Bndeee çok yorgunumm( Uykuyaa ihtiyacım varr bebeğmm (
Amaaa ayaktaa kalıcamm
Bu sabah karlı bii güne uyandıkkk her yer harikaa, ağaçlar falan müthiş... tam fotoğraflıkk ve gezmelikk ama bz çalışıorzz poooooffffffff
burda nişanlı bir abla var canım birkaç ay sonra evleniyolar... nişanlısı dün tepesinden yagan güller esliginde ofisin kapısında birkez daha evlenme teklifi etti ona...
süprizi buydu dününben de aksam kız arkadasımla kutladım malum paşacık yok buralarda
herkeslere günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
aynenn cnm tam bole evdee kitapp okumalıkk film izlemelk bi hava.. bugunn erken cıksak keşkeee:))Bizim beylikdüzün de de kar vardı valla şöyle cam kenarına oturup kahve yada çayımı alıp uzatıp ayaklarımı dışarıyı seyretmek isterdim pelinim.
vuvv canım dün tebesümle okudum vallla çok güzel birşey ya çok sevindim arkadaşın adına
karlı bir güne uyandık halsizim keyifsizim karnım çok acıyo inşallah sevgilimle görüşebilirim evi şirkete 5 dakka ama karda onunda benmde harap olmasını istemiyorum kızlar
aynenn cnm tam bole evdee kitapp okumalıkk film izlemelk bi hava.. bugunn erken cıksak keşkeee:))
vuvv canım dün tebesümle okudum vallla çok güzel birşey ya çok sevindim arkadaşın adına
karlı bir güne uyandık halsizim keyifsizim karnım çok acıyo inşallah sevgilimle görüşebilirim evi şirkete 5 dakka ama karda onunda benmde harap olmasını istemiyorum kızlar
biz de cok mutlu olduk onun adına gizoşum Allah mutlu etsin, zaten bu 3. evliliği olucak artık dogru kişiyi bulmus olmasını diliyorum onun adına...
benimde azcık moralim bozuldu suan, burda bi kız var poposuyla hava atar durmadan, kalcaları guzelmiş diye... cay almaya gitmiştim ordaki ablayla beraber bu ne bole biraz kilo al sende de hiçbişe yok bide evlenceksin dediler
benim gayet fit bir vucudum vardır, nişanlımda cok sever bu halimi onlara ne anlamıyorum ama moralimi cok bozdularzaten o kıza uyuz oluyorum
burda nişanlı bir abla var canım birkaç ay sonra evleniyolar... nişanlısı dün tepesinden yagan güller esliginde ofisin kapısında birkez daha evlenme teklifi etti ona...
süprizi buydu dününben de aksam kız arkadasımla kutladım malum paşacık yok buralarda
herkeslere günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
biz de cok mutlu olduk onun adına gizoşum Allah mutlu etsin, zaten bu 3. evliliği olucak artık dogru kişiyi bulmus olmasını diliyorum onun adına...
benimde azcık moralim bozuldu suan, burda bi kız var poposuyla hava atar durmadan, kalcaları guzelmiş diye... cay almaya gitmiştim ordaki ablayla beraber bu ne bole biraz kilo al sende de hiçbişe yok bide evlenceksin dediler
benim gayet fit bir vucudum vardır, nişanlımda cok sever bu halimi onlara ne anlamıyorum ama moralimi cok bozdularzaten o kıza uyuz oluyorum
canım ne gıcık insanlar banada yapıyolar pek göğsüm yok benimde popom iyidir belim ince popom var malesef bende hiç sevmem bu halimle bana insanlar sürekli biraz dolgun ol derler gıcık olurum
bence takma moralinide bozma heryerde var öyle tip insanlar kötü niyetle sölemmişlerdir kendilerine farklı geleni eleştirmeye bayılırız milletçe canım boşver bozma moralini sakın
ben sana kıyamammmmm kii kurabitoşlarn bitanesiiiiitatlım kmsenn soledgne önem verme sonucta sen bolesinn ve eğer aynaya baktgnda mutlu oluosann sorun yok demektrr, nişanlın daa seni beğeniokii nişanlanmş onlara nee amaaann
yapmakk istedkleri tek şeyy: MOBBING.Bu da sni etkilemesin ulaşamasınlar amaçlarınaa kuzucummm
bnde sana sandım ya canım:) burdada biri canlı muzikte evlenme teklif etmiş.d inş arkadşında mutlu mesut olur. rabbim doğru karar vermeyi nasip etsinevlilik zor cidden
canım ne gıcık insanlar banada yapıyolar pek göğsüm yok benimde popom iyidir belim ince popom var malesef bende hiç sevmem bu halimle bana insanlar sürekli biraz dolgun ol derler gıcık olurum
bence takma moralinide bozma heryerde var öyle tip insanlar kötü niyetle sölemmişlerdir kendilerine farklı geleni eleştirmeye bayılırız milletçe canım boşver bozma moralini sakın
aminnnnnnnnnncanm banada gögüslerin toton ne güzel diolar totoma bakıoalr bazen kalkık biraz çok değil bnce ama nasıl yaptın bunu falan işlk başlarda odaya cekip soruoalrdı yani varya ne nazarlar değdi bana bi bilsen şimdi bide kilo aldım ilk girdigimde çok zayftm 36beden bile bol gelirdi kilo alnca şimdi toparladn dolgun duruyorsun adamın canı ister evlenince ws.neler neler göz varya kötü gözden korusun kıskanclık kompleskli insanlardan korusun
kilolu olsan bu ne zeyıfla biraz derler canım
benimkide bana gore gayet iyiii ortaya cıkarcak kıyafetler giymiyorum onun gibi ama ben...
