- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Daha da heyecanlandım smdi kuzummm yaaaa
deliii
sen neler yapıyosun ne var ne yok .. kuzu
Bombaaa gibiyimm bombaaaaaaa
Mutluyum Allahıma şükürler olsun kuzummm
belki onun sevgilisi vardır
sende oşş geldin nilimm :))bence yokturrrrrr
iyi seyler mi hissediorm acaba..evt biraz erken belki bunu hissetmem için ama neden olmasn hayatcm..hakediosn..kısmetinde varsa sen bundan kaçamazsn kii bak gelip buldu seni belkide)
sende oşş geldin nilimm :))
ya ne bileyim boşu boşuna heveslenmek istemiyorum bi yanım erkeklere güven olmaz diyo bi yanımda garip bi şekilde mutlu...
oşşş geldinnn
garip bi şekilde mutlu olman çok iyi ama..aşk acısı hastalıksa senin semptomlar iyiye gidio demktir...iyileşiceksinnnnn
ve bu çok uzak bi zman da deilll...
senin ne yaşadığını iyi anlıorm benm de ortaokul arkdaşmn evine gitmiştik öle o da bana aşıktı bende ona ama aramızda bişi olmadı ben istememiştm yıllar sonra ailecek otrumaya gitmiş olmak değişik bi histi
garip bi şekilde mutlu olman çok iyi ama..aşk acısı hastalıksa senin semptomlar iyiye gidio demktir...iyileşiceksinnnnn
ve bu çok uzak bi zman da deilll...
senin ne yaşadığını iyi anlıorm benm de ortaokul arkdaşmn evine gitmiştik öle o da bana aşıktı bende ona ama aramızda bişi olmadı ben istememiştm yıllar sonra ailecek otrumaya gitmiş olmak değişik bi histi
İnanmıorum yaaa bi de Bershkaaaadün kendime bi ayakkabı daha aldm kızlarrrr:)))
33tl personel indirmiyle süper dimi...i love Bershkaaa
tayt bizim mağazadan 16 tl:)) cüzdanmla aynı desen oldularr
Eki Görüntüle 336073 Eki Görüntüle 336074 Eki Görüntüle 336075
Salladımmm kuzumm artık gerçek insanlara gerçekk aşk beslemek istiorummm, yalan insanlardan yoruldummmm
aman nazar değmesin... ya mutlu olalım tabiii şu üç günlük dünyada üzül üzül nereye kadar hemde hiç değmeyecek insanalraaa boşverr salla gitsinn
niloş güle güle kullan canım ayakabbı çok hoşuma gitti taytta güzelde ben hiç tayt giymiyorumm
kızlar size iki seçenek sunuyıorum faceden arkadaşlık isteği göndereyim mi yoksa kendi kendime gelin güvey ollmayı bırakıp oturayım mı k...mın üstüneee
cnm bence sen gönderme hemen ilk etapta..öncelkle nasıldı ortam?? yani sana nasıl davrandı..belki o bi harekete geçicekhem daha güzel olmazmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?