Ben geldim yine, pelincim umarım bir daha seni hiç üzmez, burnunu iyice bir sürtseydin, hıncını bir alsaydın
Bu topikteki tüm kızlar mutlu olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun gerçi biz kutlamıyoruz ama olsun
Aminnn bebegmm aminn... Bu seferr direkk evlenicem senle diyerek başladııAllahım utandırmasın başka bişey istemem.. Hepimiz iyi insanlarla karşılaşalımmm kurabiyemmm
Harikaaa bi sürprizzz bebegmm yaaa, ne hoşşşş harika mükemmelll ne kadar daa şanslı bi kızzz, hep mutlu olsnlarr inşallahh
inanılmaz guzeeel hemdeee caglaaaammm
Benn onuu çok seviomuşum kiii bi kez daha anladım minniimmm
eveeett aminnn inşallah sevenleri ayırmasın allah...
hadi inşallah kuzumm hakkında hayırlıysa evlilikle taçlansın hepimizin de dileği bu yönde zaten
sen ceyizciklerine basla bu sefer seni fazla bekletmez gibime gelio
Çilekliii kremşantilermm hepiniziiiii çok seviooormmm
cok anlamlı bence de pastammm evlendikten sonra bile evlenme teklifi edebilir bir erkek ne guzel bir fikir...
ben erkek olsam kesin yapardım hani senle onbinlerce kez bir daha bir daha evlenebilirim... dunyaya bidaha gelsem yine senle evlenirim gibi anlamlar cıkıyo...
çok dokunaklı valla
ahhhh aşşşkkkk peliimmmiiiimmm aaaşşşşkkkk
Dünnn kadehh takımı paylaşmstmmm bebegmmm Evrennn almş çok hoşuma gitti kiii bana da ole gelıoo ackcasııı ama frennlicemmm yok evlenmekk falan onaa cezaaa beklicekk daha 2 seneeee:76:
başmzaa ne geliooosa aşktan gelio bebikkk
Kızlarr akşamm bana kızma sebebine bakar mısınzz yaa şiir dinletisi vardı bzm burdaa, bende şiir yazıormm saygıdeğerr yazar bi arkadasm bnm şiirimi okudu bnden haberszzz ve snra bni sahneye cagrdı millet alkşladı falan.. evren paşa buna kızıoo arkadasm benden habersz nası okurmuss, beni lansee etmş falannn çok saçmaa yaaaResmn sinirden çıldırdımm ve akşam 3e kadar uyutmadı bniiii
sen belirlemişsin tarihini deseneeehangi ayı dusunuyosunnn kiii amaaa artık 2012 deyiz kuzummm 2 seneden az kalmıs olması gerek
bak bakk baaakk kıskancc evren paşayaa sennngöz onunde olmanı ıstemıo demekkııı paylaşamiiyooo senii kuşşuummm
+1 De kendmdenn koydmm kurabiyemm ondan 2İşi ne beklesnn yaaa ama kıyamam ki 30 yaşında mı damatt olcakkk :76:
Neeessseee düşüceeiiizz hal ve harekettlernee goree artıkınnn
]
sende benim gibisin... bazen takılıyorum bana kalsa ohooo 3 sene daha beklerim diye, oldu askım artık düğünümüze bastonla gelirim diyokıyamam yaaa paşaların paşası çok özledim çok aşkımdan ve hasretimden yanıyorum
+1 De kendmdenn koydmm kurabiyemm ondan 2İşi ne beklesnn yaaa ama kıyamam ki 30 yaşında mı damatt olcakkk :76:
Neeessseee düşüceeiiizz hal ve harekettlernee goree artıkınnn
Yaa bebbiiimmm ama ne biliim ben olsam gurur duyardmm işte derdm buu adamm bnm hayatımmm benn ona sahibimm derdimm bu özel bişey bnce.. o bunu yapmadıı( solemeseydm haberi bile olmıcaktıı ama bu dürüsttlükk iştee bnm harcm değill yalancılık..
ahh kusum ah ne zamanki bi erkekle kadın aynı seye, aynı tepkiyi vericeek işte ozaman hayat cok daha çekilir olucak
Aynıı dialoglar Çağlammm
2 gün önce dedmki ona 32 yaşnda baba olcaksn şokk oldu ben istemiorm dedie bole kabul ediosn dedmm mırın kırın ettii sonraa bişee diyemedii Amaaa o 32 yaşındayykenn ben 27 olcamm anca...
yahu annemle msjlaşıyoruz sevgililer günümü kutlamış
sonrada damadın iş görüşmesi ne oldu diyor
aman kuzum ya su cocuk meselesi zaten :18: ben yapamam yaaa valla kariyerim emeklerim herseyim cup diye gidiverir, dogurup da bakıcı eline bırakmak istemiyorum... ama benmki asla kabul etmio zaten 30 umda evleniorum ne kdr beklicez die bilmiorum artık hayırlısı olsun
ay masallah sizeee masallahkabullenmiş damadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?