kılo zaten takılınca verılmıyoomus ben eskıden cok derdııım ya kapa agzını ver kılonu dıyee alakası yokmus meger 5 kılo yapıstı kaldı ustume benımde, hos sımdı 2 kılom kaldı ama zormus vallahi
ayyy nede güzel olurr herzaman beklerım bebiim yazın yenıcıftlıgede beklerıııım haftasonları orda olurum buyuk ıhtımallesahılde ates yakar gıtar calarız
Görmemiştim canımm şimdi ilk defa görüyorum:)sağol cnm benm ben buraya avatara koymustum resmimi zayıf halim vardı ama sen görmüştün sankim:44:
heh buldum bu baska yazlık resmimi bulamadım ama burda48 kilo falandım 2008 sonu o zamandan sonra rahatsızlıgım cıktı 2009 dan bu yana 15-18 kilo arası aldım bölee deilim şimdi yanı( ne yapalım alıstım agrılarıma da şükür kiloda yapıstı ne diyim..
kılo zaten takılınca verılmıyoomus ben eskıden cok derdııım ya kapa agzını ver kılonu dıyee alakası yokmus meger 5 kılo yapıstı kaldı ustume benımde, hos sımdı 2 kılom kaldı ama zormus vallahi
ayyy nede güzel olurr herzaman beklerım bebiim yazın yenıcıftlıgede beklerıııım haftasonları orda olurum buyuk ıhtımallesahılde ates yakar gıtar calarız
Görmemiştim canımm şimdi ilk defa görüyorum:)
Ağrımasın da kilolar yine bi şekilde verilir tatlımmm
Ayyyy minnimmm silivri tarafında değil miiii o? biliorum yakınn bize tahmn ettiğim yerseee
ya kafama takmıyorum toparlandım die ben bu resimdeki halimi sevmiyordum zayıf çok ama biraz versem iyi olcak ilacı bırakırım die spora yazılmadm ama geçmıyo(
doktor basından spor ve ılac dedı ben gitmemiştim zayıfım dıe bu kadar alıcagımı bilmıyorduk herkes gören sasırdı bu benmiyim dieeama şükür sağlık düzelirse verirlir ne yapıyım ya
Görmemiştim canımm şimdi ilk defa görüyorum:)
Ağrımasın da kilolar yine bi şekilde verilir tatlımmm
Ayyyy minnimmm silivri tarafında değil miiii o? biliorum yakınn bize tahmn ettiğim yerseee
önemli olan sağlık kilo ölede bölede verilir kuşum bosver
iviiitt kusuuumm hatta corluya bı ara yol baglıyoo tekırdaga falan sılıvrıden daha yakın, marmara ereglısını gectıkten sona yeniceyle arada kalıyoo yenii çiifliiiim
ben kendimi böle seviyorummmm ve beğeniyorum önemli olan bu sefiyorum kendimi sizide
Eneeee çok yakınsın kiiiii çooookkk yazın görüşüyoruzz o zaman minnimmm
önemli olan sağlık kilo ölede bölede verilir kuşum bosver
iviiitt kusuuumm hatta corluya bı ara yol baglıyoo tekırdaga falan sılıvrıden daha yakın, marmara ereglısını gectıkten sona yeniceyle arada kalıyoo yenii çiifliiiim
ben kendimi böle seviyorummmm ve beğeniyorum önemli olan bu sefiyorum kendimi sizide
Sevv bizi sev biziiBen sevgiye muhtacım
yuppiii yuppiiiiiartık yazın gelmesini dahada coook istoooruumm pamuğuuummmmm sen tam nerdesin bebii
Sevv bizi sev biziiBen sevgiye muhtacım
ayneeennn ölee bebikkk bende senii seviiyoooruuuuuuuuummmm
İyi Hafta Sonları :)) ...
İyi Hafta Sonları :)) ...
Tekirdağ bana 1 saat öyle düşün minniimmmmm
Ayrıcaaaaaaaa bende artık yazın gelmesini daha çok istiyorum kiiiiiiiiiiiii
Bu daaaa benden niceeee uzun zaman devirmiş güzel gelinciklerimeeeeeee
[video=youtube;4Ncyqt2daJg]http://www.youtube.com/watch?v=4Ncyqt2daJg[/video]
Hepinize maşallah kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?