Kurabişimmm hoşgeldinnn günaydınnn
gönaydınnnnnnnnnn
gönaydınnnnnnnnnn
Hoşşgeldin bebikkkk
Çıtırr pane harçlarımm napıoosunuz bakiiim?
Hoşşgeldin bebikkkk
Çıtırr pane harçlarımm napıoosunuz bakiiim?
hoşbuldukk balımmm
günaydın tatlım
Biii annn o anı yaşıosun sandımmm kurabiyemmmevde bir bardak kahveyle pencerenin karsısında uzanılması gereken bir günde çalışmaya çalışıyoruz pelinimmm
sen napıyosunnnnn bakalımm
iyiyim canm sen nasılsın?aşkım işe geldi bana bir kitap getirdi gitti onu gördümm iyi oldum birde şu öksürüğüm geçse gece uyutmadı yne
Biii annn o anı yaşıosun sandımmm kurabiyemmmBu nasıı bi tasvirr
Yerimm seniiiiii:76:
Çokk iyiyimmmmm güzel şeyler hissediorum bugune dair balımmm
haftada en az 3 kitap bitirince bir zaman böyle konusmaya baslıyosun pelinim yakında yalan dunyadaki yönetmene benziycem diye korkuyorum, öle şiirsel bir ses tonu, histerik bakışlar falan
ben de seni yerimmmmnedir bakalım bu güzel hislerin sebebi
foto koydum albüme ee
Ben galiba aşık oluyorum
woooooowwwww harikaaa bir haber buuuu
foto koydum albüme ee
Biii annn o anı yaşıosun sandımmm kurabiyemmmBu nasıı bi tasvirr
Yerimm seniiiiii:76:
Çokk iyiyimmmmm güzel şeyler hissediorum bugune dair balımmm
Hayırlısı olsun bitanem, bi kapı kapanır bi kapı açılır derler.. :)
Umutsuzz olmaya gerek yok hiç:)
Heycannlanndım tam olarakk şuannn
kızlar günaydın herkese istanbulda kar var olmasına ama inanın cumartesinden beri elime kar almadım hiç mutlu değil yağmasından cumartesi pazar durdu yağmadı pazartesinden beri yağıyo ben evde olup manzara izlemeyi denize bakmayı isterdim ama yapamıyorum mutlu değilim enerjimi emdi kar sabah gittiğim yollardaki kar kalınlığı şok etti bide okullar tatil çocuklar gece kızaklarıyla laylon poşetlerle kayıyolar her zaman kullandığım yol buz pisti gibiydi çok zor valilik hiçbiryeri tatil etmiyor maksat istanbul kazandı desinler ama kazanmadık kaybettik, soğuktan donuyorum vapurlarda yıldım 3 günde şu şehirden soğudum trafiğe kalmadım ama istanbulda çalışmanının zorluklarını yaşıyorum 2 sene öncesine kadar kabataşta denize nazır ofisteyken herşey günlük güneşlikti genel müdürlüğe geçince daha çok yol katetmeye başladım ve artık yoruluyorum gerçekten çok hayıflandım ama buraya yazmam yine rahatlatttı beni
şirkete gelemeyen yolda mahsur kalıp 5 saatir soğuktan donan arkadaşlarım var çok kötü durumdayız ulaşamadılar şikete evlerinede ulşamadılar allah yollarda olan insan hayvan bütün canlılara yardımcı olsun içleri ısınsın inşallah
bir serçe cama vurdu ve kapının önüne düştü ters döndü çırpındı çırpındı onu izledim içimden iç gitti her yer kar dondu belki de diye bir bağırdım satış temsilcimize alın bunu yaşar belki diye güldüler aama gitti aldı soktuk içeri ve tam 1 saat oldu petegin yanına koyduk şimdi içerde tepemizde ucuyor düşüyor dengesi yok tırsıyorum ama iyi olsun o yaa hayat verdim ona ben
ah canım benim yaa kıyamam ona bennnnn cok iyi yapmıssın yagmurcum... Allah yardım etsin dısarda olan hayvancıklara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?