'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nil harcadım sorunda bernandoyu
puanlu kahvaltılığı aldım

braunu alcam inş:) garantisi ne olcak.d

nil harcadım sorunda bernandoyu
puanlu kahvaltılığı aldım

braunu alcam inş:) garantisi ne olcak.d

güle güle kullan cnmmm
braunu alırsan da bişi olmucak benm aldığm gibi olcak..ya cekini harcar ucuza mal edersn garantiden vazgecersn yada pahalıya alırsn ama garantisi olur..
dacia reklamı gibi oldu..alırsn branun 2 soğan doğrarsn bi mercimek çorbası yaparsn hevesin kaçar:))

selam kızlar şirket bizi bugün 4 te bıraktı pek yazmaya fırsatım olmadı işler birikmişti cumada gidemediğim için

Bebeğimmm bende çok özledimmmmm Naptınız yerleşebildinizzz mi minnimmmm?

evet kuşum cok sukur yerlestiiik ya artık yasadıkca oturcak seyler kaldı yavas yavas artık onlarda duzene gırcek dıger yerde hıc kar olmuyo dıye dövünüyodum ya burda balkon bıle kar altında yaa nası mutluyum sabah sevgilicikle oynadık akşam arkadaşlarla oynadık kartepeye gıtmek ıstıyodum artık hevesim kaçtı Sen napoosun bebegııımmm atraksioon varmıı

nazım eve yerlesmene ve tekrar aramıza dönmene çok sevindm inanırmısın benimde hevesim kaçtı çok gitmek istyordum şubatın ortasında ama Heves işte

Nillim canım dün babam sayesnde eve varabldm yokus çıkıyordm ama aşırı kayıyodu bugnde yerler kar tuttu inişim rahat olcak derken babam indrdi iskeleye kazasız belasıız bu işin sonu ortepedsyende biter dlyodum rezillik şu şehrin hali şimdide vapurdayım

Bu elbseyi forumda blr kızın topikinde görmüştüm canım çok güzel hattaha bir kızın avatarı bu

Herkese günaydın kızlar güzel blr gün geçirelim

g ü n a y d ı n . . .
Günaydınnnnnnnnn hayatımmmm
Minnimmm benimm, siz tam olarak nerden nereye taşındınız çunkuuu ben o bolumu kaçırmışımm
Atrakksionn yapıccam ben size en kısa zamannda bittaannnecimmm Aşıııııııııııık oldummmm die yazıcamm burayaaaa

günaydin kizlar nasilsiniz?

Günaydın canımm, iyiyizz sen nasılsınn?

tşkler canım:) braunu alırım. yada caydanlık alırım aradan çıksın diye. malum benm çok eksiğim var. ne alsam bnm için + olur:)

Günaydınlarrrrr kızlar ben de geldim :) Kızlar bu İstanbul da yaşanmaz ya dün saat 5,30 da çıktık 9 da evdeydim ya şaka gibi (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…