'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam herkese

kaya maya tarzı bardaklardan tabaklardan real in kataloğunda da gördüm... ilgilenenler bakabilir

heryerde ve herkeste gördüğüm için bana artık pek çekici gelmiyorlar

selam herkese

kaya maya tarzı bardaklardan tabaklardan real in kataloğunda da gördüm... ilgilenenler bakabilir

heryerde ve herkeste gördüğüm için bana artık pek çekici gelmiyorlar

aynen cnm banada:s
dibimde a101 var ama bakasm bile gelmedi sanırm bide porselen deil seramikmiş..
onun yerine ben çekimle limangodan bu cici bikiniyi aldm kızlarrr 8 tlye geldiiii
mevsimi deil belki ama yaza stok olsn askmla tatile gideriz belkii
Eki Görüntüle 343988 Eki Görüntüle 343989

mutluyum ya iyiyim .. insanın hayatında illa bi sevgilisi olması gerekmiyomuş ...

sende ne var ne yok ? ortakk
Sevindimm bitanemm mutlu olmanaaa
Kesinliklee bi sevgiliye muhtaç olmamakk gerekk, ama ben hala...

Bayldmm bikiniyeee, harika nilimm. güle güle kullann bebeğmmm

slm kizlar....

nasilsiniz? napiyorsunuz? sevgililer gününe hazirliklara devam anlasilan =)))

ya kizlar akliniza bi ihtiyacim var yaaa

son anda bende ufak birsey yollasam mi benimkine diyorum....bütün gün evde degil ancak aksam eve variyor isten....hani bu kisa zamanda ne yollayabilirim? ancak internete siparis verebilcegim birsey.
burdan oraya yollamam 2 haftami aliyor =((((((

buna ne dersiniz?

http://www.hediyefabrikasi.com/HediyeDetay.php?PI=4805

imdaaaaaaaaat

Son düzenleme:

hoş bir fikir ama ben sepeti ve süslemeyi hiç begenmedim..

yerinde olsam gidip şık bir kutu alırım, güzel bi mektup yazarım içine kalpli cikolatalar doldururum askımın sevdiginden krokanlı ortasına da mektubu yerleştirir postalarım

kalitesiz birşeye benzio 25 lira verilcek bir yanı yok yani yine de sen bilirsin tatlım

canim yakinda olsam bende öyle yapardim, aklima neler neler gelmezdi....ama uzaktan aranjman yapmak zor............09.03 zaten istanbula ucuyorum yani burdan oraya yollamam sacma olur. ben gelmeden iki gün önce gelir....

hani kutlamiyoruz aslinda ama iste ufak birsey yollatirim diyordum iste ordan..............

akliniza baska birsey geliyor mu?

=) onun icin cigköfte siparisi mi versem

hahahah en son geldigimde hep beraber cig köfte yiyorduk her aksam =)

tşkler kızlarrrr
bende çok cici buldm bikinimi tam istediğim desenlerde ve renkte iyi denk geldi
Trendyoll bana hiç çek göndermioo yaa Niee acabakiii
Tatlımm merhabaa,
İkinizinn resminnin canvas tablo da olması fikri nasıl geliyorr? :) Linki msj olarak atıorm hemen sanaa Bence hem anlamlıııı hem de çok hoş bi hediye.. Ömürlük...

Son düzenleme:
Kızlarr turkcell hat kullanan var mı?

Varsa bana soleyebilirler mi markmosttan 4 saatlik bedava konuşma kodu kazandımm, isteyene vericemm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…