan bu sefiyorum kendimi sizide

Sevv bizi sev bizii Ben sevgiye muhtacım

markafonide bedava kargom var. kuğonu aşağıya yazıyorum. ihtiycaı olan kullanır artık.

markafoni kod : MARK Kodunuz : MML397D25

kızlar bugün gelemedm ama hep okudum vuv yazın minnakla pelinim görüşüceklermiş süper çabucak yaz gelsin istiyorum bende artık zaman azalsın 2012 yarılansın hattaha geçip gitsin çarçabucak

Hava fena lodos ben vapurdayım sallıyor çok

Bu daaaa benden niceeee uzun zaman devirmiş güzel gelinciklerimeeeeeee
[video=youtube;4Ncyqt2daJg]http://www.youtube.com/watch?v=4Ncyqt2daJg[/video]

Hepinize maşallah kiiii

süpermiiiş peliniiiimmmm

Kızlar cok mutluyum aşkım bana akşam süpriizz yapptıı dun telefonla konustuk kardesı 2 tane zayıf getırmıs cok mutlu olduk ailece, kutlama yapıcaklardı bunun için neysem bende içerlendiim keşke yakın otursaydık beraber olsaydık falan diye ciddende çok zoruma gidiyoo ( öle konusup kapattık telefonu. bikac saat sona telefon geldı kapıya cık dıye gelmısler burayaa sonra tabı dayanamadık hadı sende gel karsıya gecelım dedıler kuzeni annanemi ikna etti gittim bendee sabahta ordan kursa geldim simdide kurstan izin aldım eve geldim yeni eve temizliğee gidiceez İremlee ruyada gibiyim dunden beriii

Bu daaaa benden niceeee uzun zaman devirmiş güzel gelinciklerimeeeeeee
[video=youtube;4Ncyqt2daJg]http://www.youtube.com/watch?v=4Ncyqt2daJg[/video]

Hepinize maşallah kiiii

pelinnn nerden buldunn vallaaa süpermişşş bayıldımmm ne güzel yapmışlarr
herkesee bölee nicee nice mutlu senelerr vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…