bizim patronda bu yıl cok saglam zam yaptı valla gecen yıldan giren arkadasımın biranda katlandı maası
ben ancak yarısını alabildim ama... ne sanssızım yaa bikaç ay onc girsem bi 6 ay olsa banada vurcaktı belki
yalnız senede birkere olmasının da payı olabilir canım böle yuksek olmasında sizin 6 ayda mı senede bir mi?
% 7 Çok azmış bebeğimm ya...süper canım ya helal olsun bizim sektörde yüzde 7, 20 ecevit döneminde kaldı siz mali müşavirlik bürsoundamı çalışıyorsunuz çalışanın hakkını vern patronlara alkış
evet bizde herkesin toplu halde canım... bizim patron cok kafasına gore yaaa aynı işi yapan kişilere bile aralarında cok buyuk farklar olan rakamlar veriyo...
hiç sanmıyorum yapcagını ama bi umıt iste
Çalışıyorum pastacım sen napıyorsun nasıl gidiyor ?
6 ayda bir canım, ama biz 3 ayda bir çift maaş arada sıradada bunların yanında ikramiye vb alıyoruz bide vakıf emeklilik bireysel semekliliğimize para gidiyor aslında geleceğimizi programlıyor şirket
cnmm inşallahh yapar insaflıdır da.. bende gecen sene ole bi haksızlığa maruz kaldımm, yeni bi bayan arkads işe almştk ben onun yaptığı ve kendmn yaptıgı işi yapıodm ondan once ve ondan az maas alıodmm, o ise bikaç ayy işi öğrenmekle yetindi, zaten psikolojiisi de bozuk.. vakıfbanktan atılmş mı ayrlmış mı blmıoruz.. ole bişiler vardı şuan hala beraber calısıorzz ama ilk etapta bni çok zorladı, öğrenmeye açık biri de değildi.. iş yükü istemezdi... bnm sabahtan öğleye kadar yaptgm işi o, sabahtan akşama kadar yapıodu zira hala öyle, ama en azından şuan için ben hakkımı alıorm bereket versn:)
nil ve gizz ve minnak burdamısınız. bakın ne buldum. bizim istediğimiz yemek takımından
Eki Görüntüle 347366
Eki Görüntüle 347367
Eki Görüntüle 347368
Eki Görüntüle 347369
dekorasyon.com da fiyatı 945
şehir satsatın 500 tl üzeri geçen alışverişsin 250 tl deüşen kuponu 24 tl
alsakmı napsak bilemedim
bizdede var öle bi durum, bizdeki sadece maassal degil ustelik, emegim oldugu halde bultenlerde benim adım gececek mi gecmeyecek mi onu bile bilmiyorum ballı lokmam
ama hayırlısı sonucta buraya iş ogrenmeye geldim diyip idare ediyorum hoş digerleri de en fazla 1 senelik 6 aylık onlar ogrenme asamasında sayılır benimde oldu 3 ay az degil ama hala böle işte bakalım kitaplar piyasaya cıkmaya baslanınca anlasılcak umarım en azından manevi anlamda yenmez hakkım oburunu gectim gercekten
Cnmm inşallah herşey gönlüncee olsnn hakkınn yenmesnnn, ciddenn insan işten soğuyoo olee durumlarda...
Kızlarr geçen akşamkiii şiir dinletsinde şiirim okunduğu için sevgiliciklee papaz olmştuk hatrlayanınız vardırrşimdi de gazetede ismim çıkmışş bizimm paşaaya tuz biberr
Coşkun ve Kent Orkestrasından müzik ve şiir dolu bir gece
ben gelince topikte bi sessizlik...anlamıs değilimm..
genelde dikkat de ediorm benm kuruntummu die ama slm verdiğim zmanda çoğu zman tepkisizlik..o halde neden burdayım ki:S
banada öyle geldi angelanil..
aa kızlar olur mu olee seyy arkadasım kaza geçirmiş onunla konusuyodum daha yenı baktım inanın, yoksa olurmu ole tepkı vermemezlık falan
kızlar o yemek takımı art modeli ama bening yakından görmedm ama ışıklardan bu kdr beyaz duruo bunlar ..arada ciddi fark var bu sizi yanıltmasn biri royal fine diğeri roy king
Evettt cnmm barıştıkkselam tatlım sen sevgilinle barıştın sanırım, geçen gün sana sorduğumda çok üzülmüştüm sen ayrıldık deyince seni üzdüm diye, çok sevindim barışmanıza
Tatlımm niee ole dednnben gelince topikte bi sessizlik...anlamıs değilimm..
genelde dikkat de ediorm benm kuruntummu die ama slm verdiğim zmanda çoğu zman tepkisizlik..o halde neden burdayım ki:S
banada öyle geldi angelanil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?