günaydın kızlar
yağmurcum cem iyi markadır alabilirsin çoğu kişi ürünlerinden memnundur
berfin canım sende arayabilirsin ki mail felan at canım
kazen çok doğru birşey paylaştın biz böyleyiz erkeklerde aynı karikatürdeki gibiler
Yaptır valla tatlım büyük rahatlık ben geçen koltuk altıma yaptrdım ilk kez memnun kalırsam komple vücut gidicem ama çok güzel bir duygu tüyler döküldü bayadır hala çıkmadı normalde ağdayla ya da makineyle alsam şimdiye minik minik çıkmıştı hepsi.
Bence güzelmiş :))
eyiyük sen nasılsın canom:76:
İyiyimm bende bebişimm soğuk, karlı bi kış sabahı.. Üzerimde bii uyku havası offf
ben aldım bundan yagmur. 3 tane bi bana bi kardeşime bide arkadaşıma. ama gelmedi menuz kargom.
korkmaz bıcak setim depolu geldi. buda depolu gelirmi bilmiyorum. benim kargom gelsin öyle ben sana bilgi verim istersen.
evimisterden alışveriş yapmanızıda tavsiye etmiyorum
neden berfin ne oldu ki problem mi var???
ben aldım bundan yagmur. 3 tane bi bana bi kardeşime bide arkadaşıma. ama gelmedi menuz kargom.
korkmaz bıcak setim depolu geldi. buda depolu gelirmi bilmiyorum. benim kargom gelsin öyle ben sana bilgi verim istersen.
evimisterden alışveriş yapmanızıda tavsiye etmiyorum
canım vallla ben 3 hafta mağdur oldum sana gönderdiğim gibi yani sennde attığın mail çok iyi
bu arada sarevim kimbilir nasıl gelcekk
korkaz bıçak seti 2 tane ikisininde siyah olan zeminleri soyulmuş gibi. yeni gibi durmuyor malesef
yaa almıyım o zaman yaa kek kalıbı ve makarna tenceresini alcaktm birde annem kendine fincan seti begenmişti tühh yaa
hergün mutlaka arıyorum yagmurcum. telefonda suyla çalışmıyor malum.. onları aramak zorundada değilimki ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?