İyii balımm çalışmaklaa meşgulumm:) Keyfm dee iyiiii.. Sağ ol yağmurummGördüğümm kadarylaa sendee gayet iyisn amann nazarr değmesinnn
aman aman değmesin ikimize de
evet çok şükür iyiyim zorluklara rağmen gülüyorummmm hatta gülüyoruz dimi canm
Yirimmmmmİyi olmuşş bebeğmm :))
Kuzenii neden nişan attı minnimm yaaBendeee napiiim bee cnmm bildiğin gibii...
hoşbuldummmm canım nasılsın?????gözün aydın kavuşmussun enişteye
Kesinlikklee balımmm mynetinee bakar mısınn rica etsemmm kırmızılara bürünmüşş, hoş bayannn
Ahhh ailelerr yaaaa
aslında cocukla bı sıkıntı yokta aileyle sıkıntı oldu kusum buda tabı yansıdı onlarada sudan sebebe bitti yaniikeyfın yok gibi aşkııımm
cevap attım canm
aslında cocukla bı sıkıntı yokta aileyle sıkıntı oldu kusum buda tabı yansıdı onlarada sudan sebebe bitti yaniikeyfın yok gibi aşkııımm
sooormaa nihayeet kavuuşştuuukkk dahada gelmezdiimde ahhh şu aile tantanalarıııııcok sukur ıyııım aslındaama kuzene canım sıkıldıı oda duzelıcek ıns en kısa zamandaa
neden attı peki canım nişanı??:44:
çok acı cekıyosan yuregının sesını son kezde olsa dınlee balım zaten kım ne derse desın bole durumlarda en dogru olan senın kendı ıcının ıstedıgını yapman.. Allah pişman etmesin bebeğim kendi adıma her zaman her kararında yanındayımm elimden dilimden geldiğinnceAhhh ailelerr yaaaa
Hayırlısı olsn minnimm inşallahh.. Yaa balımm keyifsizlik değil aslında, kendiii içimde bişilerr yaşıorm, kararsızım, ne yapmam gerektgni bilmiorum...
Yüreğimin sesini dinliorum ve... korkuyorum...
cevap attım canm
kuzumm gelmedi mail gmailime atar mısın?
çok acı cekıyosan yuregının sesını son kezde olsa dınlee balım zaten kım ne derse desın bole durumlarda en dogru olan senın kendı ıcının ıstedıgını yapman.. Allah pişman etmesin bebeğim kendi adıma her zaman her kararında yanındayımm elimden dilimden geldiğinnce
Canmsnn yaa
insanın kalbinin mantığının önüne geçmesi ne kadar kötü bişeymiş.. ve öyle zormuş ki, yaşayınca anladım.. bişey daha oğrendimm hiçbi zaman "asla" dememek gerek. bu hayat insana öyle şeyler yaşatıokii an gelio bildiğimiz doğrulardan geçiorz.. Allah hiçbirimizi pişman etmesin kuzumm, çok sağ ol minniimm
ahh bilmemm miiiiii kusuumm o nasıl bi anlatılmıcak duygudur, aslayla başlayıp amayla devam eden cümleler karmaşasııı... Boşa demıyolar asla asla deme diyeeİnş hersey yoluna girer hemencicik bebeğim. Evren sürekli irtibat halinde mi seninlee
Eki Görüntüle 344554
ya kızlar size birşey sorucam aşkıma bunu almak istiyorum damat marka sizce nasıl?aynı zamanda kendimede almak istiyorum sizce 2mizde nasıl olur bu renk ya komikmi oluruz??o çok seviyor bir giyinmemizi e bende ayakkabılarımız aynı spor almıştı deri montlarımızda aynı:44:
sizce erkek ürünü ben giysem saçmamı olur dalga geçilirmi ya??
Bence çok güzel yağmurumm hem ben bayılıormm bole bi örnek giyinen çiftleree:) bizde polodan giyerdk hep evrenlee:)
Damatta çokk iii zaten hiç kaçırma derimmm
Buu aradaa cvp attmm kuzummmm
hayatım bende giysem aynı komikmi durur hani 1 ton arada olsa daha iyi değilmi?olurmu bana sence erkek trikosu abest durmazmı??hep bu renk aramıştık ama nette inş.aynı gelir ya ..bende attım cnm
Eki Görüntüle 344566 Eki Görüntüle 344564
pelinim bu 2 sinin yakası farklı sence hangisi daha iyi ben bilemedim ya :26:
yaa 2.ciyi sever diye düşünüyorum acaba banada 1i mi alsam farkı o olsun sence???
2si aynı mı olsun yksa 1 bana 2 ona mı olsun??o gömlekle giyer biliyorum kesin
Kuşumm bende gömlekle giyer die düşündm enişteyii o yüzden yakası açık olan iyi olur gibi.. arada 1-2 ton fark var bence kendine birini ona birini all:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?