'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence yokturrrrrr
iyi seyler mi hissediorm acaba..evt biraz erken belki bunu hissetmem için ama neden olmasn hayatcm..hakediosn..kısmetinde varsa sen bundan kaçamazsn kii bak gelip buldu seni belkide)
sende oşş geldin nilimm :))
ya ne bileyim boşu boşuna heveslenmek istemiyorum bi yanım erkeklere güven olmaz diyo bi yanımda garip bi şekilde mutlu...

sende oşş geldin nilimm :))
ya ne bileyim boşu boşuna heveslenmek istemiyorum bi yanım erkeklere güven olmaz diyo bi yanımda garip bi şekilde mutlu...

garip bi şekilde mutlu olman çok iyi ama..aşk acısı hastalıksa senin semptomlar iyiye gidio demktir...iyileşiceksinnnnn
ve bu çok uzak bi zman da deilll...
senin ne yaşadığını iyi anlıorm benm de ortaokul arkdaşmn evine gitmiştik öle o da bana aşıktı bende ona ama aramızda bişi olmadı ben istememiştm yıllar sonra ailecek otrumaya gitmiş olmak değişik bi histi

dün kendime bi ayakkabı daha aldm kızlarrrr:)))
33tl tuttu personel indirmiyle süper dimi...i love Bershkaaa
tayt bizim mağazadan 16 tl:)) cüzdanmla aynı desen oldularr

Son düzenleme:

kuzum senin hislerin hakkaten çok kuvvetli ya .. evet bildin sanırım artık iileşiyorumm :))

kuzum senin hislerin hakkaten çok kuvvetli ya .. evet bildin sanırım artık iileşiyorumm :))

İnanmıorum yaaa bi de Bershkaaaa
Nilimmm zevklerimizz çok uyuyo bebeğimm

aman nazar değmesin... ya mutlu olalım tabiii şu üç günlük dünyada üzül üzül nereye kadar hemde hiç değmeyecek insanalraaa boşverr salla gitsinn
Salladımmm kuzumm artık gerçek insanlara gerçekk aşk beslemek istiorummm, yalan insanlardan yoruldummmm

ayy çok mersi şeker leoparı deilde bu yılan desenini çok yakıştırdm kendimeee
bu ara bi animal tutkusu var ama çözemedm
bide su trençkotu aldm 40 tlye geldi bana:))

niloş güle güle kullan canım ayakabbı çok hoşuma gitti taytta güzelde ben hiç tayt giymiyorumm

saol tatlm
pantolonlarda baya bi düşmüştü 3 tane kot aldm kendime 16tl tanesi
bende çok giymezdm önceden ama mağazada kıyafetlerimiz tayt hep ve giymek zorundayız deri personel taytlarımı bile severek giyiyorm smdi alıştm zamanla

kızlar size iki seçenek sunuyıorum faceden arkadaşlık isteği göndereyim mi yoksa kendi kendime gelin güvey ollmayı bırakıp oturayım mı k...mın üstüneee

kızlar size iki seçenek sunuyıorum faceden arkadaşlık isteği göndereyim mi yoksa kendi kendime gelin güvey ollmayı bırakıp oturayım mı k...mın üstüneee

cnm bence sen gönderme hemen ilk etapta..öncelkle nasıldı ortam?? yani sana nasıl davrandı..belki o bi harekete geçicek hem daha güzel olmazmı:)

cnm bence sen gönderme hemen ilk etapta..öncelkle nasıldı ortam?? yani sana nasıl davrandı..belki o bi harekete geçicek hem daha güzel olmazmı:)

ya ortam çok güzeldi bütün eski komşular bi aradaydık eskilerden konuştuk gülüştük falan çocukluğumuz birlikte geçti... birlikte çay kahve servisi yaptık onun cebine iki kere msj geldi sonra oda msj attı sanırım sonra bıraktı telefonunu ve bu bana sanki sevgilisi var diye düşündürdü.. zaten o da benim sevgilim var diye biliyo.. 2 yıl öncesine kadar birbirimizde cep nolarımız vardı sonra o da değiştirdi hattını bende .. o zmanlar bana bi msj atmıştı napıyosun diye bende iyiyim sen dedim rüyamda ikimizi gördüm evleniyoduk dedi bana bende aman ya demiştim bi kaç ay öncede ben onu iki kere rüyamda gördüm ikisindede evleniyoduk off bulmaca gibimm oldu çöz bakalımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…