'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yoookk pelincikk yaaa özür falan dilemene gerek yok bebiş
bu aradaa barıştınmı sen yeni görüyorummmm maşallah bakalımm bida ayrılmazsınızz inş canımcımm

Evettt cnmm barıştıkk
Üzülmee balım ben seni üzmek istemedm o ann( Üzülmene de ben üzüldümm

[/B]

yok canım estağfurullah ben senin o amaçla söylemediğini biliyorum zaten ben sana hatrlattım dıye uzulmustum, neyseki uzulcek bısey kalmamış, çoook sevındım senın adına aşk kolay bulunmuyo bu zamanda, yeri geliyor güvenilecek kız arkadaş bile bulamıyoruz, o yuzden aşkına sahıp çıkmana çok sevındım inşallah çok mutlu olursunuz hayırlısı olsun hepımız hakkında

Hoşgeldnn gelincikkkk
yoookk pelincikk yaaa özür falan dilemene gerek yok bebiş
bu aradaa barıştınmı sen yeni görüyorummmm maşallah bakalımm bida ayrılmazsınızz inş canımcımm
Ciddenn içime oturdu yaa En korktgm şey insanları kırmak, her zaman pozitif olmaya calısırm ne biliim bole yazdgnzı gornce içimde bi alev cıktı sanki
Cnmm evet barıştkk, inşallahh ayrılmayız tatlımm

Kalmadııı bebikimmm kalmadııı:) Sağ ol bitanmmm, inşallah hepmz mutlu olalımm, hiçbirimizee nazar değmesnn

Hoşbulduk barıştığınıza sevindim Pelincim 

sagol tatlımm cok sukur kotu bısıyı yok İremin ama genede psıkolojısı bozulduu yanii kamyonun altına girmişleer

geçmiş olsn cnmm biz öle hissetik ozamaaaan

tesekkur ederım canımmm

kızlaaaaaaaaaaaar

nilcim sibelcim neden öle dusundunuz ki :26::26::26:

oglenleri genelde yemek vakti oluyo herkes gidio arada baksamda cevap yazamıyorum ben yemekten donene kadar o zamnda konu degimiş oluyo

bende bazen dusunuyorum valla gunaydın diorum arada kaynıorum ama biliorumki kımse burda kimseye kasten bişey yapmaz... bi konu bi muhabbet acılmıssa herkes ona odaklı oldugu icin arada yazılanlar kaynayabilio bazen cunku bana da oluyo eminim herkese oluyordur

cok seviyoruz biz siziii herkes özel burdaaa lutfen dusunmeyin oylee

Minnakım ne oldu İrem ‘ e ? :S:S

kaza geçirmişer kusuum yaaa sabah işe giderkeeen kamyonun altına girmişşler ayanı başını falan çarpmış ama cok korkmus nası ölmedik diye şoka girmiş resmeen, o halde bide hastane karakol dolandırmışlar yaa sımdı evde dınlenıyoo

Günaydınnnnnnnnn
Kızlar ben rüyadayımmmmmm ve bu rüyadan uyanmak istemiyorummmmmmm
Newyorktayım canım.

ne oldu cnm hayrdr??:44:

Nemi olduuuuu hayatımın en güzel gününü yaşıyorummm öyle özlemişiz ki birbirimizi bana tekrar aşık olduuuu
70 kilo görmüştü en son beni ve 60 kiloyum şuannn
aşık ettim kendimeee
Mutluluktan uçuyorummmmm
Dün akşam duşa girdiğimde odayı mumlarla donatmışşş
İçine oturmuş elinde yüzük beni bekliyo

Evlenme teklifimi aldım kızlarrr
Yok böyle bişey yaaaaaaa
Havalardayım saat sabahın 7 si heycandan uyuyamadımmmmmmmmm kiiiiiii
Bu yaz evleniyoruz
Ve burda yaşıycaz 2 sene
Allah'ım beni uyandırmaa burüyadannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…