'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yagmuuuurrr öle kolay kolay yedirme hemen nikahı bastı diye bence

ben de seni yirimm pastaaaamm üstüne de pelinimi içerim o zaman çilekli çilekli ohh bi pasta daa var buralara ugramıo pek onu ucundan yicem

Bebiklermmm ben cıkıormmm patronn geldiii yanımaa hadii çıkın nie çkmıosnnz hazırlıkk yapmıcak msnzz dedii
Çokkk mutlanndımmm
Hepnziii sevioormm öpüoormmm daaaa kendinzee ii baknn akşamm grmeye calsrm

alala inanmıyorum patrona bak ya
pelinim siz akşam bişi yapmıcakmısınız?

kızlar iyi akşamlar neler neler konuşulmuş böyle pekinim ne yaptın sen evrenle barıştınmı canım inşallah birdaha seni üzmezde mutlu olursun vallla

kızlar sevdiceğimle görüştüm geldi çok mutluyum eve daha yeni geldim biraz geç oldu bugün pek yazamadım çok heycanlıydım şimdi geçmişi okumaya dalıyorum hepinizi öperim

geçmişilere gitttim ve geldim

nazım inci kolyeni güle güle kullan balım seni seviyorum

çağlama o süpriz harika olmuş ya vallla sevindim arkadaşına hemen içimden iyi dileklerimi yolladım yüzümde bir tebessüm oluştu çok mutlu oldum bir hemcinsimize yapılan harekete

Son düzenleme:

Bebeeeğğiimm bende senii çoook seviiyoooruuummm teşekkür ederiiiimmm eniştemiiiz gelmiiiş hoşşgelllmiiişşşş çoook sevindiiiimm

hayırlı sabahlar hayırlü günler kızlar..
gün baya çoşkulu geçmiş sanırım:)
bnm hiç inci kolyem olmadı minnakım
çağlam baktım ama göremedim süprizin ne oldugunu:)

bi yanlız giren kullanmayan ben varım sanırım

Hala uykum varrrr cnm onun dışına iyiyim sen nasılsın?

Bndeee çok yorgunumm( Uykuyaa ihtiyacım varr bebeğmm(

Amaaa ayaktaa kalıcamm
Bu sabah karlı bii güne uyandıkkk her yer harikaa, ağaçlar falan müthiş... tam fotoğraflıkk ve gezmelikk ama bz çalışıorzz poooooffffffff

burda nişanlı bir abla var canım birkaç ay sonra evleniyolar... nişanlısı dün tepesinden yagan güller esliginde ofisin kapısında birkez daha evlenme teklifi etti ona...

süprizi buydu dünün ben de aksam kız arkadasımla kutladım malum paşacık yok buralarda

herkeslere günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…