'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kurabiyemmm her yerde var o tipler malesef kii
En yakın arkadasınla calısmak eminimki çok zordurr, ben ole bişey yaşamam umarımm zaten sinirli biriyim arkadasıma da bagırırım o anda tum dostluk biter, dışarda kaprislerimi çekiolarda işyerinde çekmezlerdi
Allah kolaylık versin bitanemmm sanaa

amin canım sağol...

öle oluyor işte iş ortamında çekmek zor... hakkımızda hayırlısı artık... bakalım zaman ne gösterir, çok daha iyi bir iş bulup giderim umarım ne biliyim ya da o gider... ya da beraber olmamız böle hayırlıysa böle devam eder...

öle dua ediyorum

Benimm de dualarım seninle kurabişimmm, umarım arkadaslığınız zedelenmeden yurutebilirsiniz iş ilişkinizi deee

Bizeee herşey yakışırr ortağımmmm
Napıııoooosunnn bakiiiim fıstığımmm?

napiyim yine sabahın köründe geldim işe oturdum nete masa başı çalışmakda sıkıcı geliyo bazen.. dünde sıkıntıdan bi topik açtım "bi gün gelecek gelin olacklar " diye ama kimse gelmedi herkesin evleneceği tarih kesin sankim ben gibi yok hiçç (

Eeeee beeennn ikimizz ortağız yaa kuzumm du geliom oo topiğee deee

pelin bir derdim var topiğnde yaşadıklarımız diye bi konu orayı okusana bi.... bana iyi geldi moral verdi

çok ciddi uzun süreli ilişkilerinden ayrıldıktan sonra mutluluğu aşkı yakalayan ne çok insan varmışş :)) sevindimm ...

çok ciddi uzun süreli ilişkilerinden ayrıldıktan sonra mutluluğu aşkı yakalayan ne çok insan varmışş :)) sevindimm ...

Elbettekii guzel gunler gorucezzz ortağımm, bizi 1 tek kişi mutlu etmedii edemez deeee dahaa biz mutluluktan sarhoş olucazzz

Ki ben yavaş yavaş sinyal alıyorum kendimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…