Tmmm bitanmm hadi gt yemeğe senn
O zamannnn size de maşallahhhh ballı minnniiimmmBolleeee kayınanniiiyii ekmeğn üzerinee tereyağğ niyetne sürerimm üstünee de sniiiii Yeme deee yanında yattt
Şakaa bi yanaa cnm bulmss snn gibi güzelliğiiii dahaa nappsınnn amaaa ellernden de öpermm ben o anneninnn bravaaaaaaa
Tatlımm hayırlısıylaa kavuşn inşallahhNeyse kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım. 1 saat vaktim kaldıhazırlanım güzelce evimide hazırlım Süprizim var sevgülüme bol bol
Öptüm hepinizi
ah kusum benım 40 yasındakı halımı dusun burcumuz aynıı, huyumuz suyumuz aynıı, sevdıgımız adamda ortaakcok sukur vallahı öpülesi kadın cidden yiyelim onuu yiyeeeliiiimmmm tarumar edeeliiimm sen naptın kaymaaamm enişteden ekşıın var mı bugun ,içinn
Tatlımm hayırlısıylaa kavuşn inşallahh
Hangi ülkedesnn dedmm ama görmednnn:26: Neyyseee hadi sen cicilerniii giyyyy miss gibi olll, öptm sni şekerpareee
Hihihihihiii
Ekşınnn ne gezerr bizdee balımm yaaaKıskanççç fesat bişi olmş, çıkmış 1 ayda
Kavga ettk
Ama akşamm nolurr bilemiormm bi ekşınnn gelseee süper olurrÇok fazlaaaa şartlamıyım kendmiiii zatenn kırık kalpler durağı gibi oldm
senın o kıırk kalbını hamlarııım heeekıskanmakta haklı ama guzelliğiinii kuzum hak ver çuçuğğaa
aaaaaaaaaaaa peloooooooooşşş siz barıstınız mı kesin olaraktannnn
Çağlamm barıştıkkk bnm buu lanett yufkaa yüreğimm...Pişmann mıyımmm, değilimmm en azındannn şuan için... çünküüü bambaşkaa biri var şuannn, dediğimm gibi kıskançlıktann çıldırmşş biri var... öncedenn de kıskanırdı aslındaa ama ne biliiim şimdi delirmiş gibi kıskanıo
Allah utandırmasın bitanemmm mutluysan eger sorun yok
birdaha uzmesin seni
bu aradaaa burda nişanlı birine sevgililer süpriziii yapıldı.... tepesinden yagan güllerle birkez daha evlenme teklifi edildine hoş bir supriz degil mi
[SUP][/SUP]
Hayatttttttt
Mutlu ol bitanem Çooookkkk Mutlu ol :))
Allah utandırmasın bitanemmm mutluysan eger sorun yok
birdaha uzmesin seni
bu aradaaa burda nişanlı birine sevgililer süpriziii yapıldı.... tepesinden yagan güllerle birkez daha evlenme teklifi edildine hoş bir supriz degil mi
Kuşmm zaten zor toparlanıorzz yaşadğmz onca şeyden sonra.. ama görüorm ki bu ayrlk onaa fena yaramşbaayaağıı bayağııı fenaa
Canımmsnnnn, sen daha çok hakedioosn mutluluğu tatlımm bnm.. Diliormm ki olcaksn hiç olmadıgınn kadar mutlu olcaksnn meleğimmm
eeee anladıı anyayı konyayıı kuşuuum
hoşgldnnn bebiikkkkben geldim kiiiii
İnşallahhh meleğimm, bende öyle olmasnıı umuyorum... Teşekkürr ederimmm ortakcanmm hayatmmm bnmmİnşallah canım Allah büyük bakalımmm,,,
Belki sizin için böylesi daha iyi oldu en azından her iki tarafta daha olgun davranıcak daha güzel yol alınacak evliliğeee
Cnmm sürttümm sürtmezz olur muyumm:)) Yufka dediysem dee o kadanaaa değilllBen geldim yine, pelincim umarım bir daha seni hiç üzmez, burnunu iyice bir sürtseydin, hıncını bir alsaydın
Bu topikteki tüm kızlar mutlu olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun gerçi biz kutlamıyoruz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?