Bnmmm Cemremmm tam biirrr iş hatunuuu olmşş.. cnm ne güzell olmş kendni geliştirmenn içinnn de harikaa.. Hangi ülkedesinn?
İyiyimm bitanemm bende nasıl olaymmm çalışıorzz hep aynıı bebiiiiiğiimmmm:))
Ballııııı minnnniiikkk gelmşş ben onuuu bandıra bandıraaa yermkiiiii
Günaydnnnn tatlısıııııı
tünaydın bebeğim..
fikrini alıyım
pelinimm saolll bebişimmmm maşallahh bizeee
yağmurr herkesss 1 diooo
canım sunu düşündüm ark.yanımda siyah dio herseyle giyersin diyor pelinimde öle dedi eteklede güzel dio ark.pek giymem ama her renkle uyar siyah dendi işyerimdeki ark.ve abla öle dedi kararszlıgım ondan kahvenn cok bandı var arkası cümbüş gibi ama burnu güzelamannnnnnnnn
orası öyleee canımcımm siyah herseyleee gider evet ama onun burnuu sivriiiiiiiii
nasıl gittin pat die 2senelik yahu ne işiymiş bu insan arada gider bizim patronlar ölede devamlı:s
ıyı sevgilin yolladı??tek basına oralarda aılen nededi?korkmuyonmu ayol
benim gözüm siyahta kaldı ama nebiliyim:44:
hay ben bu işin almıcam en sonunda dısarda begenirsem alırım diyorum bi yandan netten alma diyorum gezdigin yerde gözüne çarpanı al aman sanki ev alıyorum he görende
mmmmmm bandıra bandıra yeee beniii doyamasssııın tadımaaaaaanappoomuşşş bakiiim beniiimmm aşkkuşuuummm
canım sunu düşündüm ark.yanımda siyah dio herseyle giyersin diyor pelinimde öle dedi eteklede güzel dio ark.pek giymem ama her renkle uyar siyah dendi işyerimdeki ark.ve abla öle dedi kararszlıgım ondan kahvenn cok bandı var arkası cümbüş gibi ama burnu güzelamannnnnnnnn
Geçiciydibaşta sadece toplantı vardı 1,5 hafta kalıcaktık. Orada bi şirketle ortaklık söz konusuydu. O olmayınca başka bir şirketle anlaştık. Genel müdür asistanı olduğum için dedi işi bize öğretsinler bizde onlara öğretelim birbirimizi tanıyalım ben istemedim istifa edicektim. Ama bu sefer dedi eğer dönersen birdaha şirkette çalışamazsın başka iş aramaya başla dedi. Bende dedim madem öyle maaşıma zam istiyorum ayrıca ailem sevdiğim insan var onlarsız yapamam 2-3 haftada bir 1-2 günlüğüne beni gönderin masraflarımı karşılayın kalırım dedim. Anlaştık 1 odalıbi daireye yerleştirdi beni. Aylık alışveriş masrafımı veriyo, maaşımı alıyorum, dil kursuna gönderiyo. Sevdiğimde dedi sık dişini geleceğimiz iyi olucak bende gelicem dil okuluna oraya kalırım 6 ay dedi. Tmm dedim bende öyle kabul ettim. Yoksa hayatta kalmazdım. Yemeklerinden tut herşey berbat. Burya geldim 7 kilo verdim. Saat 9 da sevdiğim gelicek Türkiye'den onu karşılıycam. 2 gün kalıp gidicek patronumda gitti Türkie'ye yanlızım yani şuan. Arkadaş edindim şükür. Yoksa çok yabancı burası herşey bambaşka. Öyle sıkıcazdişimizi. PAramı biriktirip ayrılıcam zatenKi dayanamazsak bu yaz evlenicez.
