8 adres ölesine mi aldın cnm??????
canm denedim 2 adresim var attım ama gelmedi diyorki ilk alısverisinize 10 tl kazanın yaaaa illa bişi alcam ki 10 tl gelsin die
iç dış ön arka komple 15dakika mı?
uyyyyyyy epilatörde çok kötü denemeye kalktım onuda ayyyyy anam nasıl sızlıyor nasıl dayanıyorsun yaaaa bende cesaretli olmak istiyorum kurtulmak istiyorum evleneene kadar hep hayalımdı yaa
Canım hayatımda ağda dışında hiçbi şey kullanmadım genital bölgeme, 1 kez bile jilet yapmadım zaten ağdadan korkmam jiletten korkarımVe ortalama 9 senedir yapıorm düşün o yüzden benm tüylerim çok az ve geç uzuo.. :))
Bu yüzden 15 dakkada bitiriorm annem bile dio nası pratiksin sen oleee
canım dayanıorum ama nasıl sen bana sor... her seferinde fosur fosur kabarıyorum tek korkum lazer yuzunden yanık ya da iz olması olasılıgı... acıya sıkıcam artık dişimi zaten soguk hava ufluyorlarmıs bir yandan işlem sırasında...
umarım dogru bir karar olmustur kurtulurum bu dertten :44:
ohh darısı basıma valla kızlar yaa
kızlaaar cumartesi günü epilasyona baslıyorum,cilt bakımıda yaptırcam tam düğün paketi olduumarım memnun kalırım yaaa valla tırsıyorum aslında :18:
ben geldiikooooooooooooooonassınız kızlaaaar
bende bende istooorum pastaaaam yaaa ama heryerim sarıı nerdeysee teyzem egitimini aldı iğneliyle olur dıyo ama iğneliyi yapanı bulmak zooor
hoşgeldin pastaaam iyiyizzz sennn
evet malesef canım igneli yapan bulmak zor yapanlarda cooook ucret istiyorlar malesef...
oldugu kdr yaptırcam artık :44:
iyiiim pastaaamm cok sukuurCorciyi izliyooruumm bende eğitim almıştım ondan saba'ya cıkmıs sımdı sevgılıler gunu makyajı ogretıcekmıs yerim onuuu onumuzdekı hafta spora baslıyorumm bende pastam ondan sonakı haftada solaryumaa
inşallah canım
ben bi gideyim de eger kacmadan seansı tamamlarsam sana da cesaret veririm
nazlımmmm ya bende gitmek istiyorum spora su boynumdan ötürü ortak biyerde gidek yaaaa beraber gidelim arkadas arıyorum
iyiiim pastaaamm cok sukuurCorciyi izliyooruumm bende eğitim almıştım ondan saba'ya cıkmıs sımdı sevgılıler gunu makyajı ogretıcekmıs yerim onuuu onumuzdekı hafta spora baslıyorumm bende pastam ondan sonakı haftada solaryumaa
hadi hayırlısı olsun pastammm
giz nil berfinnn hoşgeldinizz
hamdolsun iyim bnde:)Niliim, giziim, berfooomben şahsen iyiiim bebikllerrim siz nasısınızz
kuzum sen gitmemişmiydin:dhadi hayırlısı olsun pastammm
giz nil berfinnn hoşgeldinizz
Kızlar Evimister de kupona evim100 yazın %20 indirimi kapın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?