'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evde bir bardak kahveyle pencerenin karsısında uzanılması gereken bir günde çalışmaya çalışıyoruz pelinimmm

sen napıyosunnnnn bakalımm
Biii annn o anı yaşıosun sandımmm kurabiyemmm Bu nasıı bi tasvirr
Yerimm seniiiiii:76:
Çokk iyiyimmmmm güzel şeyler hissediorum bugune dair balımmm

iyiyim canm sen nasılsın?aşkım işe geldi bana bir kitap getirdi gitti onu gördümm iyi oldum birde şu öksürüğüm geçse gece uyutmadı yne

Hayırlısı olsun bitanem, bi kapı kapanır bi kapı açılır derler.. :)
Umutsuzz olmaya gerek yok hiç:)

Biii annn o anı yaşıosun sandımmm kurabiyemmm Bu nasıı bi tasvirr
Yerimm seniiiiii:76:
Çokk iyiyimmmmm güzel şeyler hissediorum bugune dair balımmm

haftada en az 3 kitap bitirince bir zaman böyle konusmaya baslıyosun pelinim yakında yalan dunyadaki yönetmene benziycem diye korkuyorum, öle şiirsel bir ses tonu, histerik bakışlar falan

ben de seni yerimmmm nedir bakalım bu güzel hislerin sebebi

Ben galiba aşık oluyorum

foto koydum albüme ee

Tamam kuzummm bakıorumm hemennn

doğru canm
hayırdır kime ne zaman asık oldun yaff

kızlar günaydın herkese istanbulda kar var olmasına ama inanın cumartesinden beri elime kar almadım hiç mutlu değil yağmasından cumartesi pazar durdu yağmadı pazartesinden beri yağıyo ben evde olup manzara izlemeyi denize bakmayı isterdim ama yapamıyorum mutlu değilim enerjimi emdi kar sabah gittiğim yollardaki kar kalınlığı şok etti bide okullar tatil çocuklar gece kızaklarıyla laylon poşetlerle kayıyolar her zaman kullandığım yol buz pisti gibiydi çok zor valilik hiçbiryeri tatil etmiyor maksat istanbul kazandı desinler ama kazanmadık kaybettik, soğuktan donuyorum vapurlarda yıldım 3 günde şu şehirden soğudum trafiğe kalmadım ama istanbulda çalışmanının zorluklarını yaşıyorum 2 sene öncesine kadar kabataşta denize nazır ofisteyken herşey günlük güneşlikti genel müdürlüğe geçince daha çok yol katetmeye başladım ve artık yoruluyorum gerçekten çok hayıflandım ama buraya yazmam yine rahatlatttı beni

şirkete gelemeyen yolda mahsur kalıp 5 saatir soğuktan donan arkadaşlarım var çok kötü durumdayız ulaşamadılar şikete evlerinede ulşamadılar allah yollarda olan insan hayvan bütün canlılara yardımcı olsun içleri ısınsın inşallah

Heycannlanndım tam olarakk şuannn

bende heyecanlandım adına balımm anlatsana ne işş meraktan catladık

amin gizoşummmm ben de sabah cok rahat geldim hiç trafik yoktu ama otobusler cok kalabalıktı zor bindim...

her yer bole acık degilmiş ama, yemek yapan ablalarımız gelemedi, baska departmanlarda da gelemeyenler varmıs...

bugun yemek işi nolcak onu hiç bilmiyorum zaten Allah yardım etsin dısarda olanlara inşallah korusun hepsini....

gizemcim canım merhaba allah kolaylık versin istanbulda yaşamak zor kışın istanbulda yaşamak daha da zor anlaşılan..

bir serçe cama vurdu ve kapının önüne düştü ters döndü çırpındı çırpındı onu izledim içimden iç gitti her yer kar dondu belki de diye bir bağırdım satış temsilcimize alın bunu yaşar belki diye güldüler aama gitti aldı soktuk içeri ve tam 1 saat oldu petegin yanına koyduk şimdi içerde tepemizde ucuyor düşüyor dengesi yok tırsıyorum ama iyi olsun o yaa hayat verdim ona ben

ah canım benim yaa kıyamam ona bennnnn cok iyi yapmıssın yagmurcum... Allah yardım etsin dısarda olan hayvancıklara da

pelin fotolarının hepsine baktım gerçekten hiç abartısız söylüyorum çoookkk güzelsin... masum duru bi yüzün var çok tatlısın yaaa.. :))

o hıyar seni nası bıraktı nası bilemedi kıymetini şaştım kaldım..

ama sen daha iyilerine en iyilerine layıksın canommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…