ceyizle ilgili kampanyaları paylaşalm bölümnde pamuk prenses paylaşmıs cnm
url demek eklediğin resme sağ tıklayıp yeni sekmede açtığında oradaki adrestir cnm..yani eklenti deil adres çubuğundaki linki kopyalıosnnilll nilll yaptım çeklerim var bişicik daha form url dedin ya ben oraya ne kopyalacağımı bilmiyorum vallla kafammı durdu ne napmam lazım oraya internet adresimi kopyalıcam acaba
kızlaaar cumartesi günü epilasyona baslıyorum,cilt bakımıda yaptırcam tam düğün paketi olduumarım memnun kalırım yaaa valla tırsıyorum aslında :18:
hadi hayırlısı olsun canm darısı başıma bende çok tırsıyorum yaaaaaaa
Nieee tırsıosun şekermm?
Günaydın bebikleeerrr
epilasyondan canm yaa
cilt bakımı bende istiyorum ama genital epilasyondan tırsıyorum ve hep araştırıorum araştırdığımla kalıyorum çünkü ben ağda bile yapamıyorum
Hiiiiii gel buraya enseye bi şaplakkŞekerim olur mu epilasyondan korkarak nası olcak o hadi onu geçtimm ağda yapman gerek..
Ben kendmi bildim bileli kii kızlarda tüylenme 12-13 yaşlarında başlıyor o yaşımdan beri ağda yapıorum ve şuan yok denecek kadar azBence sen bi an önce başlamalısın yağmurum..
yağmurcum çeyiz kampanyaları bölümünden pamukprenses arkadaşımız link vewrmiş bende nil gibi havluları bedavaya getirmeye çalışcam
bu arada trendyol 20 tl çekle ı&d pandalı pijama takımı aldım akşam fotolarını paylaşcam
canm 20 tl vermiyor arkadasını davet et alışveriş yaparsa 10tl diyor ya:26:
hadi hayırlısı olsun canm darısı başıma bende çok tırsıyorum yaaaaaaa
canım 8 farklı adresten yaptım ve hesabımda her hesabımda 20 tl var ordaki neden öle bilmiyorum ama hesabımda 20 tl var deneyip görebilirsin yani
ben de tırsıyorum ama korkunun ecele faydası yok balım
idare ettim şimdiye kadar epilatörle falan ağdaya ben de dayanamam epilatöre de zar zor dayandım hep... ama evlenince ugrasamam yagmurum bitmeli artık kökleri kurumalı, cilt bakımı falan da olunca daha cok hosuma gitti tam ihtiyacım olan sey, bunların ustune dugune az bi zaman kala da ya kızlarla hamam sefasına ya da spaya gittim mi düğüne en azından bedenen hazırım demektir
bu kış kurtulmam lazımdı bu meseleden, planlarıma göre onumuzdeki kış gelinlik maratonuyla gecicek cunku hem de dugune kadar yetişmeme ihtimali olabilirdi sanırım en uygun zaman bu ara
1 kez yaptım üstüne morardı 1 ay geçmedi ne bağırmıstım 4-5 sene oluyordur yaaaa çok acıyor dayanamıyorum cnm ya jilette mahvetti çoğaldı benim sarıydı şimdi
cesaret edemiyorum yaaa
Benimde cnm çokk tatlıdır ama ağdaya dayanıorum.. Bende el alışkanlığı da var artık dile kolay 8-9 senedir yapıorum. 15 dakika sürüo hepii topuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?