'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canm annem cem iyidir dedi zaten de sitede problemmi yaşanıyor evimister de onu sordum sna??

ayy inşallah ben de hepsinden kurtuldumm yuppii diyebilirim gercekten büyük rahatlık olcak hep böle kaymak gibi dolasmak ay bu da uzasın su da cıksın die beklemek olmıcak

kimi geliyo alırken kimi gelmiyo kel dana gibi umarım biter kıldan tüyden dertlerim

herkeslere günaydınlar

Eki Görüntüle 343057
canlar bu nasıl sizce makarna tenceresi süzgeçli kapak??????

ben aldım bundan yagmur. 3 tane bi bana bi kardeşime bide arkadaşıma. ama gelmedi menuz kargom.

korkmaz bıcak setim depolu geldi. buda depolu gelirmi bilmiyorum. benim kargom gelsin öyle ben sana bilgi verim istersen.

evimisterden alışveriş yapmanızıda tavsiye etmiyorum

neden berfin ne oldu ki problem mi var???

canım vallla ben 3 hafta mağdur oldum sana gönderdiğim gibi yani sennde attığın mail çok iyi

bu arada sarevim kimbilir nasıl gelcekk

canım vallla ben 3 hafta mağdur oldum sana gönderdiğim gibi yani sennde attığın mail çok iyi

bu arada sarevim kimbilir nasıl gelcekk

ister istemez fabrikanın yan sanayisi olan ürünleri, defolu oldugu için satılmayan ürünleri sitede satmaya çalıştıklarını düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…