yahu annemle msjlaşıyoruz sevgililer günümü kutlamış
sonrada damadın iş görüşmesi ne oldu diyor
aman kuzum ya su cocuk meselesi zaten :18: ben yapamam yaaa valla kariyerim emeklerim herseyim cup diye gidiverir, dogurup da bakıcı eline bırakmak istemiyorum... ama benmki asla kabul etmio zaten 30 umda evleniorum ne kdr beklicez die bilmiorum artık hayırlısı olsun
Annende gelişmee büyükk bebikkk:76:
aman kuzum ya su cocuk meselesi zaten :18: ben yapamam yaaa valla kariyerim emeklerim herseyim cup diye gidiverir, dogurup da bakıcı eline bırakmak istemiyorum... ama benmki asla kabul etmio zaten 30 umda evleniorum ne kdr beklicez die bilmiorum artık hayırlısı olsun
Bizz yandıkkii benn bazenn annemee takılıormm çocukk yaparmm sen bakarsn dioorm kiii bnmkide ole çocukk sesine fln hiç gelemezz hep derim torunun olunca sevmezsn sen dieeAma kafası götürmüoo hatunun napsınn doğurcmm vercem kucağnaa bak nasıı bakıoo
Bnmm görümcede çocuk gelişimi okumş gerçii bi anneme bi görümceyee ikisi yeter banaa
ya gelişme çoktan var kabullendi ama yukarda yazdıgım gibi....
benim abimin ark.da anaokul ögretmeni ama ben ondan daha cok ilgiliyim cocuklara bebiklere
yahu annemle msjlaşıyoruz sevgililer günümü kutlamış
sonrada damadın iş görüşmesi ne oldu diyor
Bebiiiiiiimmm yaaaa güldürdnn benii Allah da sni güldürsnn yeeğğrmm
bende sevgılıcım harıc herkesleee kutladımm ya :))))) kolyemide takktım açtı benii inciii
o yuzden biz bize yetelim anacııım sen söle ben onayliim
Anladmm cnmm olsn her şey zamanla yerine oturacaktır... hepimiz bişeyleri edinmek için borç altına giricez bu yükümlülüğü kabul edicez ki sorumluluk alalım değil mii?ya gelişme çoktan var kabullendi ama yukarda yazdıgım gibi....
benim abimin ark.da anaokul ögretmeni ama ben ondan daha cok ilgiliyim cocuklara bebiklere
bende sevgılıcım harıc herkesleee kutladımm ya :))))) kolyemide takktım açtı benii inciii
o yuzden biz bize yetelim anacııım sen söle ben onayliim
Anladmm cnmm olsn her şey zamanla yerine oturacaktır... hepimiz bişeyleri edinmek için borç altına giricez bu yükümlülüğü kabul edicez ki sorumluluk alalım değil mii?
Kimblrr nası daa yakıştı inciiii miinnniiimeee
Gülleee güle tak aşkkuşumm
ya işte ama siz sıkılcaksınız evliliğiniz ilk zamanları bunalıcaksınız sevgi ask kalmıcak dio aman nebiliyim bilmiyorum pelinim hiçbişeyy
Cefaa çekmedenn sefa sürülmezmiş canımm annen de haklı bi yerde ama bu zamanda ve bu şartlarda istanbulda ev edinmekk ve geçindirmekk ne kadar zor hepmz bilioruz...
işte bakalım hakkımızda hayrlısı bişey diyemiyorum herkes kendine göre haklı ama nebiliyim..:44:
bzde kutlamadık yani bilmiyorum..
güle güle kullan cnm
Kimblrr nası daa yakıştı inciiii miinnniiimeee
Gülleee güle tak aşkkuşumm
sagol bebeğiim. bizde kutlamıyoruz zaten canım bızım sevgılıler gunumuz 24 nısaan
kayınannimin adıda İnci biloomusun lokumummm
Ayyyy ne kaddanaaa ciciii kii... İncii isminii çok severmm kuşummmBnmdee adımı İnci koycaklarmss bliioo msnn sonra annişş Pelinnn istemişşş
hedıyenın asıl anlam ve onemı o zaten kayınannımı boynumda taşiim diyeebende cok severım kusum kucukken bı ıncı abla vardı mahallede o kadar guzel ve gosterıslıydıkı cok begenırdım onu işten gelmesini beklerdim her akşaam adaş olcakmıssınız he kayınannimle pelin isminide pelimimide çoook severimkii beeeennn
Çokk anlamlıı olmş kuşummm
Bennndee nazımı daa nazımaa adını verenideeee çokk sevrmkiii o yanaklardann daa ballıı ballı öpeeğğrm
bu ne sevgi seli böleee hatunlarrrr
Malumm 14 şubattt kurabitoşşşbu ne sevgi seli böleee hatunlarrrr
yiiğğriiimmm öpeeeğğriim seniii
Aramızaaa hoşgeldn tatlımmm:))kızlar inşallah bizde bu yıl eylül ekim gibi nişan 2013 nisan mayıs gibide düğün düşünüyoruz şimdiden bahsedince bile heyecan basıyor Eki Görüntüle 346953
gel bakalıım sennnde burayaaaa pastaaaaaaaaaaaaaammmm nım nımnımmmm
kızlar inşallah bizde bu yıl eylül ekim gibi nişan 2013 nisan mayıs gibide düğün düşünüyoruz şimdiden bahsedince bile heyecan basıyor Eki Görüntüle 346953
Malumm 14 şubattt kurabitoşşş
Aramızaaa hoşgeldn tatlımmm:))
Kendindenn bahset bize seni tanıyalımm
Programm sunucusu gibi oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?