'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

6 ayda bir canım, ama biz 3 ayda bir çift maaş arada sıradada bunların yanında ikramiye vb alıyoruz bide vakıf emeklilik bireysel semekliliğimize para gidiyor aslında geleceğimizi programlıyor şirket

süper canım ya helal olsun bizim sektörde yüzde 7, 20 ecevit döneminde kaldı siz mali müşavirlik bürsoundamı çalışıyorsunuz çalışanın hakkını vern patronlara alkış
% 7 Çok azmış bebeğimm ya... Bana ilk senemde de % 20 yapıldı toplamda %40 zam yapılmıs oldu:)
Tatlımm ben hazır beton tesisinde muhasebeciyim, muhasebede 4 kişiyiz.. ama ön muhasebe değil resmi muhasebe de burada yürüyor, herşey bizim elimizden geçiyor ben entegrasyon ve toplamları alıorm mesela satışların, tahsilatların,tediyelerin mali müşavirimiz de her ay gelip kontrol ediyor.. onun dısında yeminlimiz var onlarda sistmden bilgi cekiolar, çapraz yürüyoruz yani hata yapmamak için.
Benceee dee bnm patronlarımaa alkışş kocamannn

evet bizde herkesin toplu halde canım... bizim patron cok kafasına gore yaaa aynı işi yapan kişilere bile aralarında cok buyuk farklar olan rakamlar veriyo...

hiç sanmıyorum yapcagını ama bi umıt iste

cnmm inşallahh yapar insaflıdır da.. bende gecen sene ole bi haksızlığa maruz kaldımm, yeni bi bayan arkads işe almştk ben onun yaptığı ve kendmn yaptıgı işi yapıodm ondan once ve ondan az maas alıodmm, o ise bikaç ayy işi öğrenmekle yetindi, zaten psikolojiisi de bozuk.. vakıfbanktan atılmş mı ayrlmış mı blmıoruz.. ole bişiler vardı şuan hala beraber calısıorzz ama ilk etapta bni çok zorladı, öğrenmeye açık biri de değildi.. iş yükü istemezdi... bnm sabahtan öğleye kadar yaptgm işi o, sabahtan akşama kadar yapıodu zira hala öyle, ama en azından şuan için ben hakkımı alıorm bereket versn:)

6 ayda bir canım, ama biz 3 ayda bir çift maaş arada sıradada bunların yanında ikramiye vb alıyoruz bide vakıf emeklilik bireysel semekliliğimize para gidiyor aslında geleceğimizi programlıyor şirket

ohooo gizoşum o zaman hiç canını sıkma bence... bizde ole seyler yok malesef senede bir yapılan zamdan baska

ozel gunlerde bişeler yapıolar ya hediye ya da bir miktar fazla yatan maas gibi onun dısında bişe yok burda... cok iyi bence sizdeki o olay... ben de istiorum bireysel emeklilik hatta askım da dio yaptıralım sana da diye... onun iki ayrı yerde var ama suara cok zor malum dugun yapıcaz :44:

bizdede var öle bi durum, bizdeki sadece maassal degil ustelik, emegim oldugu halde bultenlerde benim adım gececek mi gecmeyecek mi onu bile bilmiyorum ballı lokmam

ama hayırlısı sonucta buraya iş ogrenmeye geldim diyip idare ediyorum hoş digerleri de en fazla 1 senelik 6 aylık onlar ogrenme asamasında sayılır benimde oldu 3 ay az degil ama hala böle işte bakalım kitaplar piyasaya cıkmaya baslanınca anlasılcak umarım en azından manevi anlamda yenmez hakkım oburunu gectim gercekten

Günayydııın kızlaaaaaaaaaarrrrrrr

yaa fındıgııımmmmm bu beyaazzz bıdee ben tum parcalarının oldugu fotolar hıc gormedım bole detaylı gordukce soguyorum yaa benım hayalımdekı turkuazın yolladıgı foto gıbı

Cnmm inşallah herşey gönlüncee olsnn hakkınn yenmesnnn, ciddenn insan işten soğuyoo olee durumlarda...

kızlar o yemek takımı art modeli ama bening yakından görmedm ama ışıklardan bu kdr beyaz duruo bunlar ..arada ciddi fark var bu sizi yanıltmasn biri royal fine diğeri roy king

ben gelince topikte bi sessizlik...anlamıs değilimm..
genelde dikkat de ediorm benm kuruntummu die ama slm verdiğim zmanda çoğu zman tepkisizlik..o halde neden burdayım ki:S

Son düzenleme:
genelde dikkat de ediorm benm kuruntummu die ama slm verdiğim zmanda çoğu zman tepkisizlik..o halde neden burdayım ki:S

banada öyle geldi angelanil..

aa kızlar olur mu olee seyy arkadasım kaza geçirmiş onunla konusuyodum daha yenı baktım inanın, yoksa olurmu ole tepkı vermemezlık falan

geçmiş olsn nazm sözüm zaten sana deil biliyorsun..ben ne hissettiğimi gayet iyi biliyorum..haber almak konusmak isteyen zaten özelden de msj atıyo, telefondan da arıyo, gelip görüo hatta..o yüzden benm açımdan sorum yok artk Burda

kızdırmışlarmı nili
canım burda gerçkten birbirini tanıyanlar var.. biribirine gerçkten değer veren var.. onlar zaten senn geldiğini görünce aaa nilg eldi diyebiliyorlar:) bnce hiç böyle şeyler düşünme
bn telimi değiştirdim numaran gitti. sonra istanbulda değilim yanına uğrayamamç öyle olmazkii ama:2::2::2:

selam tatlım sen sevgilinle barıştın sanırım, geçen gün sana sorduğumda çok üzülmüştüm sen ayrıldık deyince seni üzdüm diye, çok sevindim barışmanıza
Evettt cnmm barıştıkk
Üzülmee balım ben seni üzmek istemedm o ann( Üzülmene de ben üzüldümm

Tatlımm niee ole dednn( Üzülldmm çokk( ben yemekteydmm yeni geldmm, ciddenn eğerr ben seni kırdıysamm özür dilerm ama bilinçli yapmadm kuzumm
banada öyle geldi angelanil..

Çok suçlu hissettmm kendmi bebiklermm özürr dilermm eğer bole hissetmenize ben sebep olduysamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…