'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım. 1 saat vaktim kaldı hazırlanım güzelce evimide hazırlım Süprizim var sevgülüme bol bol
Öptüm hepinizi

ah kusum benım 40 yasındakı halımı dusun burcumuz aynıı, huyumuz suyumuz aynıı, sevdıgımız adamda ortaak cok sukur vallahı öpülesi kadın cidden yiyelim onuu yiyeeeliiiimmmm tarumar edeeliiimm sen naptın kaymaaamm enişteden ekşıın var mı bugun ,içinn

Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım. 1 saat vaktim kaldı hazırlanım güzelce evimide hazırlım Süprizim var sevgülüme bol bol
Öptüm hepinizi
Tatlımm hayırlısıylaa kavuşn inşallahh
Hangi ülkedesnn dedmm ama görmednnn:26: Neyyseee hadi sen cicilerniii giyyyy miss gibi olll, öptm sni şekerpareee

Hihihihihiii
Ekşınnn ne gezerr bizdee balımm yaaa Kıskanççç fesat bişi olmş, çıkmış 1 ayda
Kavga ettk
Ama akşamm nolurr bilemiormm bi ekşınnn gelseee süper olurr Çok fazlaaaa şartlamıyım kendmiiii zatenn kırık kalpler durağı gibi oldm

senın o kıırk kalbını hamlarııım heee kıskanmakta haklı ama guzelliğiinii kuzum hak ver çuçuğğaa

aaaaaaaaaaaa peloooooooooşşş siz barıstınız mı kesin olaraktannnn

Çağlamm barıştıkkk bnm buu lanett yufkaa yüreğimm... Pişmann mıyımmm, değilimmm en azındannn şuan için... çünküüü bambaşkaa biri var şuannn, dediğimm gibi kıskançlıktann çıldırmşş biri var... öncedenn de kıskanırdı aslındaa ama ne biliiim şimdi delirmiş gibi kıskanıo

Allah utandırmasın bitanemmm mutluysan eger sorun yok

birdaha uzmesin seni

bu aradaaa burda nişanlı birine sevgililer süpriziii yapıldı.... tepesinden yagan güllerle birkez daha evlenme teklifi edildi ne hoş bir supriz degil mi

Aminnn bebegmm aminn... Bu seferr direkk evlenicem senle diyerek başladıı Allahım utandırmasın başka bişey istemem.. Hepimiz iyi insanlarla karşılaşalımmm kurabiyemmm

Harikaaa bi sürprizzz bebegmm yaaa, ne hoşşşş harika mükemmelll ne kadar daa şanslı bi kızzz, hep mutlu olsnlarr inşallahh

inanılmaz guzeeel hemdeee caglaaaammm

Kuşmm zaten zor toparlanıorzz yaşadğmz onca şeyden sonra.. ama görüorm ki bu ayrlk onaa fena yaramş baayaağıı bayağııı fenaa

eeee anladıı anyayı konyayıı kuşuuum

Canımmsnnnn, sen daha çok hakedioosn mutluluğu tatlımm bnm.. Diliormm ki olcaksn hiç olmadıgınn kadar mutlu olcaksnn meleğimmm

İnşallah canım Allah büyük bakalımmm,,,

Belki sizin için böylesi daha iyi oldu en azından her iki tarafta daha olgun davranıcak daha güzel yol alınacak evliliğeee

Ben geldim yine, pelincim umarım bir daha seni hiç üzmez, burnunu iyice bir sürtseydin, hıncını bir alsaydın

Bu topikteki tüm kızlar mutlu olsun, sevgililer gününüz kutlu olsun gerçi biz kutlamıyoruz ama olsun

eeee anladıı anyayı konyayıı kuşuuum

Benn onuu çok seviomuşum kiii bi kez daha anladım minniimmm
ben geldim kiiiii
hoşgldnnn bebiikkkk
İnşallah canım Allah büyük bakalımmm,,,

Belki sizin için böylesi daha iyi oldu en azından her iki tarafta daha olgun davranıcak daha güzel yol alınacak evliliğeee
İnşallahhh meleğimm, bende öyle olmasnıı umuyorum... Teşekkürr ederimmm ortakcanmm hayatmmm bnmm
Cnmm sürttümm sürtmezz olur muyumm:)) Yufka dediysem dee o kadanaaa değilll Çektirdimmm sonra da geeell buraya dedm bağrıma bastmm
Cnm şakaaa bi yana, çok çıkmazaa girdimm kendi içimde çok savaştım.. kırıldımmm, kırdımm... bu ilişkide ikimizin de hatası buyuktu, ben sinirimlee onu bu hale getrdm o da umursamaz tavryla.. şimdi roller değişti ama resmenn sinirlermi aldırms gibi hissediormm, kuş gibi hafifim
Bu saatten snra istedgm tek şey mutlu ve huzurlu olmak, çok şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…