'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

0,15 baktık bizde h.sonu kırmızı mercimek daha büyük hatta dimi tası ufak böyle ekranda büyük duruyor kandırıkcılar:)
güle güle tak inş.canm

Ben sade seviyorum canım. Onun için böyle almış dana gözü gibide sevmiyorum
ALtınlara bakmış sade pek bulamamış
Bnu beğenmiş almış
Benim için önemli değil aslında ama işte ne bilim bikre alınıyo demiş
Öyle taktık işte ama gözüm gibi bakıyorum daha takamadım Kutusunda

gecmıs olsun mınnakcım, Allah korumuş sakada versın bı ıhtıyacı olana

yaaa ne guzel darısı başımıza inşallahh yaa ahh keşke ben de bu yaz evlenebilsem

bende gecermi 1.5 yıl yaaa cok var

aynnen canım yaa var ya hıııc gecmıycek gıbı gelıyoo hatta pisişik miyim neyim zaman cok olunca bazen aksılık cıkıcak dıye korkuyorummmm:2::2::2: bı de bu sene bı suru akrabam ablam da dahıl evlenıyolar ayy o kadar ozenıyorum kı anlatamam yaaa, oyle cici cici esyalarını gelınlıklerını felan alıolarr
zaten sevgılıcık yaşlandı benı beklerken yazıkk 30 unda evlencek cocuk benım yuzumden, ama napalım buna da sukur sağlık olsun

geçmioooooooooo

geçmio bence de

aaa sen de ben gibisin... ben de adamı yaslandırdım beklete beklete 30 unda evlencek benimkide

benimde arkadaslarım evleniyo bikaç tane bu yaz... onları gorunce heves ediyorum işteeee ama aslında zor sey evlilik :26:

bende de var o psişiklik hatta bazen 2013 dedik biz Allah mı söletti acaba evlenemicez o zamana kadar bozulcak da ondan mı böle oldu diorum bende teoriler bitmez

Pastam evlenmek için acele etme yavaş yavaş olsun herşey

cok özlüyorum ama pastammm yaaa gerci bi kere evlendin mi daha omur boyu evlisin dimi bekarlıgın tadını cıkarmak lazım dicem ama dugun ceyiz vsvs varken aklında o da olmuyo gonlunce bu senede bekar gezelim diemiosun sanki

aslında o dogru annem dıyo evlenıp de napğcaksan cok ozlersın babanın evını felan dıye

aslında o dogru annem dıyo evlenıp de napğcaksan cok ozlersın babanın evını felan dıye

baba evi gibisi olmaz ki yeri bambaska elbette ama belli bi yastan sonra da insan kendi hayatını kendi evini istiyomus cikolatacımm bazen gercekten kendime ait bir evin ihtiyacını hissediyorummm

aksam eve geliorum cogu zaman eve iş getirebiliyorum okuncak kitaplarım yapılcak cevirilerim oluyo ama evde her oda dolu :26: bi yerde kardeşim son ses ps oynuyo biyerde babam haber izlio biyerde annem el işi yapıp yengemle muhabbet ediyo

yatıp uyumak istiyorum kardeşim gec uyuyo onun tıkırıtısı gelio, bende biran önce artık kendi evimde kendi duzenimde olmak istiyorum

girerim calısma odama sessiz ıssız odaklanırım bi guzel... askım soz dinliyo zaten onun da bazen cizimleri falan oluyo eve getirebiliyo beraber calısma odamızda sessiz sessiz calısırız evdeki hengame işimi de etkilio

bir de su var ben en guzel sessizlikte dinlenebilirim.... sessizse bulundugum ortam bişeler yapsam bile yormaz beni o kdar ama gurultuye kalabalıga hiç gelemiorum bu yuzden ne kadar uyusam da kendimi dinlenmiş hissedemiyorum, aile apartmanındayız ve gurultumuz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor yasam alanım kısıtlandı iyice

Tatlı telaşlar bunlar güzel güzel bende başladım insan heyecanlanıyor ama yavaş yavaş hazırlık yapmak en güzeli

inanmıyorum ya çok üzüldüm geçmiş olsun dediğimi ilet canım Allah korumuş 

sagol bebegım ılettımm tesekkur ettı

Canımmmmmmm cok mutlu oldum senin içiin cemmreeeem Allah mutlulugunu bozmasın herseyı umdugundan guzel etsın ınsallah darısı bıze ama 2013 mayısında daha hazır değiliiiimm beeeeennnnn

gecmıs olsun mınnakcım, Allah korumuş sakada versın bı ıhtıyacı olana

saol tatlım yarın akşam Yasin'de okicaz.

Rica ederim iyi olsun güzel saçlı yavrum

Bende daha hazır değilim 2012 olmaz :1 :

dogru soyluosun canım, hem kendı evını duzenını kurmak ıstıyo ınsan hem de artık sevdıgıyle bırlıkte yaşamak ıstıyo ben de o yzuden çok ıstıyorum zaten
aile apartmanı zor cıdden ya, annen ıcın zor olmalı

Tatlı telaşlar bunlar güzel güzel bende başladım insan heyecanlanıyor ama yavaş yavaş hazırlık yapmak en güzeli

yaa ben ceyızımı dugunume 1 ay kala felan alcam sanırım hıcbıseyım yok annem de dogru durust bısey almıyo bana çalışsam da kendıme tatlı ciciler alsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…