Evettt cnmm barıştıkk
Üzülmee balım ben seni üzmek istemedm o ann( Üzülmene de ben üzüldümm
[/B]
hoşgeldinn yenimisin benmi yeni görüyrm seni
Hoşgeldnn gelincikkkkBende geldim
yoookk pelincikk yaaa özür falan dilemene gerek yok bebiş
bu aradaa barıştınmı sen yeni görüyorummmmmaşallah bakalımm bida ayrılmazsınızz inş canımcımm
yok canım estağfurullah ben senin o amaçla söylemediğini biliyorum zaten ben sana hatrlattım dıye uzulmustum, neyseki uzulcek bısey kalmamış,çoook sevındım senın adına aşk kolay bulunmuyo bu zamanda, yeri geliyor güvenilecek kız arkadaş bile bulamıyoruz, o yuzden aşkına sahıp çıkmana çok sevındım inşallah çok mutlu olursunuz hayırlısı olsun hepımız hakkında
Hoşgeldnn gelincikkkk
Ciddenn içime oturdu yaa En korktgm şey insanları kırmak, her zaman pozitif olmaya calısırm ne biliim bole yazdgnzı gornce içimde bi alev cıktı sanki
Cnmm evet barıştkk, inşallahh ayrılmayız tatlımm
Kalmadııı bebikimmm kalmadııı:) Sağ ol bitanmmm, inşallah hepmz mutlu olalımm, hiçbirimizee nazar değmesnn
geçmiş olsn nazm sözüm zaten sana deil biliyorsun..ben ne hissettiğimi gayet iyi biliyorum..haber almak konusmak isteyen zaten özelden de msj atıyo, telefondan da arıyo, gelip görüo hatta..o yüzden benm açımdan sorum yok artk Burda
geçmiş olsn cnmm biz öle hissetik ozamaaaan
sagol tatlımm cok sukur kotu bısıyı yok İremin ama genede psıkolojısı bozulduu yanii kamyonun altına girmişleer
tesekkur ederım canımmm
Minnakım ne oldu İrem ‘ e ? :S:S
Tatlımm hayırlısıylaa kavuşn inşallahh
Hangi ülkedesnn dedmm ama görmednnn:26: Neyyseee hadi sen cicilerniii giyyyy miss gibi olll, öptm sni şekerpareee
Hihihihihiii
Ekşınnn ne gezerr bizdee balımm yaaaKıskanççç fesat bişi olmş, çıkmış 1 ayda
Kavga ettk
Ama akşamm nolurr bilemiormm bi ekşınnn gelseee süper olurrÇok fazlaaaa şartlamıyım kendmiiii zatenn kırık kalpler durağı gibi oldm
kaza geçirmişer kusuum yaaa sabah işe giderkeeenkamyonun altına girmişşler ayanı başını falan çarpmış ama cok korkmus nası ölmedik diye şoka girmiş resmeen, o halde bide hastane karakol dolandırmışlar yaa sımdı evde dınlenıyoo
Günaydınnnnnnnnn
Kızlar ben rüyadayımmmmmm ve bu rüyadan uyanmak istemiyorummmmmmm
Newyorktayım canım.
arazi cadi hoşgeldin iyimisin?
şafak yaz bakalım?????
ne oldu cnm hayrdr??:44:
geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmıs canım
naaz gecmiş olsunnn cok cok canım yaaa Allah korumuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?