Kızlar ben çıkıyorum.
Tatil günlerim hariç gelmem çok zor.
Öpüyorum hepinizi çok.
Allah herkese nasip etsin.
0,15 baktık bizde h.sonu kırmızı mercimek daha büyük hatta dimi tası ufak böyle ekranda büyük duruyor kandırıkcılar:)
güle güle tak inş.canm
kaza geçirmişer kusuum yaaa sabah işe giderkeeenkamyonun altına girmişşler ayanı başını falan çarpmış ama cok korkmus nası ölmedik diye şoka girmiş resmeen, o halde bide hastane karakol dolandırmışlar yaa sımdı evde dınlenıyoo
Nemi olduuuuu hayatımın en güzel gününü yaşıyorummm öyle özlemişiz ki birbirimizi bana tekrar aşık olduuuu
70 kilo görmüştü en son beni ve 60 kiloyum şuannn
aşık ettim kendimeee
Mutluluktan uçuyorummmmm
Dün akşam duşa girdiğimde odayı mumlarla donatmışşş
İçine oturmuş elinde yüzük beni bekliyo
Evlenme teklifimi aldım kızlarrr
Yok böyle bişey yaaaaaaa
Havalardayım saat sabahın 7 si heycandan uyuyamadımmmmmmmmm kiiiiiii
Bu yaz evleniyoruz
Ve burda yaşıycaz 2 sene
Allah'ım beni uyandırmaa burüyadannnnn
yaaa ne guzel darısı başımıza inşallahh yaaahh keşke ben de bu yaz evlenebilsem
bendegecermi 1.5 yıl yaaa cok var
geçmioooooooooo
bendegecermi 1.5 yıl yaaa cok var
geçmioooooooooo
aynnen canım yaa var ya hıııc gecmıycek gıbı gelıyoo hatta pisişik miyim neyim zaman cok olunca bazen aksılık cıkıcak dıye korkuyorummmm:2::2::2: bı de bu sene bı suru akrabam ablam da dahıl evlenıyolar ayy o kadar ozenıyorum kı anlatamam yaaa, oyle cici cici esyalarını gelınlıklerını felan alıolarr
zaten sevgılıcık yaşlandı benı beklerken yazıkk30 unda evlencek cocuk benım yuzumden, ama napalım buna da sukur sağlık olsun
Pastam evlenmek için acele etme yavaş yavaş olsun herşey
geçmio bence de
aaa sen de ben gibisin... ben de adamı yaslandırdım beklete beklete 30 unda evlencek benimkide
benimde arkadaslarım evleniyo bikaç tane bu yaz... onları gorunce heves ediyorum işteeee ama aslında zor sey evlilik :26:
bende de var o psişiklikhatta bazen 2013 dedik biz Allah mı söletti acaba evlenemicez o zamana kadar bozulcak da ondan mı böle oldu diorum bende teoriler bitmez
ahaha aynen benım sevgılım benı buyuttu ya zaten 4 yıldır30 uma kadar bekletıosun benı tum arkadaslarım evlı felan dıyo, senın yuzunden cocugum bana dede dıycek dıyo bosyere ceyız alma hayatım bız senın hesabına gore uçan tost makınaları cıktıgında ev enırız ancak felan dıyo ya delııı cocukk :27 ben ailelerımız tanıstıgı ıcın korkuyorum bıraz canım Allah korusun oyle bısey olsa yuzyuze bakmak zorundayız felan ay neler neler dusunmedıgım senaryo kalmadı ayy allah ayır sın sevdıklerımızden tatlım
cok özlüyorum ama pastammm yaaa gerci bi kere evlendin mi daha omur boyu evlisin dimi bekarlıgın tadını cıkarmak lazım dicem ama dugun ceyiz vsvs varken aklında o da olmuyo gonlunce bu senede bekar gezelim diemiosun sanki
aslında o dogru annem dıyo evlenıp de napğcaksan cok ozlersın babanın evını felan dıye
inanmıyorum ya çok üzüldüm geçmiş olsun dediğimi ilet canım Allah korumuş 
Nemi olduuuuu hayatımın en güzel gününü yaşıyorummm öyle özlemişiz ki birbirimizi bana tekrar aşık olduuuu
70 kilo görmüştü en son beni ve 60 kiloyum şuannn
aşık ettim kendimeee
Mutluluktan uçuyorummmmm
Dün akşam duşa girdiğimde odayı mumlarla donatmışşş
İçine oturmuş elinde yüzük beni bekliyo
Evlenme teklifimi aldım kızlarrr
Yok böyle bişey yaaaaaaa
Havalardayım saat sabahın 7 si heycandan uyuyamadımmmmmmmmm kiiiiiii
Bu yaz evleniyoruz
Ve burda yaşıycaz 2 sene
Allah'ım beni uyandırmaa burüyadannnnn
gecmıs olsun mınnakcım, Allah korumuş sakada versın bı ıhtıyacı olana
Tatlı telaşlar bunlar güzel güzel bende başladım insan heyecanlanıyor ama yavaş yavaş hazırlık yapmak en güzeli
sagol bebegım ılettımm tesekkur ettı
Canımmmmmmm cok mutlu oldum senin içiin cemmreeeem Allah mutlulugunu bozmasın herseyı umdugundan guzel etsın ınsallahdarısı bıze ama 2013 mayısında daha hazır değiliiiimm beeeeennnnn
saol tatlım yarın akşam Yasin'de okicaz.
ben de para biriktircem almıcam bişe diorum ama duramıyorum
baba evi gibisi olmaz ki yeri bambaska elbette ama belli bi yastan sonra da insan kendi hayatını kendi evini istiyomus cikolatacımm bazen gercekten kendime ait bir evin ihtiyacını hissediyorummm
aksam eve geliorum cogu zaman eve iş getirebiliyorum okuncak kitaplarım yapılcak cevirilerim oluyo ama evde her oda dolu :26: bi yerde kardeşim son ses ps oynuyo biyerde babam haber izlio biyerde annem el işi yapıp yengemle muhabbet ediyo
yatıp uyumak istiyorum kardeşim gec uyuyo onun tıkırıtısı gelio, bende biran önce artık kendi evimde kendi duzenimde olmak istiyorum
girerim calısma odama sessiz ıssız odaklanırım bi guzel... askım soz dinliyo zaten onun da bazen cizimleri falan oluyo eve getirebiliyo beraber calısma odamızda sessiz sessiz calısırız evdeki hengame işimi de etkilio
bir de su var ben en guzel sessizlikte dinlenebilirim.... sessizse bulundugum ortam bişeler yapsam bile yormaz beni o kdar ama gurultuye kalabalıga hiç gelemiorum bu yuzden ne kadar uyusam da kendimi dinlenmiş hissedemiyorum, aile apartmanındayız ve gurultumuz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor yasam alanım kısıtlandı iyice
Tatlı telaşlar bunlar güzel güzel bende başladım insan heyecanlanıyor ama yavaş yavaş hazırlık yapmak en güzeli
Rica ederim iyi olsun güzel saçlı yavrum
Bende daha hazır değilim 2012 olmaz:1 :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?