'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay süpersin çok yaşa emi ondan bizde istiyoruz... ama malesef ikimizin soyundada mısırlı çıkmıyo ne kadar zorlasak da

hayırlısı olsun inşallah canım... çok beklemezsiniz umarım.. çok zor beklemek

maalesef kuzum ya
napalım kısme böyleymiş
her şerde vardır bir hayır ..
benimki geçen sene geldi askerden yani bir senedir çalışıyor
maddi yükümlülüklerden ötürü rtelemek zorunda kaldık
zaman elbet geçiyor tatlım
valla ne ara 24 oldum bilmiyorum
her şey iyilikle güzellikle geçsinde gerisi boş
sen kaç yaşındasın tatlım necisin ne haldesin sen analt bakem

İyi haftalarrr bebişleriiiiiiiiiimmmmmm, günaydınnn hepinizeeee

[video=youtube;taHckniT2sA]http://www.youtube.com/watch?v=taHckniT2sA&feature=fvst[/video]

günaydın kızlar.. dün noldu biliyomusunuz akşam lise aşkımın evine misafirliğe gittik... yani aslında aynı mahallede büyüdük çocukluk arkadaşıyız lisedede o bana seni seviyorum falan dedi ben ne evet ne hayır dedim öle kapandı gitti konu.. dünde yine eski mahalleden komşularımıza gittik misafirliğe akşamda bütün eski komşular toplanıp onlara gittik nası değişmiş askerliğini yapıp gelmiş falan ve işin tuhafı benim ex kişiden ayrılmadan önce onu iki kere rüyamda gördüm evleniyoduk ve uyanınca off ne biçim rüyaydı falan dedim o benim hala sevgilim var zannediyo tabi.. ne bileyim işte eski günler..

ben de nisan da 24 oluyorum

benim okul yüzünden bekledik biz... yazın bitti okulum sonra da iş bulup çeyiz işlerine girmem gerekiyordu, aşkım da ev aldı onu borcu derken biz de bekliyoruz işte

ben editörüm bir yayınevinde, nişanlım da deniz subayı..

vardır bir hayır diyip beklemekteyiz biz de tatlım işte öyle hayırlısı

bir gün gelecek bir gün kalacak nasılsa... :123:

bu arada herkeslere günaydııııııııııııınnnn karları eze eze azimle geldim işe

günaydınn ii haftalar kızlarr
Sağ ol bebikkk napıosunnn?

Hayırr olsun inşallah canım bu bi işaret olabilir miiiiiii

Sağ ol bebikkk napıosunnn?

Hayırr olsun inşallah canım bu bi işaret olabilir miiiiiii

napıyım canm daha düzelemediim iyileşmeye çalışıyorum sen nasılsın??
kar süper tam şirketin önü buralara kartpostallık gibi yaaaaaaa şimdi kardanadam yapıyorlar ama ben çıkamıyorum pofffffff

Hayatttt yemin ederimmm ben çok heycanlandımmmm
Hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanemmmm

SAĞOL KUZUMMM ya ama düşünüyorum da bi daha kimbilir ne zaman karşılaşıcaz belki onunda bi sevgilisi var ve en önemlisi benim sevgilim var diye biliyo zor bu iş zorrr..

SAĞOL KUZUMMM ya ama düşünüyorum da bi daha kimbilir ne zaman karşılaşıcaz belki onunda bi sevgilisi var ve en önemlisi benim sevgilim var diye biliyo zor bu iş zorrr..

O annesine sordurur konu komşu da söyler kuzum bittiğinii kara haber tez yayılır derler yaa aynen öylee :)) Çabuk yayılmıştır ayrıldığınız merak etmee
Hem o senin kısmetinse eğer mutlaka bir yerlerde karşılaşırsınız, bir şeyler sebep olur

canım biz eski mahalleden komşuyuz yani onlarda bizde o mahalleden taşındık kii... onun annesi yok zatenn dün akşam hep o yaptı servisi tabi bende yardım ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…