'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mmmmmm bandıra bandıra yeee beniii doyamasssııın tadımaaaaaa nappoomuşşş bakiiim beniiimmm aşkkuşuuummm

tünaydın bebeğim..
fikrini alıyım

bebık yanlıs yonlendırmııımm ıkısıde tarzım deıl

pelinimm saolll bebişimmmm maşallahh bizeee
yağmurr herkesss 1 diooo

canım sunu düşündüm ark.yanımda siyah dio herseyle giyersin diyor pelinimde öle dedi eteklede güzel dio ark.pek giymem ama her renkle uyar siyah dendi işyerimdeki ark.ve abla öle dedi kararszlıgım ondan kahvenn cok bandı var arkası cümbüş gibi ama burnu güzelamannnnnnnnn

orası öyleee canımcımm siyah herseyleee gider evet ama onun burnuu sivriiiiiiiii

Geçiciydibaşta sadece toplantı vardı 1,5 hafta kalıcaktık. Orada bi şirketle ortaklık söz konusuydu. O olmayınca başka bir şirketle anlaştık. Genel müdür asistanı olduğum için dedi işi bize öğretsinler bizde onlara öğretelim birbirimizi tanıyalım ben istemedim istifa edicektim. Ama bu sefer dedi eğer dönersen birdaha şirkette çalışamazsın başka iş aramaya başla dedi. Bende dedim madem öyle maaşıma zam istiyorum ayrıca ailem sevdiğim insan var onlarsız yapamam 2-3 haftada bir 1-2 günlüğüne beni gönderin masraflarımı karşılayın kalırım dedim. Anlaştık 1 odalıbi daireye yerleştirdi beni. Aylık alışveriş masrafımı veriyo, maaşımı alıyorum, dil kursuna gönderiyo. Sevdiğimde dedi sık dişini geleceğimiz iyi olucak bende gelicem dil okuluna oraya kalırım 6 ay dedi. Tmm dedim bende öyle kabul ettim. Yoksa hayatta kalmazdım. Yemeklerinden tut herşey berbat. Burya geldim 7 kilo verdim. Saat 9 da sevdiğim gelicek Türkiye'den onu karşılıycam. 2 gün kalıp gidicek patronumda gitti Türkie'ye yanlızım yani şuan. Arkadaş edindim şükür. Yoksa çok yabancı burası herşey bambaşka. Öyle sıkıcazdişimizi. PAramı biriktirip ayrılıcam zaten Ki dayanamazsak bu yaz evlenicez.

Syahı beğendiysen siyahı al cnm

hay ben bu işin almıcam en sonunda dısarda begenirsem alırım diyorum bi yandan netten alma diyorum gezdigin yerde gözüne çarpanı al aman sanki ev alıyorum he görende

bende sen gibiyim gecen saat alırken benımkıne 2 saat baktım sen 2 secenek arasındasın yıne ben 6 sına bırdn bakıyodummm

mmmmmm bandıra bandıra yeee beniii doyamasssııın tadımaaaaaa nappoomuşşş bakiiim beniiimmm aşkkuşuuummm

Doyamammmkiiii
Çalışıormmm kuşummmm sıkıldmmm içimdeee sıkıntıı, az önce şirkette mangall yaptkk ohh doyurdukk karnımızıı ama üstüm başım iss koktu sankiiii pöööööfffffff

Bebegmm benn siyahh dedmm herşeyle giyeblrsn ama oteki kahve cok kısıtlıı bakk aynı tarz kahve bnm var inanır msnn hiç giymioorm olee dolapta duruo, var mı varr.. boşu boşuna.. siyah her zaman için kullanşlıı burnu çok sivri gibi de gelmedi bana ama..:26::26:

oh ne güzel
merak ettim maaşın ne kadar aralıgında canım acaba bende gidermiydim die düşündümde banada teklif gelmişti ama senin 1-3bin arası mı 3-5 bin arası mı?
bana gelen teklif arada çıkıcaktık ve patron yabancı olucaktı 3bin idi:S kabul etmedım 2-3ay önce

hmmm doğru valla suan iyi değilim boynuma ağrı attı çok sinirliyim pelin biliyorsun işyerine neyse aksam üstü kalırsa birini alıcam ya nazlımda söler hem karar veririm.offffffffffffffff canm ck skkn sinir oluyorum insanlara insan gibi duranlara ama içi boş olanlara

