'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yahu annemle msjlaşıyoruz sevgililer günümü kutlamış
sonrada damadın iş görüşmesi ne oldu diyor

Annende gelişmee büyükk bebikkk:76:

Bizz yandıkkii benn bazenn annemee takılıormm çocukk yaparmm sen bakarsn dioorm kiii bnmkide ole çocukk sesine fln hiç gelemezz hep derim torunun olunca sevmezsn sen diee Ama kafası götürmüoo hatunun napsınn doğurcmm vercem kucağnaa bak nasıı bakıoo
Bnmm görümcede çocuk gelişimi okumş gerçii bi anneme bi görümceyee ikisi yeter banaa

Son düzenleme:

yahu annemle msjlaşıyoruz sevgililer günümü kutlamış
sonrada damadın iş görüşmesi ne oldu diyor

bende sevgılıcım harıc herkesleee kutladımm ya :))))) kolyemide takktım açtı benii inciii

Bebiiiiiiimmm yaaaa güldürdnn benii Allah da sni güldürsnn yeeğğrmm

o yuzden biz bize yetelim anacııım sen söle ben onayliim

ya gelişme çoktan var kabullendi ama yukarda yazdıgım gibi....
benim abimin ark.da anaokul ögretmeni ama ben ondan daha cok ilgiliyim cocuklara bebiklere
Anladmm cnmm olsn her şey zamanla yerine oturacaktır... hepimiz bişeyleri edinmek için borç altına giricez bu yükümlülüğü kabul edicez ki sorumluluk alalım değil mii?

bende sevgılıcım harıc herkesleee kutladımm ya :))))) kolyemide takktım açtı benii inciii

o yuzden biz bize yetelim anacııım sen söle ben onayliim

Kimblrr nası daa yakıştı inciiii miinnniiimeee
Gülleee güle tak aşkkuşumm

ya işte ama siz sıkılcaksınız evliliğiniz ilk zamanları bunalıcaksınız sevgi ask kalmıcak dio aman nebiliyim bilmiyorum pelinim hiçbişeyy

ya işte ama siz sıkılcaksınız evliliğiniz ilk zamanları bunalıcaksınız sevgi ask kalmıcak dio aman nebiliyim bilmiyorum pelinim hiçbişeyy

Cefaa çekmedenn sefa sürülmezmiş canımm annen de haklı bi yerde ama bu zamanda ve bu şartlarda istanbulda ev edinmekk ve geçindirmekk ne kadar zor hepmz bilioruz...

sagol bebeğiim. bizde kutlamıyoruz zaten canım bızım sevgılıler gunumuz 24 nısaan

kayınannimin adıda İnci biloomusun lokumummm

Ayyyy ne kaddanaaa ciciii kii... İncii isminii çok severmm kuşummm Bnmdee adımı İnci koycaklarmss bliioo msnn sonra annişş Pelinnn istemişşş

Ayyyy ne kaddanaaa ciciii kii... İncii isminii çok severmm kuşummm Bnmdee adımı İnci koycaklarmss bliioo msnn sonra annişş Pelinnn istemişşş

hedıyenın asıl anlam ve onemı o zaten kayınannımı boynumda taşiim diyee bende cok severım kusum kucukken bı ıncı abla vardı mahallede o kadar guzel ve gosterıslıydıkı cok begenırdım onu işten gelmesini beklerdim her akşaam adaş olcakmıssınız he kayınannimle pelin isminide pelimimide çoook severimkii beeeennn

Çokk anlamlıı olmş kuşummm
Bennndee nazımı daa nazımaa adını verenideeee çokk sevrmkiii o yanaklardann daa ballıı ballı öpeeğğrm

bu ne sevgi seli böleee hatunlarrrr
Malumm 14 şubattt kurabitoşşş

yiiğğriiimmm öpeeeğğriim seniii

kızlar inşallah bizde bu yıl eylül ekim gibi nişan 2013 nisan mayıs gibide düğün düşünüyoruz şimdiden bahsedince bile heyecan basıyor Eki Görüntüle 346953
Aramızaaa hoşgeldn tatlımmm:))
Kendindenn bahset bize seni tanıyalımm
Programm sunucusu gibi oldm

gel bakalıım sennnde burayaaaa pastaaaaaaaaaaaaaammmm nım nımnımmmm

eveeeeeet yuppiiiiiii beni de sevinnn

benim sevgililer gunusunde sevgilim yanımda bile değil denizlerin ortasında sevin benii

kızlar inşallah bizde bu yıl eylül ekim gibi nişan 2013 nisan mayıs gibide düğün düşünüyoruz şimdiden bahsedince bile heyecan basıyor Eki Görüntüle 346953

hosgeldin canımmmmmmmm hayırlı olsun simdideeennn

Malumm 14 şubattt kurabitoşşş

Aramızaaa hoşgeldn tatlımmm:))
Kendindenn bahset bize seni tanıyalımm
Programm sunucusu gibi oldm

hahayt ben 25 yaşındayım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum özel bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum düzenli bir ilişkim ve işim var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum Eki Görüntüle 347015

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…