hiçbir zaman da dolgun olmak falan istemedim, o kız benden buyuk ve sevgilisi bile yok.. 2 kere olmus ondada aldatılmıs biguzel
demek ki popoyla olmuyomus bu işler...
aminnnnnnnnnn
kız benim departmanımda degil canım ama gelir bizim ofise durmadan yani bana kastı yoktur kalcarıyla ilgili herkese konusur yani... bacagı uzunmus kalcası guzelmiş vs. hiç hoslanmam ole insanlardan bırak insanlar seni ovsun neden dikkat cekmeye calısıosun dimi
ve yani onlara ne belli bi yasa gelince kac katına cıkıcak o simdi ovundugu tarafları ki ben sevmem mesela buyuk kalcayı ve gogusu, ayrıca da bana gitmez ben minyon tipli biriyim gayet kaldıramam ki...
halimden memnunum ben sorunum yok kendimle dedim cıktım zaten ama cok moralimi bozdular
burda bile değildi ki supriz yapsın... öle zor berfincim malesef.. Allah dogru insanlarla karsılastırsın hepimizi
nil ve gizz ve minnak burdamısınız. bakın ne buldum. bizim istediğimiz yemek takımından
Eki Görüntüle 347366
Eki Görüntüle 347367
Eki Görüntüle 347368
Eki Görüntüle 347369
dekorasyon.com da fiyatı 945
şehir satsatın 500 tl üzeri geçen alışverişsin 250 tl deüşen kuponu 24 tl
alsakmı napsak bilemedim
nil ve gizz ve minnak burdamısınız. bakın ne buldum. bizim istediğimiz yemek takımından
Eki Görüntüle 347366
Eki Görüntüle 347367
Eki Görüntüle 347368
Eki Görüntüle 347369
dekorasyon.com da fiyatı 945
şehir satsatın 500 tl üzeri geçen alışverişsin 250 tl deüşen kuponu 24 tl
alsakmı napsak bilemedim
canım gördüm ama bilemiyorum valla 200 tl fazla olsun dokunarak alayım sorun yaşamak inan istemiyorum tekrar taşıycam götürcem felan o yüzden netten alırmıyım bilmiyorum ama uygunmuş ben artık uygunu önemsemiyorum berfinim çünkü tekrar geri gönderip rezillik yaşamak istemiyorum evimisterde bıçaklarda öle oldu yani elimde bıçaklar bak hala sarev gelmedi mesela ne zaman gelcek kimbilir şimdi mail bombardımanına tutcam onları
ben göğsüm kapalı popomda kapalı giyiniyorum sırf dikkat çekmiyim die çünkü ünide yurtta arkamdan kız arkadaşlarım jenıfır diye bağırıyorlardı kızlar bile popoma bakarken erkekler konusunda utanıyordum hep saklıyordum uzun şeylerle utanyodum ama sonra kendimle barışık oldum banada çok zayıfsın şuna bak tahta derler ben ise kendimle barışığım size neden dert oluyo derim ki benimkiler abartmıştı giz napsın dudağı minik göğsü minik o napsın felan die espiri yapıyodu bide çok iyi insanlar bu espiriyi yapanlar ama ben tabikide tınlamıyodum ama aklımda kaldı pataklıcam hepsini
tınlamamak lazım cidden çağlacım hepimiz kendimizden sorumluyuz biz insanları yermedikçe onlar bize sürekli bişi yapıyolar biz onların açıklarını unuturken onlar fizikleirmize müdahale ediyor bence çok saçma ama işte insanız farklıyız kuzum
Açıkçası bnm fiziğimi çok överlerr kalçam ve göğüslerm çok uyumluymuss vs.. ama bn hcbi zaman kendimi övmedm çok güzelimm amann şöyleym falan filan gibisinden.. blmiorm tarzım değil yaa bana soledklernde bile utanırım:)
Bence onemlı olan insanın aynaya baktgnda kendini beğenmesi ve mutlu olması çünkü oyle oldugu zamanda özgüven de tavan yapmıs oluyor kurabitoşummm
Canım bu bening değil art bende çok beğeniyorum aynı şeyi bende düşündüm 720 tl ye geliyor aslında çok uyguna oluyor. Ama kartımda o kadar limitim yok alamadım.
canım gördüm ama bilemiyorum valla 200 tl fazla olsun dokunarak alayım sorun yaşamak inan istemiyorum tekrar taşıycam götürcem felan o yüzden netten alırmıyım bilmiyorum ama uygunmuş ben artık uygunu önemsemiyorum berfinim çünkü tekrar geri gönderip rezillik yaşamak istemiyorum evimisterde bıçaklarda öle oldu yani elimde bıçaklar bak hala sarev gelmedi mesela ne zaman gelcek kimbilir şimdi mail bombardımanına tutcam onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?