- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hayirlisi olsun cnm nice güzel kahvaltilar yaparsiniz insallahevimisterden de mi kahvalti takimi alican?
evet yola devam ama ne bilm kötü kötü rüyalar gördüm rabbim hayırlara çıkarsın...
simdi gülüceksiniz belki ama
renkli silikon muffin formu aldim kizlar cok güzellerrrrrturkuaz, pembe, ve sari renklerinde
bende bendeeee:):):)
hamdolsun iyim diyelim. çğla bişey sorcam. aslında sanada diğer arkdaşlara ne düşünüyosunuz die.
malum meumurlugu nekdar istediğimi biliyorsunuz. mayıs gibi işten çıkayım diyorum. kpss için.. hergn düzenli evden çıkıp kütüphaneye gidip orda çalışcam die düşünüyorum. şuanda çalışıyorum. hani tam pekişsin die. ama olurda ALLAH korusun yerleşemezsem işimde elimden gidicek napim sizce
ay ne güzel askinla beraber almissinizamin canım merak etmee arada olur öyle illaki önemseme onları sen
güle güle kullan ben de tuzluk almıstım aşkımla beraber almıstık hatta supermanli diye
clark kent im benim
valla canım cok zor bir karar ya... inan kpss olaylarını hiç bilmiyorum, eger iş bulmanın zor oldugu bir bolgedeysen ya da bulamam heralde böle iş bidaha diosan cıkma derim.. :44:
kız okdar kahvaltı takımını nereye koycam
ordanda makarna tenceresi kalpli tava çaydanlık bide braunu blendırını alcam
nazım eve yerlesmene ve tekrar aramıza dönmene çok sevindm inanırmısın benimde hevesim kaçtı çok gitmek istyordum şubatın ortasında ama Heves işte
Minnimmm benimm, siz tam olarak nerden nereye taşındınız çunkuuu ben o bolumu kaçırmışımm
Atrakksionn yapıccam ben size en kısa zamannda bittaannnecimmmAşıııııııııııık oldummmm die yazıcamm burayaaaa
pastaam inşşş şimdilik sıkıntı yok sukur olmasında
pastam yeni evinizde güle güle oturunnnn
Çokk sinirliyimmmmmmmmmmmmm
Çokk sinirliyimmmmmmmmmmmmm
hayrola ortak :))
nolduuu kusuuummmm hayırdır inşş
İnsanınn gerizekalı çalışma arkadaşlarının olması çok zor ortağımm!
yaa ben karşıt incelemeyle uğrasıorumm gerizekalı calısma arkadasımm 10 dk.da bir pelin çekler nolduu dioo en sonunda cinlerim tepeme cıktı. Primleri mi yapayım tutanağı mı hazırlıyım yoksa çeklere mı bakayım sen karar ver dedimm sustu salak
yok yok ben çıkıcam..işsiz kalcağımı bilsemde çıkıcam. babam baksın bana artık napim
ay ne güzel askinla beraber almissinizsende güle güle kullan
pastaam inşşş şimdilik sıkıntı yok sukur olmasında
ben geldimmmmm özledimm burayıı yaa giremedimm kaç gündürrr:18:
kızlarr dün rüyamda bebeğimm oluyodu yaa resmen doğum yaptımm kanlı bi şekilde cıkardılarr göbek bağını kesiodularr
ne demek bilemedim vallaa :26:
nasıl herkess iyimii ?
babacıklar iyiki var zaten
teşekkür ederim canım
olmaz pastam merak etmeee iyi enerjilerini yayıyosundur sen heryana
hoşgeldin canımm, bence doğum yapmak iyi bişeydir ya kötü bir anlamı olcağını sanmam hayrolsun
ben geldimmmmm özledimm burayıı yaa giremedimm kaç gündürrr:18:
kızlarr dün rüyamda bebeğimm oluyodu yaa resmen doğum yaptımm kanlı bi şekilde cıkardılarr göbek bağını kesiodularr
ne demek bilemedim vallaa :26:
nasıl herkess iyimii ?
hayrolsun inşallah ben hergece birsürü rüya görüyorum artık umursamıyorum ne anlama gelir diye ama gece gördüğüm fenaydı çok etkisinde kaldım.. hayırlara çıksın.. :))
hmm:26: hayırr olsun inş bakalımmm yaa
kaynanacık geldi 3 gündür maraştan benimdee kafam allak bullaakk
aileler arasındaa uçurummlar varr kültürr farkı varrr ben aşamıyoruımm benim annem gencecik meselaaa ama ben ananemm yaşındaki kadınaa annee diyorummmçookk tuhafıma gidiyoo ya ben nsıl davranıyımm nasıl alışcamm bu durumaa bilemedimm :26:
ben anne demiyorum valla, daha diyemedim yani bişey... tuhafıma gidiyor benim zaten bi annem var yani diyemem baskasına anne falan
kültür farkı bizde de var ailem karsı taraftan hiç haz etmiyor, annemle kayınvalidem iki ayrı ucurum yani ama napalım, mesafe koy arana canım, ben öle yapmaya calısıyıorum, kendisi arar sorar mesela ama ben hiç aramam onu... ama su son iki hafta iki kere gittim işte o da napıyım hediye almıs borek dolma falan yapmıs iste ayıp olmasın diye havada soguktu, iki de bir kızım diye sarılmalar falan...
yapmacık gelio banadaha da uzun sure gitmem vıcık vıcık olmaya hiç gerek yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?