'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

1 satttirr karar veremedimmm yaaa deli oldumm hangisini alıyımm sizcee kızlarrr çook secenek oldu ama bunları eledim ancaaa :26::26::26:

göğüslerin iriliğinden olsa gerek yakası kapalı olanı al demiştir eniştem işini bilirr
Bebeğimm bn 2. sıradakini beğendimmm
herkese iyi haftasonları bu kk ya yine bişeler mi olmus ne

Hoşgeldnn kurabişimmmmmm

çağlam hoşgeldin fikirlerini bekliyorummmmmm

hoşbuldukkk balımmm bence 1.yi enişteye ikinciyi kendine alabilirsin o gömlekle giycekse yakası acık olması iyi ama sen sade giyceksen 2. daha iyi gibi tatlımm

Hoşgeldnn kurabişimmmmmm

hoşbulduk pelinimmmmm cevizli turtammmm

nasılsınız bakalım keyifler ne alemdeeee

hepsinimi alsamm acabaa
pffff almamm lazm bugunn :))
2. kuzum 2.
2.nin kayışını beğendm bennn Yoksa diğerleri de güzelll

Çağlamm haklıı 1. enişte 2. sen
Dinle bizi yağmurummm
Oyhhşşş cevizlii turtaaammm iyiyiz bebeğimmm sen nasılsnn? Haftasonu güzelll geçio yarın 11 derece olcakms inşallah olee olur gecen pazar da hava cok guzeldiii

eveeeet cok güzel havaaa çilekli milkshakeimm hava böle güzel olunca iyi olmamak imkansız zaten çooook mutluyumm dün aşkıma kavuştum sonundaaa, akşam gorustuk gec saate kadar da beraberdik hiç ayrılasımm gelmediii

yerler buz olmustu hep elele tutusup vıjı vıjı kaydık sokaklarda boştu ne güzel bizim burasıda hep kar tutumustu aşkım beni karlara yatırdı kar topu oynadık çocuklar gibi eğlendikkk

ama suan cok stresliyim epilasyona gidicem birazdan :18::18:

Maşallahhh sizeee çikolatalı capuccinomm burdaki karlar eridiiiii aman erisinn off yaz gelsinnnnn
Stress yapmaa kuşumm iğneli epilasyona mı gircekksn senn bakiiim

bikaç arakdaşla tanışmıştık ama çogunuzu tanımıyorum ben maalesef:2::2:
benım de 4 yıllık bı beraberlıgım var ben 23 yasındayım sevgılım 27 yasında onun herseyı tamam ama maalesef benım lanett bı okulum var son senedeyım ınsallah :) oyle olunca da 2013 e kaldık bakalım kısmetse kısaca boyle ıste:)

Son düzenleme:

Aramızaa hoşgeldinn cnmm bnm, olsun sayılı gün çabuk geçer, niyetine girdikten sonra herşey olur.. Sabır

hoşgelmişseeenn canoomm akşamm konustuk az ama ben senii buranınn gelini sanmamıstımm

Aramızaa hoşgeldinn cnmm bnm, olsun sayılı gün çabuk geçer, niyetine girdikten sonra herşey olur.. Sabır

hosbulduk tatlım copk tesekkur ederımm doğru soyluosun da bana hıc gecmeyecek gıbı gelıyoır, az once 2014 gelınlerı başlıgını da gorunce gercı bırazcık moralım duzeldı, şükrettim halime sen çalışıyo musun,okuyo musu evde mısın napıosun

Çalışıorum ben canım özel bi şirkette muhasebeciyim. Mezun olalı 2 buçuk sene oluoo 2 yıllık okuyunca kısa yoldan bitirdim hemen

Çalışıorum ben canım özel bi şirkette muhasebeciyim. Mezun olalı 2 buçuk sene oluoo 2 yıllık okuyunca kısa yoldan bitirdim hemen

ay ne guzel tatlım en azından ıs bulma derdınden kurtulmussun benım de ınsallah bu son donemım artık bı yandan da kpss ye hazırlanıorum ıste bıraz yogun gecıyo yanı:2::2: neyse sağlık olsun dıorum ben de nappıyım sevdıcegım de uzakta ya farklı sehırlerdeyız cok zor gorusuyoruz:2::2:

2.resimdekii saatii aldımmm aşkitomaaaa beğenirr inşş yaaa:26: sabahtan beri anca karar verebildimm
pelintoşcumm tşklerr sandaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…