ya ortam çok güzeldi bütün eski komşular bi aradaydık eskilerden konuştuk gülüştük falan çocukluğumuz birlikte geçti... birlikte çay kahve servisi yaptık onun cebine iki kere msj geldi sonra oda msj attı sanırım sonra bıraktı telefonunu ve bu bana sanki sevgilisi var diye düşündürdü.. zaten o da benim sevgilim var diye biliyo.. 2 yıl öncesine kadar birbirimizde cep nolarımız vardı sonra o da değiştirdi hattını bende .. o zmanlar bana bi msj atmıştı napıyosun diye bende iyiyim sen dedim rüyamda ikimizi gördüm evleniyoduk dedi bana bende aman ya demiştim bi kaç ay öncede ben onu iki kere rüyamda gördüm ikisindede evleniyoduk off bulmaca gibimm oldu çöz bakalımm :))
valla çok arkadaşcasınız ama bi o kdr da aranızda elektrik var gibi..ne bilim onun ikinizi birlkte evlenirken görmesi senin de aynı sekilde görmen bilinç altında bunun olabiliceğini gösterio gibi:))
ben sadece daha dün akşam birlkteydik bu gün yememiş içmemiş beni fceden eklemiş die düşünmesini istemediğim için hemen sen harekete geçme dedm..ama öle biri deil dersen sen ekle yaa baktm facede seni gördm ekliym dedm dersin muhabbete girersiniz belkimaslnda içinden ne yapmak geliosa yapman en güzeli hayatcm
ben en iyisi zamana bırakayım olacağı varsa olur ... hiç bişey yapmayayım ...sağol canım benimmm
en güzeli cnm bak hiç hesapta yokken aile ziyareti yapmıssınız..bu gibi seyler senin kontrolünde olmuo olamıo..olunca da zaten gerçekleşmio kendisinden gelişince daha güzel..hayırlısı dielm bekleyelmmo ekleme talebinde bulunursa görüşmek istediğini anlarsn eklemezsen iletişimi olmassa demekki görüştüğü biri olabilir yada o olmamalıymıs dersin kafanı yormassn..burda önemli olan seni yeniden bişilerin az da olsa heyecanlandırmıs tuhaf tebessümü yüzüne yerleştirmiş olması bence
yani hayat da artk potansiyel aşık olabilirr
Bencee olabilir hayatcımmm nilin de dediği gibi bundan sonra aşk olmayacak diye bişey yokkk, herkesi çatlatan cinstennn olacak hemdee.. ben kendim için de böyle düşünüyorumm kiiii bi an önceee aşık olmak istiorummmmAcı çekmekk ve biri için ağlamak istemiorumm, eğer ağlatacaksa biri beni mutluluktan ağlatsınnn
aynen enerjimizi bu yönde birleştirelim kuzu... AŞK AŞK AŞK... ama en güzelinden en özelinden...
ya çok seviyorum seniii:))
totemmmm yapıpp aşkı üzerimize çekelimmm hayatımmmm
bazen birilerinin gelmesi için gider birileri....
denedim yasadım gördüm onayladım
evet işte budur şu anki halimizin sözü...
çağla sen bizi kimlen aldatıyosun ya gelmiyon hiççç
patron tatilden dondu balımmm malummm bir haftalık kaybı tamamlamak icin habire cagırıyo ya da buraya gelio ondan yani
akşam da erken cıkıcaktım guya hayallerim suya dustu... hala toplantı yapmadık beklioruzzz ufff
aman bu saatten sonra toplantı mı olur insanın kafa dağılıyo artıkın..
aynen öleee bizim o taraftada kaza varmıs arkadasımın annesi aradı simdi.... yaaa iptal olur inşallah su toplantı :26:
Ne doğru bi söz kurabiyemmm yaaabazen birilerinin gelmesi için gider birileri....
denedim yasadım gördüm onayladım
veeeeeeeeee işte geldim nihaayeetttt
Ne doğru bi söz kurabiyemmm yaaa
Minniiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne doğru bi söz kurabiyemmm yaaa
veeeeeeeeee işte geldim nihaayeetttt
evet birebir yasadıgım icin ne kadar doğru oldugunu tes bile ettim balımmm
iyi pasta lafının üstüne gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?