'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

açık adres ver açık adress 10 dkkaya yolluyorum adamları kıyamam kız canını sıkmana balım beniiimm

Çağğlaaamm ilk basta olmadımı olmuo senın ıcınde benımde huyum olee ılk sevmedıysem ısterse amuda kalkıp ayaklarıyla kus tuttsun ı ıhhhh sevmem sevememm ama bı sevdımıde vazgecmem cok zor olur aileler arası ucurum cıdden sorun cıkarıyoo yaa cevremde cok gordum malesef cok sukur bızde ole bı durum yok "ıkı kahraman anne" bizimkiler tek baslarına 2 cocuk yetiştiren ıkısınede ölürüümm beeen

haklısın gizcim.. haftasonu gittim işte ben de normalde onu da yapmazdım ama gecen hafta ve ondan onceki hafta hep onlardaydım, ona belli etmiyorum zaten bu durumu.. uzun sure evlerine gitmem artık ama arada aramayı dusunuyorum zaten dedigin gibi ilerde bişey olursa kullanır bana karsı ben aradım o aramadı diye kötü gelin olan ben olurum...

aslında kadına baksan ay ne kadar iyi, gelinini ne kadar seviyo dersin biliyomusun ki herkes öle diyo ama nedense ben bi turlu o seyi alamıyorum artık demek ki bende bastan birşeyler olmayınca olmuyor ya da gercekten içinden gelmiyor ve ben de bunu hissediyorum...

hep bastan niye yapmadı şimdi niye böle yapıyo soruları takılıyo aklıma...

valla sana zararı dokunmıcak bir tipse sorun olmaz canım anneni biliyorum az çok, benim anneme çok benziyor karekteri

eer kayınvalidem böle her seye eyvallah diyen sakin munis kendi halinde bir kadın olsaydı annemle de iyi anlasırlardı

oooo kaynana muhabbetlerine de girilmiş ... benim ex kayınvalidede nasıl sessizdi görseniz ağzı var dili yoktu ama meğer içinde bi canavar gizliyomuş oğlunun akılını çeldi o da annesine acayip düşkündü ee sonuç ortada işte.. bi erkek annesini sevip sayacak tamam ama kuzu gibi ona bağlı olmayacak bunu bilir bunu sölerim ben yoksa eşini çok eziyoo..

benimkinin annesi çok sakin herşeye eyvallah diyen bir tip o yüzden annem o kadını çok sevcek gibi geliyor bana, çağlam bizim annelerimiz çok baskın karakter oldukları için çocuklarına hoşlanmıcakları bir davranış olduğunda hemen olaya müdahale ediyorlar.

baştan farkında değildi birşeylerin nasıl davrancağnı bilmiyordu diye uzar gider konu kadın çark etti oğlunu kaybediceğini düşündü yada canım sende bir annenin kuzususun seni neden üzsün ki kötü biri olsa öyle bir evlat yetiştiremezdi, içimden bir ses pişmanlık yaşadığını utandığını sölüyor

sende ara canım arada sırada onu dikkate aldığını görsün annene sölemede ara da sor hatırını kadının ilerde demesin gelini ben aradım oğlum ama senin gönlünü verdiğin beni saymıyo

aynen canım benim annem de biraz paylaşamamazlık da var bide

ayy inşallah öyle olsun gizoşum yaaa oğlunu bu kadar çok sevdiğim kişiyi sevebilmeyi gerçekten çok istiyorum, sonucta aile oluyoruz yüzyüze bakıcaz ve dedigin gibi asla arkamdan kötü konuşmasını istemem...

hakkını da yiyemem, 3 tane oğlu var üçü de birbirinden üstün hani pırlanta gibi derler ya aynen öyleler... ayarı tutturmak önemli işte arada bir aramak gerek ama çok da ipin ucunu kacırmamam lazım

canım kırk yılda birde olsa ara ipin ucu sen müsade etmeden kaçmaz kadına şans tanı cahilik etmiş belli belkide oğlunu paylaşmak istemedi, ama emin ol seni ve aileni şimdi daha iyi tanıdı tavrınızı öğrendi o yüzden sana üzüldüğün zamanlardaki gibi davranmıcaktır sen ona laf verme yeter yoksa git otur ara sor halini hatrını tabi herşeyi anlat demiyorum ama, bak benim bir arkadaşım var beyaz eşyayı alırken evi tutarken bile sormadı kaynanasına kadın üzülmüş ama belli etmemiş sen sor muhakak alıcağın eşyalarda sor deki bunu alıyorum ama mantıklımı siz nasıl kullanıyorsunuz de hoşuna gitsin en azından.

canım çoğu kaynanana konuşuyor nedenmi iyide olsan kötüde olsan ondan üstün olsanda çekemiyor farklılıklar gözüne batıyor anlayamıyor ufacık birşeyi bile arkadaş çevresiyle paylaşırken büyütüyor yüzüne gülüyor arkandan atıyor, sana gülse sende gülcen tabi ama laf vermicen kadına ilerde çok ilerde herşeyini anlatırsın güvendiğinde canım zaten çalışan insansın kırk yılda bir görüşcen oda var

bende ona guveniyorum zaten gizoşum hani calıscam cok muhatabım olmaz diye...

