'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

en azından yapmayaa çalışıo anacımm onada şükürr bizimkinde tık yok hep benden bekliyo valla aman neyse bizede böylesi nasipmiş kaynananınn çok sağol ayrıca cnm öyle valla havalardanmıdır nedir hasta herkesler:26:

sagol pastaaammmm ohh hasret gidermişinizdir bayaa bizde çarşambaya kadar görüşemicez diye beni cuma gecesi kaçırdılar kuzenlerlee c.tesi sabahı arabayı sürttürdük yaa kapının baya haşatı cıktıı

ya ben de kendisi pek sevmem... acıkcası sevmedigim yonleri cok, ama işte ben onu hiç arayıp sormadıgım halde arar sorar arada böle hediyeler alır, napmaya calıstıgını anlamıyorum bazen, ben de arada arayayım gidip geleyim bari artık dedim ve dun gittik askımla işte... bide böle deneyelim balım bakalım nolcak

asker anneleri hep böle gıcık mı oluyo yoksa

gideridk valla nazımmm malum 2 haftadır yoktu... sıcacık kollarından cıkmadım kocişimin... ellerimle mamalar yedirdim

hadi yaa gecmişler olsun kuzum biz de nişan günü yapmıstık onu kuaförden cıkarken neyseki tamirci adam etti inşallah düzeltilebilcek bişedir...

sen yine çarşamba görcekmişsin pastaaamm ben cumayı beklicem o da erken gelirse gelmezse cumartesi

haha olabilirr çağlacımmm vallaa asker annesi olmaları doğru tespit olabilirr bende anlam veremiorumm allahtan benden 8 saat uzakta
hadi kalkıp gidelim durumu olmuyo bende aman en güzelide bölee görmek istediği zaman o gelsin görsün beni oda beni pek sevmiomuş saten çok bilmiş diomuş bana :)) azcık çenemi tutmayaa calısıorum bende kaynanyla konusurken

kesin... benimki oğluna hayran zaten... görceksin iki tane daha oglu var ama benimkine başka bir hayran herkes de soler, herkesin ortasında koskoca adamın saclarını oksamalar falan ama neyseki yavas yavas paylasımcı olmaya oglunun biricik ve tek aşkı oldugumu anlamaya basladı

ayy kaynanalar da olmasa kime gulcez dimi, bosver o seni cok bilmiş bilsin oleleri kıymetli oluyo inan bana

benimkide en küçük olduğu için böylee kız gibi bütüymüşler resmen ellerinde olsa evlendirmicekler ama ben bırakırmıyımm hahhh bende o göz varmı yanee
mesafeli olmak iyidirr cnm vallaa bilsin kıymetimi tabi napim böleyim bende

İyiyimmm kuzummm pazartesi sendromu Çok uykum varr, çok yorucu bi haftasonu geçirdim
Senden ne haberlerr kuzum?
Rüyalarını okudum, hayır olsun inşallah canımm.

Canımmmm canın mı sıkkın

yok tatlımm grip oldum fena şekildee onun etkisi var iyiyim ama genel olarak
sen nasılsın canımm ?

Hellöööööööööööööööööö

hoşgeldin fıstıgımmm

en dogrusunu yapıyosun, mesafe koymak lazım yüz göz olunmaya gelmiyo, her nekadar kocaman bir aile olabilmeyi cok istesek de malesef herkesle olmuyor işte

hoşgeldin fıstıgımmm

en dogrusunu yapıyosun, mesafe koymak lazım yüz göz olunmaya gelmiyo, her nekadar kocaman bir aile olabilmeyi cok istesek de malesef herkesle olmuyor işte

Hoşbuldummm kurabiyemmm Ohhh sevgiliciklee ne güzel haftasonu geçirmişsiniz, maşallahh tatlımm benimm:))

İyiyimmm kuzummm pazartesi sendromu Çok uykum varr, çok yorucu bi haftasonu geçirdim
Senden ne haberlerr kuzum?
Rüyalarını okudum, hayır olsun inşallah canımm.

Canımmmm canın mı sıkkın

çoookk daha iyi ol inşallah bende iyiyim canım hafta sonu sınavlarımı da atlatıım ohh burlardayım artık... bilmem ki kuzum ben aslında çok rüya görürüm ama bu anlattıklarımınn etkisinde kaldım hayır olur inşallah.. hayal dünyam o kadar geniş sürekli kafamda bişeyler düşünür dururum böyle olsa şööyle olsa umarım bigün hayal ettiğim herşey gerçek olur :))

İnşallah olur canımm benimm:) Bazen hayaller daha çok mutlu ediyor insanı aslında... Bende senin gibiyimm:)
Yazmışssın ya ben hayallerimle mutluyum diye işte aynen öyle:)

İnşallah olur canımm benimm:) Bazen hayaller daha çok mutlu ediyor insanı aslında... Bende senin gibiyimm:)
Yazmışssın ya ben hayallerimle mutluyum diye işte aynen öyle:)

hiç geriye dönüp arkana bakma artık canımm... ben yavaş yavaş topluyorum bana kalanları eşinin ailesi bölümünde bi konu okuudm çok etkilendim biz aslında şanslıyız biliyomusun ne durumda olanlar var annesi banası uğruna kendi yuvasını yıkanlar var tek sebep ailesinin istemeyişi... bi erkek en fazla ne kadar aielsine düşkün olabilir ki aklım almıyo... şanslıyız şanslıyız :)) ben hep kendi kendimi motive ediyorum valla:))

hayat devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…