'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evimisterden istediğim 8 kargom yerine 4 tanesi geldi
korkmazın bıçak takımlarıda hep yıpratnmış geri göndercem

evimisterden istediğim 8 kargom yerine 4 tanesi geldi
korkmazın bıçak takımlarıda hep yıpratnmış geri göndercem

öyleymiş kuzum yaa korkmaz ürünlernde iadelermi gönderiolar ki acabaa:26:
bakalm benm tavayla çelik gereçler nasıl gelicek..çelklerde sorun olmazda tavam sorunsuz gelse bari

Son düzenleme:

Yaptır valla tatlım büyük rahatlık ben geçen koltuk altıma yaptrdım ilk kez memnun kalırsam komple vücut gidicem ama çok güzel bir duygu tüyler döküldü bayadır hala çıkmadı normalde ağdayla ya da makineyle alsam şimdiye minik minik çıkmıştı hepsi.

kızlar evimister bıçak seti maceramı biliyosunuz siyah standda lekeler vardı bıçaklar çok kaliteli ama hatta ben bıçağı kabına sokarken elim kesildi düşünün buna günlerce güldüm sevgilimle beraber keskinler bıçaklar elimden başladılar kesmeye

ama siyah stand istememiştim hiç açıp bakmamıştım gönderceğim sırada yağ lekesi gibi lekeler gördüm ve gerçekten delirdim hergün mail attım en son hazine müsteşarlığına giderim dedim ortalığı ayağa kaldırdım 3 hafta beklettiler ama yolladılar sarev için ise hele bir rengi soluk gelsin olay çıkarrım vallla

berfinim belki bana gelen sana gitmiştir bana gönderdikleri tahta stand bıçaklar herşey iyi öyle inceledim ki bayıldım çok hoşuma gittti inşallah sende sorunsuz iade edersin ben gebzeye gönderdim ambarları ordaydı genel müdürleri o adresi verdi

Uyumadann önce gelincikklerimee iyi geceler diyeyimm dedimm Sizi sevioorum minnoşlarımm, iyi geceleeeer

öyleymiş kuzum yaa korkmaz ürünlernde iadelermi gönderiolar ki acabaa:26:
bakalm benm tavayla çelik gereçler nasıl gelicek..çelklerde sorun olmazda tavam sorunsuz gelse bari
benm korkmaz çaydanlıklar geldi. onlarda hiç sorun yo nil

sinir oldum ama ya bide uğraştırcaklarsa yandım
erdiye arartırcam artık. ben hek sesimi çıkaramıyorum

günaydın kızlar

yağmurcum cem iyi markadır alabilirsin çoğu kişi ürünlerinden memnundur

berfin canım sende arayabilirsin ki mail felan at canım

kazen çok doğru birşey paylaştın biz böyleyiz erkeklerde aynı karikatürdeki gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…