hamdolsun iyim bnde:)
yerleştiniz dımı. alışabildinizmi:)
bende onu gördüm msj geldi ama sınırlıydı cherhalde ilk 100 kişiyeimiş
minnağım selam canım
iinnşş hayırlısı olur kusum yaa sırtımdaki pütürcüklerde yok oluversin hemencicik
kuzum sen gitmemişmiydin:d
Bütün nevresimler tükeniyor tüm istediklerim bitmiş bir tane rainforce aldım. Sen alabildin mi canım?
ben bu gün kendime bişiler aldm kuzum bershkaya uğradm jean ceket aldmmmnilooommm alll sende panda kardeşliği olalllım
akşam çeyi<zime bakcam eve gidince url yapmaya çalışacağım ön sayfaya inşallah
evimisterden istediğim 8 kargom yerine 4 tanesi geldi
korkmazın bıçak takımlarıda hep yıpratnmışgeri göndercem
canım dayanıorum ama nasıl sen bana sor... her seferinde fosur fosur kabarıyorum tek korkum lazer yuzunden yanık ya da iz olması olasılıgı... acıya sıkıcam artık dişimi zaten soguk hava ufluyorlarmıs bir yandan işlem sırasında...
umarım dogru bir karar olmustur kurtulurum bu dertten :44:
Uyumadann önce gelincikklerimee iyi geceler diyeyimm dedimmSizi sevioorum minnoşlarımm, iyi geceleeeer
benm korkmaz çaydanlıklar geldi. onlarda hiç sorun yo nilöyleymiş kuzum yaa korkmaz ürünlernde iadelermi gönderiolar ki acabaa:26:
bakalm benm tavayla çelik gereçler nasıl gelicek..çelklerde sorun olmazda tavam sorunsuz gelse bari
kızlar evimister bıçak seti maceramı biliyosunuz siyah standda lekeler vardı bıçaklar çok kaliteli ama hatta ben bıçağı kabına sokarken elim kesildi düşününbuna günlerce güldüm sevgilimle beraber keskinler bıçaklar elimden başladılar kesmeye
ama siyah stand istememiştim hiç açıp bakmamıştım gönderceğim sırada yağ lekesi gibi lekeler gördüm ve gerçekten delirdim hergün mail attım en son hazine müsteşarlığına giderim dedim ortalığı ayağa kaldırdım 3 hafta beklettiler ama yolladılar sarev için ise hele bir rengi soluk gelsin olay çıkarrım vallla
berfinim belki bana gelen sana gitmiştir bana gönderdikleri tahta stand bıçaklar herşey iyi öyle inceledim ki bayıldım çok hoşuma gittti inşallah sende sorunsuz iade edersin ben gebzeye gönderdim ambarları ordaydı genel müdürleri o adresi verdi
bende senii seviyoooruuummm Peliiimmiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?