soruyorum balım ya muhabbetlerimizi gorsen zaten demezsin bunlar haz etmiyo birbirinden diye asla, o sarılır gelir ben de sarılırım yanlarında guler yuzluyumdur saygımdan guleryuzumden taviz vermem, esya meselelerini de konusyoruz mesela blender mı alsak mutfak robotumu diye dusunuyoduk benimkiyle hepberaber yemekteyken de konustuk annesine ve teyzesine sordum akıl alır gibi, memnunmusunuz nasıl iyi mi ne kullanıyosunuz falan diye, hoşlarına da gitti ... düğün tarihini falan da konustuk mesela...

hernekadar sevmesem de yapmam gerekenleri yapmaya calısıyorum, aslında sevmeye de calısıyıroum

dedigin gibi ben pişman oldu diye düşüneyim değil mi en güzeli o, ne oldugunu zaten illa belli eder... ben de can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilim iyi olalım da o bana yeter...

hayatcım ne konusu actın :44:

canım vallla süpersin cidden hem temkinlisin hemde sevebilirsin blendırı sorman bile onları taktığını gösterir mutlu olmuşlardır bence

bence yapman gereknleri yap ki canım sevdiğin insana bak bu kız bize böyle yaptı bir suratı gülmüyor demesinler onlar kötü olsa bile öle davransa bile inadınla iyi ol bence seni yıpratmalarına izin verme ben inanıyorum ki içimden gelende bu o kadın pişman oldu çok eminim

herşey güzel olcak burda hep içimden geçenleri sölüyorum sakın karamsar olma yeter senin için çok güzel şeler olcak canım benim bak görcen

kızlar saat 4:15 te paydosuz ama 4 te çıkmam lazım yoksa 2 saat vapur beklicem çıkıp kabataşa koşacağım inşallah yetişirim vapuruma

ben dıyorummm ne bılı m sözden sonra hep anne dedimm ama ananeemm yasında ya of babası dedem yasında falan
ıstee boyle oluyo sevgılıykenn bız mutluyuzz gerısı bos dememk lazım aslında aıleleer dee cooook önemlıymıs valla varya onu anladım
yınede beterın beterı varr yınede mutluyuzz bakalımm pek sevıolar benı bende sevmeye alısmaya bakıyormm napimm

ay gizoşum benim yaaa valla ağzından bal damlıyoooo inşallah öyle olur, ben kimseyle bir sorunum olsun istemiyorum zaten... haftasonu annem arkadaslarını ve teyzemleri davet edicekmiş, hiç istemiyorum ama kayınvalideni de cagıralım kulagına gider biz ayıp etmiş oluruz büyüklük biz de kalsın dedi...

inşallah güzel geçer, belki bi mucize olur da annemi de yumusatır yaa :26:

Son düzenleme:
çeviri yapıyorummm ballı lokmaammm

sen nasılsınnn napıyosunn niye hısımla cıktın bakimm

Kolayy gelsinnn bittanemmmmeee
İyiyimm bebeğimm felakett soğuk bi hava var eve kapandım Bugün sinirlendimm iş arkadasıma da ondann hemen cıktımm ona inat çekleri bitirdimm tam 11 den akşam 6 bucuğa kadar onlarla uğraştım, şaşı oldum sandım bi ara

saol tatlımmmm

evet ya çok ama çokkk soğukkk, dondurucu bir soguk var resmen... en güzeli sıcacık yatak

ayy anlıyrm seni tatlımmm ben de durmadan sinir oluyorum ofisteki tiplere... birtanesi de en yakın arkadasım hatta işe girmeme vesile olan kişi...

meğer iş arkadası olmak ne zormus en yakın arkadasınla... bazen çok takışıyorz, soyledigi seyi unutuyo

bugun az kalsın onun yüzünden bir kriz cıkıyordu ki son anda ben engelledim....

ajanslardan biri yanlıs mail gondermiş, tutturdu illa agzına geleni say yoksa bunlar bizi hafife alır diye, ne gerek varki sonra ben kotu olucam karsı tarafla ki bu ajans piyasanın yarısından fazlasını elinde tutuyo... toplantıda patrona danısmadan bişe demeyelim die zor ikna ettim... illa konuscaksın die üstüme geldi zıtlaştık... biraz da sen daha dun geldin işimi bana ogretme havalarına girdi...

ama patron aynen benim dusundugum gibi dusununce de, gıkını cıkarmadı ve sonrasında hiçbirşey olmamıs gibi davrandı

ben de uzatmadım... cevabını almıs oldu zaten ama işte en yakın arkadasım yüzyüze bakıyoruz gercekten cok zormus :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…