saol tatlımmmm
evet ya çok ama çokkk soğukkk, dondurucu bir soguk var resmen... en güzeli sıcacık yatak
ayy anlıyrm seni tatlımmm ben de durmadan sinir oluyorum ofisteki tiplere... birtanesi de en yakın arkadasım hatta işe girmeme vesile olan kişi...
meğer iş arkadası olmak ne zormus en yakın arkadasınla... bazen çok takışıyorz, soyledigi seyi unutuyo
bugun az kalsın onun yüzünden bir kriz cıkıyordu ki son anda ben engelledim....
ajanslardan biri yanlıs mail gondermiş, tutturdu illa agzına geleni say yoksa bunlar bizi hafife alır diye, ne gerek varki sonra ben kotu olucam karsı tarafla ki bu ajans piyasanın yarısından fazlasını elinde tutuyo... toplantıda patrona danısmadan bişe demeyelim die zor ikna ettim... illa konuscaksın die üstüme geldi zıtlaştık... biraz da sen daha dun geldin işimi bana ogretme havalarına girdi...
ama patron aynen benim dusundugum gibi dusununce de, gıkını cıkarmadı ve sonrasında hiçbirşey olmamıs gibi davrandı
ben de uzatmadım... cevabını almıs oldu zaten ama işte en yakın arkadasım yüzyüze bakıyoruz gercekten cok zormus :26:
kurabiyemmm her yerde var o tipler malesef kii
En yakın arkadasınla calısmak eminimki çok zordurr, ben ole bişey yaşamam umarımm zaten sinirli biriyim arkadasıma da bagırırım o anda tum dostluk biter, dışarda kaprislerimi çekiolarda işyerinde çekmezlerdi
Allah kolaylık versin bitanemmm sanaa
amin canım sağol...
öle oluyor işte iş ortamında çekmek zor... hakkımızda hayırlısı artık... bakalım zaman ne gösterir, çok daha iyi bir iş bulup giderim umarım ne biliyim ya da o gider... ya da beraber olmamız böle hayırlıysa böle devam eder...
öle dua ediyorum
g ü n a y d ı n
Günaydınnnnnnn hayaaatttıımmmmmmmmmmm
Hepinizeee güzelll günlerrr bitanelerimm
günaydın ortağım gündüz bekçisi olduk valla..
Bizeee herşey yakışırr ortağımmmm
Napıııoooosunnn bakiiiim fıstığımmm?
napiyim yine sabahın köründe geldim işe oturdum nete masa başı çalışmakda sıkıcı geliyo bazen.. dünde sıkıntıdan bi topik açtım "bi gün gelecek gelin olacklar " diye ama kimse gelmedi herkesin evleneceği tarih kesin sankim ben gibi yok hiçç(
Eeeee beeennn ikimizz ortağız yaa kuzumm du geliom oo topiğee deee
yok ki kimse bi nadia var...
tanışırzzz kaynaşırız çoğalırızz kuzucummm
okeytooo :82::82:
pelin bir derdim var topiğnde yaşadıklarımız diye bi konu orayı okusana bi.... bana iyi geldi moral verdi
çok ciddi uzun süreli ilişkilerinden ayrıldıktan sonra mutluluğu aşkı yakalayan ne çok insan varmışş :)) sevindimm ...
Hoşgeldinn Berfinnn:)s.a kızlar:) karlı günler:)
bnm bi bilgim yoksa aşağıdaki linke bakarmısınız rica etsem
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/501349-braun-blender.html
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?