'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla çok arkadaşcasınız ama bi o kdr da aranızda elektrik var gibi..ne bilim onun ikinizi birlkte evlenirken görmesi senin de aynı sekilde görmen bilinç altında bunun olabiliceğini gösterio gibi:))
ben sadece daha dün akşam birlkteydik bu gün yememiş içmemiş beni fceden eklemiş die düşünmesini istemediğim için hemen sen harekete geçme dedm..ama öle biri deil dersen sen ekle yaa baktm facede seni gördm ekliym dedm dersin muhabbete girersiniz belkim aslnda içinden ne yapmak geliosa yapman en güzeli hayatcm

ben en iyisi zamana bırakayım olacağı varsa olur ... hiç bişey yapmayayım ...sağol canım benimmm

ben en iyisi zamana bırakayım olacağı varsa olur ... hiç bişey yapmayayım ...sağol canım benimmm

en güzeli cnm bak hiç hesapta yokken aile ziyareti yapmıssınız..bu gibi seyler senin kontrolünde olmuo olamıo..olunca da zaten gerçekleşmio kendisinden gelişince daha güzel..hayırlısı dielm bekleyelmm o ekleme talebinde bulunursa görüşmek istediğini anlarsn eklemezsen iletişimi olmassa demekki görüştüğü biri olabilir yada o olmamalıymıs dersin kafanı yormassn..burda önemli olan seni yeniden bişilerin az da olsa heyecanlandırmıs tuhaf tebessümü yüzüne yerleştirmiş olması bence
yani hayat da artk potansiyel aşık olabilirr

ya çok seviyorum seniii:))

Bencee olabilir hayatcımmm nilin de dediği gibi bundan sonra aşk olmayacak diye bişey yokkk, herkesi çatlatan cinstennn olacak hemdee.. ben kendim için de böyle düşünüyorumm kiiii bi an önceee aşık olmak istiorummmm Acı çekmekk ve biri için ağlamak istemiorumm, eğer ağlatacaksa biri beni mutluluktan ağlatsınnn

Son düzenleme:

aynen enerjimizi bu yönde birleştirelim kuzu... AŞK AŞK AŞK... ama en güzelinden en özelinden...

evet işte budur şu anki halimizin sözü...

çağla sen bizi kimlen aldatıyosun ya gelmiyon hiççç

patron tatilden dondu balımmm malummm bir haftalık kaybı tamamlamak icin habire cagırıyo ya da buraya gelio ondan yani

akşam da erken cıkıcaktım guya hayallerim suya dustu... hala toplantı yapmadık beklioruzzz ufff

aman bu saatten sonra toplantı mı olur insanın kafa dağılıyo artıkın..

aynen öleee bizim o taraftada kaza varmıs arkadasımın annesi aradı simdi.... yaaa iptal olur inşallah su toplantı :26:

benim 15 dk sonra mesaim doluo kaçıyorum canın kalsın..

bu arada naz nerlerde hiç rastlamıyorum ona sonra berfin ...yağmur bi geliyo bi gidiyo gizemde öle bugün girdi ama yazmadan gitti
:26:

naz tasınıyodu canım ondan ugrayamıyo, giz işerinde giremio, berfin de yogun ... yagmur da oyle

ben de yarım saate cıkıcaaam yuppii toplantı iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…