'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kizlar yardiminiza ihtiyacim var

pazartesi günü cok yakin bi arkadasimin dogum günü ama hediyem yokkkk ne alabilirim yada kendim yapabilirim bi fikir verin ´bana :18:

alınn tabi bebişimmm günaydın tekrar aksamm kımsecıklerr yoktu ayol sımdı yıne cıkcm işler var birascık pf :)

günaydınn sandaaa canımmm :))

günaaydınn tatlııımmm evet bu ara baya sesssiz topik bende giremedim dün ve önceki gün sevgilicikleydiim. sayfalar birikmiştir dedim ama 2 3 sayfacık ilerlemiş sadeceee noldiiğ kızcelerimeee beniimmm:44: topiimize nazar değğdiiiii

Ahaaaa ballı böcükkkkkk İyiyizzz fıstgmm sen naaapıooosnn bakalımm? :76:

Kolayy gelsn hayatm evet gece pek kimseciklerr olmuo burdaaa

balıııııııııııımmmmmmmmmmmmm hasreten ölcem ölcem diyoodum ölmeden hasret giderdik sevgilicikleee daha 1 saat oldu eve gelelı duş fln alıp cıkıcam gene sınav ıcın ımza falan atmam gerekıyomuus bıde kuzenı nişanı attı onun sıkıntısı var ustumde canı cok sıkkın onlaydım hep, aksamlarıda ıs cıkısı sevgılıcıkle gorustukk. Sen napoosun kaymaaammm

ben geldim kiiiiii günaydınn
kırmızı giyindim bugün kendimi çok sexi hissediyorum yafffff kırmızı ruj açık saçlar altımda jean nebiliyim deri mont
3te de aşkım gelcekmiş gezcez çeyize bişiler alcaz böle görüncee oda varya

Yirimmmmm İyi olmuşş bebeğmm :))
Kuzenii neden nişan attı minnimm yaa Bendeee napiiim bee cnmm bildiğin gibii...

enemmm çok canlar yakar bu hatun demedi demeyn:76: Maşallah yağmurumaaaaa

Yirimmmmm İyi olmuşş bebeğmm :))
Kuzenii neden nişan attı minnimm yaa Bendeee napiiim bee cnmm bildiğin gibii...

enemmm çok canlar yakar bu hatun demedi demeyn:76: Maşallah yağmurumaaaaa

sağol canm kırmızı ojemi de sürmüş bulunmaktayım tam oldu şimdi
napıyorsun bebişim nasıl gidiyor keyfin nasıl?

sağol canm kırmızı ojemi de sürmüş bulunmaktayım tam oldu şimdi
napıyorsun bebişim nasıl gidiyor keyfin nasıl?

İyii balımm çalışmaklaa meşgulumm:) Keyfm dee iyiiii.. Sağ ol yağmurumm Gördüğümm kadarylaa sendee gayet iyisn amann nazarr değmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…