Syahı beğendiysen siyahı al cnm
Doyamammmkiiii
Çalışıormmm kuşummmm sıkıldmmm içimdeee sıkıntıı, az önce şirkette mangall yaptkk ohh doyurdukk karnımızıı ama üstüm başım iss koktu sankiiii pöööööfffffff
Bebegmm benn siyahh dedmm herşeyle giyeblrsn ama oteki kahve cok kısıtlıı bakk aynı tarz kahve bnm var inanır msnn hiç giymioorm olee dolapta duruo, var mı varr.. boşu boşuna.. siyah her zaman için kullanşlıı burnu çok sivri gibi de gelmedi bana ama..:26::26:
oh ne güzel
merak ettim maaşın ne kadar aralıgında canım acaba bende gidermiydim die düşündümde banada teklif gelmişti ama senin 1-3bin arası mı 3-5 bin arası mı?
bana gelen teklif arada çıkıcaktık ve patron yabancı olucaktı 3bin idi:S kabul etmedım 2-3ay önce
hmmm doğru valla suan iyi değilim boynuma ağrı attı çok sinirliyim pelin biliyorsun işyerine neyse aksam üstü kalırsa birini alıcam ya nazlımda söler hem karar veririm.offffffffffffffff canm ck skkn sinir oluyorum insanlara insan gibi duranlara ama içi boş olanlara
Ben 1.500 alıyodum türkiye'de canım kadroluya geçtim maaşımı aldım beni getirdi buraya zaten. Şuan 2,260 $ alıyorum. Ama aldığım kenara gidiyo.
Kiram zaten günlük 25 $ civarı aylık 750 800 $ ödüyo. Aylıkta 1,700 $alışveriş masrafımı ödüyo. Yetiyo bana canımaldığım para kenara gidiyo yani. Ama kabul etmek zorundaydım çünkü 2 işte çalıştıgımda oldu. Bunu öpüp başıma koyuyorum.
2 sene sonra burdaki işimiz kesinleşirse buraya temellide yerleşebiliriz.
hmmm doğru valla suan iyi değilim boynuma ağrı attı çok sinirliyim pelin biliyorsun işyerine neyse aksam üstü kalırsa birini alıcam ya nazlımda söler hem karar veririm.offffffffffffffff canm ck skkn sinir oluyorum insanlara insan gibi duranlara ama içi boş olanlara
şaka yapıyorsun yani sen 7-8 bine çalışıyorsun herşeynle öle miiiii
canm ya nasıl böle patronlar varmı yaaa çok sevindim biriktirin tabi yaa evlenirsinizde tabi çok çok iyi hiç beklemeyin yaza evlenin...
Doyamammmkiiii
Çalışıormmm kuşummmm sıkıldmmm içimdeee sıkıntıı, az önce şirkette mangall yaptkk ohh doyurdukk karnımızıı ama üstüm başım iss koktu sankiiii pöööööfffffff
Bebiğiiiimm sakinn ol lütfenn hiçbi şeyy sağlığından kıymetli dğll!! Densizz insanlarınnn saçma fikirlerine de önem verme... Onlar içi boş kutuya benzer, dışardan bakarsn dolu gibi durur ama içi fooosssssturrr
kız ne 7-8 bini
3.950 - 4.000 alıyorum
kusum soledım ben ıkısıde tarzım degıl dıye, gorunus olarak 1. evet ama rengı hoşuma pek kaçmadı açıkcaasıı
ya ruyamdaa bendee soba dumanıı kokuyooooduummkayınannim aradı sevgililer gunu ıcın onlardayken annane bana sevgılıler gunu ıcın hedıye almış inci kolye kayınannimi boynumda taşiim hep diye yeriim onları ben yaaaa. Biz kutlamıyoruuzsevgilicikle, sevgililer gununu aslında ama ailenın hatunları olarak kutladık
[/B]
Tmmm bitanmm hadi gt yemeğe sennneyse yemekten geliyim mailleşmeye devam ederim bebeğim..
agrı attı boynuma geriliyorum o bası yaptıkca ya of neyse
ya ruyamdaa bendee soba dumanıı kokuyooooduummkayınannim aradı sevgililer gunu ıcın onlardayken annane bana sevgılıler gunu ıcın hedıye almış inci kolye kayınannimi boynumda taşiim hep diye yeriim onları ben yaaaa. Biz kutlamıyoruuzsevgilicikle, sevgililer gununu aslında ama ailenın hatunları olarak kutladık
eeee masraflarını ıcıne sokarmsın cebinden cıkmıyorrrr ev ihtiyac bunları da eklicen anam alala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?