Ben 1.500 alıyodum türkiye'de canım kadroluya geçtim maaşımı aldım beni getirdi buraya zaten. Şuan 2,260 $ alıyorum. Ama aldığım kenara gidiyo.
Kiram zaten günlük 25 $ civarı aylık 750 800 $ ödüyo. Aylıkta 1,700 $alışveriş masrafımı ödüyo. Yetiyo bana canım aldığım para kenara gidiyo yani. Ama kabul etmek zorundaydım çünkü 2 işte çalıştıgımda oldu. Bunu öpüp başıma koyuyorum.
2 sene sonra burdaki işimiz kesinleşirse buraya temellide yerleşebiliriz.

noldu cnm hayırdırr ?*

şaka yapıyorsun yani sen 7-8 bine çalışıyorsun herşeynle öle miiiii
canm ya nasıl böle patronlar varmı yaaa çok sevindim biriktirin tabi yaa evlenirsinizde tabi çok çok iyi hiç beklemeyin yaza evlenin...

Bebiğiiiimm sakinn ol lütfenn hiçbi şeyy sağlığından kıymetli dğll!! Densizz insanlarınnn saçma fikirlerine de önem verme... Onlar içi boş kutuya benzer, dışardan bakarsn dolu gibi durur ama içi fooosssssturrr

kusum soledım ben ıkısıde tarzım degıl dıye, gorunus olarak 1. evet ama rengı hoşuma pek kaçmadı açıkcaasıı

ya ruyamdaa bendee soba dumanıı kokuyooooduumm kayınannim aradı sevgililer gunu ıcın onlardayken annane bana sevgılıler gunu ıcın hedıye almış inci kolye kayınannimi boynumda taşiim hep diye yeriim onları ben yaaaa. Biz kutlamıyoruuzsevgilicikle, sevgililer gununu aslında ama ailenın hatunları olarak kutladık

Son düzenleme:

neyse yemekten geliyim mailleşmeye devam ederim bebeğim..
agrı attı boynuma geriliyorum o bası yaptıkca ya of neyse

iananırmısın çok bakınca benimde hşuma gitmeyeye basladı hatta igrendimbeynim döndü ondan heralde
aa görmedim yazdıgını nodrap canım

neyse yemekten geliyim mailleşmeye devam ederim bebeğim..
agrı attı boynuma geriliyorum o bası yaptıkca ya of neyse
Tmmm bitanmm hadi gt yemeğe senn

O zamannnn size de maşallahhhh ballı minnniiimmm Bolleeee kayınanniiiyii ekmeğn üzerinee tereyağğ niyetne sürerimm üstünee de sniiiii Yeme deee yanında yattt
Şakaa bi yanaa cnm bulmss snn gibi güzelliğiiii dahaa nappsınnn amaaa ellernden de öpermm ben o anneninnn bravaaaaaaa

eeee masraflarını ıcıne sokarmsın cebinden cıkmıyorrrr ev ihtiyac bunları da eklicen anam alala

Ödeyiversin bi zahmet canım haftanın 6 günü çalışıyorum gece 12 1 e kadar. Sabah 6 da iş başı toplantıları düzenle tlflarına bak patron nereye ben oraya kahvesini yemeğini bile ben alıyorum. Çok yoğunum yani öyle böyle değil. Bi toplantıya 48 saat uykusuz kaldığımı biliyorum. Sonuçta şartlarımı sundum oda kabul etti. Etmeyebilirdi. Ben nerden bulucam asistan bitane daha dedi. ALdığı maaş zaten net 26.080 TL kiramı ve alışveriş masrafımı kendicebinden ödüyo. onun için neki 2.000-3.000 dolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…