'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarr çokk mutluyumm yaa maaşıma zam almışımm hemde 5 ay öncedenn şirketmi ve patronlarmı çok seviormmm

Kızlarr çokk mutluyumm yaa maaşıma zam almışımm hemde 5 ay öncedenn şirketmi ve patronlarmı çok seviormmm

güle güe harca canım

bizim zamlar toplu yapılıomus senede 1 kez ocak ayında...

böle arada istedikleri kişilere zaman gelmeden zam yapıyo mu patronlar? muhasebecisin bilirsin

vuv canım hayırlı olsun ah şu zamanlar oluyor yaa ben dikkat ettim zam oldu herşeye zam oldu toplu taşıma hatta öyle bişi ki pasta fiyatı bile 30 dan 35 çıktı inanamadım bizim zamlar böyle şeylere gidiyor burda kuzum hiç takılmam ama devletimiz üçün beşin hesabını süper yapıyor cebimizdeki parayı alıyorlar

güle güle harca balım

güle güe harca canım

bizim zamlar toplu yapılıomus senede 1 kez ocak ayında...

böle arada istedikleri kişilere zaman gelmeden zam yapıyo mu patronlar? muhasebecisin bilirsin

Sağğ ol bebegmm, akşammm güzel bi gecedenn sonra bu sabahh gördüğümm bakiye de bni öylesine mutlu ettikii:))
Şubatt ayı bnm ayımm
Kurabiyemm bana mayısta zam yapılması gerekiodu, bizim şirkette senesi dolana zam yapılıo bnm de mayısta 2. senemm dolucaktı ama bu aydan yapmıslarr yani ocak ayı zamlı calısmısımm:))
yani bebegmm şirketten şirkete prosedür değişioo, bnden memnunlarki zam yapmıslarr ama resmen ilaç gibi geldii çeyiz taksidimm bi yandan kredi kartlarımm telefon faturalarımmm çıtası çok yüksektiii ohh rahatladımm
İnşallah sana da yaparlarr kurabiyemmm en kısa zamanda bakrsn 6. ayda zamlı alırsınn

bana iki aylıkken yapıldı zam canım patron ayırmadı beni de yeni geldim diye ama herkese yapılanın yarısı yapıldı işte...

aradaki farkı 6. ayda kapatırmı die dusunuyorum yapar mı ki sence ole bişey? :44:

Hoşbulduk pastam
nasılsın coplummm gorusemiyoruz

Sağ oll gizoşumm bnmmm:))
ama çok ilginç geldi yaa bizim şirketn prensiplerni bliormm bole bişe olması imkansızdı ama değilmişşş

Sizdee yılbaşlarındaa zam cnm anladım bizde herkesn yılında yapılıoo.. bence 6. ayda kapatması lazımm ama iş patronda bitioo aslına bakarsan... İnşallahh olurr balımm bnmmm

Sizdee yılbaşlarındaa zam cnm anladım bizde herkesn yılında yapılıoo.. bence 6. ayda kapatması lazımm ama iş patronda bitioo aslına bakarsan... İnşallahh olurr balımm bnmmm

evet bizde herkesin toplu halde canım... bizim patron cok kafasına gore yaaa aynı işi yapan kişilere bile aralarında cok buyuk farklar olan rakamlar veriyo...

hiç sanmıyorum yapcagını ama bi umıt iste

süper canım ya helal olsun bizim sektörde yüzde 7, 20 ecevit döneminde kaldı siz mali müşavirlik bürsoundamı çalışıyorsunuz çalışanın hakkını vern patronlara alkış

bizim patronda bu yıl cok saglam zam yaptı valla gecen yıldan giren arkadasımın biranda katlandı maası

ben ancak yarısını alabildim ama... ne sanssızım yaa bikaç ay onc girsem bi 6 ay olsa banada vurcaktı belki

yalnız senede birkere olmasının da payı olabilir canım böle yuksek olmasında sizin 6 ayda mı senede bir mi?

Çalışıyorum pastacım sen napıyorsun nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…