'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

8 adres ölesine mi aldın cnm??????
canm denedim 2 adresim var attım ama gelmedi diyorki ilk alısverisinize 10 tl kazanın yaaaa illa bişi alcam ki 10 tl gelsin die

canım ordaki arkadşaın veridği linkten yapınca oluyor en baştan değil o arkadaş link vermiş biz hepimiz ordan yaptık ve hesabımızda 20 tl var ben 3 e yakın adresi nil sölemeden önce heba ettimö sonra kızın adresinden alınca 20 tl ler geldi

iç dış ön arka komple 15dakika mı?

Canım hayatımda ağda dışında hiçbi şey kullanmadım genital bölgeme, 1 kez bile jilet yapmadım zaten ağdadan korkmam jiletten korkarım Ve ortalama 9 senedir yapıorm düşün o yüzden benm tüylerim çok az ve geç uzuo.. :))
Bu yüzden 15 dakkada bitiriorm annem bile dio nası pratiksin sen oleee

uyyyyyyy epilatörde çok kötü denemeye kalktım onuda ayyyyy anam nasıl sızlıyor nasıl dayanıyorsun yaaaa bende cesaretli olmak istiyorum kurtulmak istiyorum evleneene kadar hep hayalımdı yaa

canım dayanıorum ama nasıl sen bana sor... her seferinde fosur fosur kabarıyorum tek korkum lazer yuzunden yanık ya da iz olması olasılıgı... acıya sıkıcam artık dişimi zaten soguk hava ufluyorlarmıs bir yandan işlem sırasında...

umarım dogru bir karar olmustur kurtulurum bu dertten :44:

ohh darısı basıma valla kızlar yaa

ben geldiikooooooooooooooo nassınız kızlaaaar

kızlaaar cumartesi günü epilasyona baslıyorum,cilt bakımıda yaptırcam tam düğün paketi oldu umarım memnun kalırım yaaa valla tırsıyorum aslında :18:

bende bende istooorum pastaaaam yaaa ama heryerim sarıı nerdeysee teyzem egitimini aldı iğneliyle olur dıyo ama iğneliyi yapanı bulmak zooor

ben geldiikooooooooooooooo nassınız kızlaaaar

bende bende istooorum pastaaaam yaaa ama heryerim sarıı nerdeysee teyzem egitimini aldı iğneliyle olur dıyo ama iğneliyi yapanı bulmak zooor

hoşgeldin pastaaam iyiyizzz sennn

evet malesef canım igneli yapan bulmak zor yapanlarda cooook ucret istiyorlar malesef...

oldugu kdr yaptırcam artık :44:

hoşgeldin pastaaam iyiyizzz sennn

evet malesef canım igneli yapan bulmak zor yapanlarda cooook ucret istiyorlar malesef...

oldugu kdr yaptırcam artık :44:

iyiiim pastaaamm cok sukuur Corciyi izliyooruumm bende eğitim almıştım ondan saba'ya cıkmıs sımdı sevgılıler gunu makyajı ogretıcekmıs yerim onuuu onumuzdekı hafta spora baslıyorumm bende pastam ondan sonakı haftada solaryumaa

nazlımmmm ya bende gitmek istiyorum spora su boynumdan ötürü ortak biyerde gidek yaaaa beraber gidelim arkadas arıyorum

hadi hayırlısı olsun pastammm

giz nil berfinnn hoşgeldinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…