'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yirimmmmm İyi olmuşş bebeğmm :))
Kuzenii neden nişan attı minnimm yaa Bendeee napiiim bee cnmm bildiğin gibii...

aslında cocukla bı sıkıntı yokta aileyle sıkıntı oldu kusum buda tabı yansıdı onlarada sudan sebebe bitti yanii keyfın yok gibi aşkııımm

hoşbuldummmm canım nasılsın????? gözün aydın kavuşmussun enişteye

sooormaa nihayeet kavuuşştuuukkk dahada gelmezdiimde ahhh şu aile tantanalarııııı cok sukur ıyııım aslındaama kuzene canım sıkıldıı oda duzelıcek ıns en kısa zamandaa

aslında cocukla bı sıkıntı yokta aileyle sıkıntı oldu kusum buda tabı yansıdı onlarada sudan sebebe bitti yanii keyfın yok gibi aşkııımm

Ahhh ailelerr yaaaa
Hayırlısı olsn minnimm inşallahh.. Yaa balımm keyifsizlik değil aslında, kendiii içimde bişilerr yaşıorm, kararsızım, ne yapmam gerektgni bilmiorum...
Yüreğimin sesini dinliorum ve... korkuyorum...

cevap attım canm

Tmm kuşumm

neden attı peki canım nişanı??:44:

neden attı peki canım nişanı??:44:

aile yuzunden canımmm

çok acı cekıyosan yuregının sesını son kezde olsa dınlee balım zaten kım ne derse desın bole durumlarda en dogru olan senın kendı ıcının ıstedıgını yapman.. Allah pişman etmesin bebeğim kendi adıma her zaman her kararında yanındayımm elimden dilimden geldiğinnce

Canmsnn yaa
insanın kalbinin mantığının önüne geçmesi ne kadar kötü bişeymiş.. ve öyle zormuş ki, yaşayınca anladım.. bişey daha oğrendimm hiçbi zaman "asla" dememek gerek. bu hayat insana öyle şeyler yaşatıokii an gelio bildiğimiz doğrulardan geçiorz.. Allah hiçbirimizi pişman etmesin kuzumm, çok sağ ol minniimm

ahh bilmemm miiiiii kusuumm o nasıl bi anlatılmıcak duygudur, aslayla başlayıp amayla devam eden cümleler karmaşasııı... Boşa demıyolar asla asla deme diyee İnş hersey yoluna girer hemencicik bebeğim. Evren sürekli irtibat halinde mi seninlee

ya kızlar size birşey sorucam aşkıma bunu almak istiyorum damat marka sizce nasıl?aynı zamanda kendimede almak istiyorum sizce 2mizde nasıl olur bu renk ya komikmi oluruz??o çok seviyor bir giyinmemizi e bende ayakkabılarımız aynı spor almıştı deri montlarımızda aynı:44:
sizce erkek ürünü ben giysem saçmamı olur dalga geçilirmi ya??

Her an her dakika minnimm.. ve çok pişman...

Bence çok güzel yağmurumm hem ben bayılıormm bole bi örnek giyinen çiftleree:) bizde polodan giyerdk hep evrenlee:)
Damatta çokk iii zaten hiç kaçırma derimmm
Buu aradaa cvp attmm kuzummmm

Bence çok güzel yağmurumm hem ben bayılıormm bole bi örnek giyinen çiftleree:) bizde polodan giyerdk hep evrenlee:)
Damatta çokk iii zaten hiç kaçırma derimmm
Buu aradaa cvp attmm kuzummmm

hayatım bende giysem aynı komikmi durur hani 1 ton arada olsa daha iyi değilmi?olurmu bana sence erkek trikosu abest durmazmı??hep bu renk aramıştık ama nette inş.aynı gelir ya ..bende attım cnm

hayatım bende giysem aynı komikmi durur hani 1 ton arada olsa daha iyi değilmi?olurmu bana sence erkek trikosu abest durmazmı??hep bu renk aramıştık ama nette inş.aynı gelir ya ..bende attım cnm

vallaaa biz giyiyodk çok da güzel oluoduu renkte harikaa kavuniçi gibii tabiiki 1-2 ton oynasa daha da iyi olur da bence bole de çok güzell

Eki Görüntüle 344566
pelinim bu 2 sinin yakası farklı sence hangisi daha iyi ben bilemedim ya :26:
yaa 2.ciyi sever diye düşünüyorum acaba banada 1i mi alsam farkı o olsun sence???
2si aynı mı olsun yksa 1 bana 2 ona mı olsun??o gömlekle giyer biliyorum kesin

Son düzenleme:

Kuşumm bende gömlekle giyer die düşündm enişteyii o yüzden yakası açık olan iyi olur gibi.. arada 1-2 ton fark var bence kendine birini ona birini all:)

Kuşumm bende gömlekle giyer die düşündm enişteyii o yüzden yakası açık olan iyi olur gibi.. arada 1-2 ton fark var bence kendine birini ona birini all:)

eniştene sordum kiiiiiiiiiiiiiiii
bence yakası dar olanı al güel durur dedi çok beğendi çok yaakışır dedi halbuki asıl amacım ona almak
aslında şimdi biz bugün onla bira görüşcez damada mı girsek ay orada çok clasik sinek avlıyor içeri girdinmi çıkabilene ask olsuns sevmiyoruz öle yerleri ya ama bakalım çünkü ona L olurda bana S mi M mi karar veremdim gögüs biraz iri
CANIM RENK ISIKTAN BENCE ÖYLE DURUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…