herkese iyi haftasonları bu kk ya yine bişeler mi olmus ne
göğüslerin iriliğinden olsa gerek yakası kapalı olanı al demiştir eniştem işini bilirreniştene sordum kiiiiiiiiiiiiiiii
bence yakası dar olanı al güel durur dedi çok beğendi çok yaakışır dedihalbuki asıl amacım ona almak
aslında şimdi biz bugün onla bira görüşcez damada mı girsek ay orada çok clasik sinek avlıyor içeri girdinmi çıkabilene ask olsuns sevmiyoruz öle yerleri ya ama bakalım çünkü ona L olurda bana S mi M mi karar veremdim gögüs biraz iri
CANIM RENK ISIKTAN BENCE ÖYLE DURUYOR
Bebeğimm bn 2. sıradakini beğendimmmEki Görüntüle 344586
Eki Görüntüle 344587
Eki Görüntüle 344588
Eki Görüntüle 344589
Eki Görüntüle 344590
Eki Görüntüle 344591
1 satttirr karar veremedimmm yaaa deli oldumm hangisini alıyımm sizcee kızlarrr çook secenek oldu ama bunları eledim ancaaa :26::26::26:
herkese iyi haftasonları bu kk ya yine bişeler mi olmus ne
çağlam hoşgeldin fikirlerini bekliyorummmmmm
Hoşgeldnn kurabişimmmmmm
2. kuzum 2.hepsinimi alsamm acabaa
pffff almamm lazm bugunn :))
hoşbuldukkk balımmm bence 1.yi enişteye ikinciyi kendine alabilirsin o gömlekle giycekse yakası acık olması iyi ama sen sade giyceksen 2. daha iyi gibi tatlımm
hoşbulduk pelinimmmmm cevizli turtammmm
nasılsınız bakalım keyifler ne alemdeeee
Çağlamm haklıı 1. enişte 2. sen
Dinle bizi yağmurummm
Oyhhşşş cevizlii turtaaammm iyiyiz bebeğimmm sen nasılsnn? Haftasonu güzelll geçio yarın 11 derece olcakms inşallah olee olur gecen pazar da hava cok guzeldiii
eveeeet cok güzel havaaa çilekli milkshakeimmhava böle güzel olunca iyi olmamak imkansız zaten çooook mutluyumm dün aşkıma kavuştum sonundaaa, akşam gorustuk gec saate kadar da beraberdik hiç ayrılasımm gelmediii
yerler buz olmustu hep elele tutusup vıjı vıjı kaydık sokaklarda boştu ne güzel bizim burasıda hep kar tutumustu aşkım beni karlara yatırdı kar topu oynadık çocuklar gibi eğlendikkk
ama suan cok stresliyim epilasyona gidicem birazdan :18::18:
selam 2013 gelıncıklerı nasılsınız bakalım bugun
İyiyizzz çikolatamm sen nasılsınn?
Seninlee tanışmadıkk hiç galibaaaa
bikaç arakdaşla tanışmıştık ama çogunuzu tanımıyorum ben maalesef:2::2:
benım de 4 yıllık bı beraberlıgım var ben 23 yasındayım sevgılım 27 yasındaonun herseyı tamam ama maalesef benım lanett bı okulum var son senedeyım ınsallah :) oyle olunca da 2013 e kaldık bakalım kısmetse kısaca boyle ıste:)
bikaç arakdaşla tanışmıştık ama çogunuzu tanımıyorum ben maalesef:2::2:
benım de 4 yıllık bı beraberlıgım var ben 23 yasındayım sevgılım 27 yasındaonun herseyı tamam ama maalesef benım lanett bı okulum var son senedeyım ınsallah :) oyle olunca da 2013 e kaldık bakalım kısmetse kısaca boyle ıste:)
Aramızaa hoşgeldinn cnmm bnm, olsun sayılı gün çabuk geçer, niyetine girdikten sonra herşey olur.. Sabır
hoşgelmişseeenn canoomm akşamm konustuk az ama ben senii buranınn gelini sanmamıstımm
hosbulduk tatlım copk tesekkur ederımmdoğru soyluosun da bana hıc gecmeyecek gıbı gelıyoır, az once 2014 gelınlerı başlıgını da gorunce gercı bırazcık moralım duzeldı, şükrettim halime sen çalışıyo musun,okuyo musu evde mısın napıosun
Çalışıorum ben canım özel bi şirkette muhasebeciyim. Mezun olalı 2 buçuk sene oluoo 2 yıllık okuyunca kısa yoldan bitirdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?